[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Categoria:Viquipèdia:Articles inacabats - Viquipèdia

Categoria:Viquipèdia:Articles inacabats

De Viquipèdia

Aquesta categoria s'usa per coordinar i organitzar el projecte Viquipèdia, i no forma part de l'enciclopèdia. Pot tenir pàgines que no són articles o llistes d'articles organitzades pel seu estat i no pel seu contingut.

Aquesta categoria recull els articles inacabats o en construcció. Són articles on algú hi ha afegit el codi {{inacabat}} perquè hi està fent edicions continuades, i l'article està a mig fer. Sisplau, espereu que s'enretiri el cartell inacabat abans d'editar-lo. Mentrestant, podeu fer els comentaris que vulgueu a la plana de discussió de l'article o de l'autor.

Els articles es poden considerar inacabats només si s'hi estan fent modificacions importants i de manera contínua, i només durant un espai de temps curt, com a molt uns dies. Si esteu treballant en un d'aquests articles, cal que elimineu el codi inacabat de seguida que pugueu, perquè altra gent pugui fer-hi les seves aportacions. Si trobeu un article en aquesta categoria però que ningú no hi treballa de fa temps, elimineu el codi inacabat i editeu l'article com convingui.

Articles a la categoria «Viquipèdia:Articles inacabats»

Les següents 186 pàgines són dins d'aquesta categoria, d'un total de 186.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

L

M

N

O

O cont.

P

R

S

T

U

V

X

Z