[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Barcelona - Viquipèdia

Usuari Discussió:Barcelona

De Viquipèdia

Taula de continguts

[edita] comentari sobre "Finlandització"

Gràcies! Ets molt amable. Intento fer una base sólida per la la categoria "Diplomàcia" --Cdesoy (discussió) 16:49, 24 feb 2008 (CET)

[edita] Hola

M'ha semblat veure un avís de que m'havies enviat un missatge, però (aviu és el meu primer dia) no sóc capaç de veure'l... Salutacions Carles bujosa (discussió) 13:38, 29 feb 2008 (CET) Carles Bujosa

BON DIA GRACIES PEL TEU MISSATGE. EM PODRIES DIR COM ES FA PER CLASIFICAR-ME COM QUE SÉ VARIS IDIOMES AL PROJECTE BABEL,NOMÉS EM DEIXA POSAR UN I SÉ CATALÁ DE LLENGUA MATERNA,CASTELLÁ DE LLENGUA PATERNA I ANGLES UN 3.GRACIES.el comentari anterior sense signar és fet per Analogic (discussió • contribucions) 19:43, 27 març 2008 (CET).

[edita] Think tank

Gràcies, era un problema de majúscules/minúscules! Salutacions, --Leardeia (discussió) 13:56, 29 feb 2008 (CET)

[edita] Insecte

Gràcies. Encara no he acabat! --Xvazquez (discussió) 12:01, 2 març 2008 (CET)

[edita] déus japonesos

De mitologia japonesa en se poc, jo em baso més en el manga i la història del Japó, conec dos o tres déus mal contats que hi ha a la llista de mitologia japonesa, tret d'això... Potser més endavant em poso en ells però de moment estic foten la història. ;) Mikibc (discussió) 15:30, 2 març 2008 (CET)

Cony tiu, tot i que et vaig dir que no es sabia molt de mitologia japonesa, com que estava cansat de tant història ara m'he posat a la mitologia asiàtica XD Mikibc (discussió) 23:11, 3 març 2008 (CET)

[edita] TdR

Tan malament estava el TdR perquè no em fagis ni una crítica, per favor crítica les faltes... Te las pogut llegir?--KRLS , 16:42, 3 març 2008 (CET)

M'han posat un 7. No és un gran nota, però no em queixo! --KRLS , 15:05, 12 març 2008 (CET)

[edita] gallec

Ola, son Xabier. Tiven moitos problemas técnicos, e estiven off uns dez días. Durante ese tempo, a xente que tenta promover un experimento semellante ao voso mudou de punto de vista, e en vez de formular algo totalmente externo, vanse apoiar na colaboración coa xente de dentro da gl.wp. Afortunadamente, :), eu non estou nesa festa xa, así que podo estar máis relaxado. Moitas grazas pola túa axuda, e desculpa que che marease un pouco a cabeza. Cando necesites algo de gl.wp, non dubides en pedirme axuda. Un saúdo agarimoso. --Xabier Cid (discussió) 01:16, 4 març 2008 (CET)

[edita] Imatges

Perdona, Barcelona, em podries indicar com es poden introduïr imatges als articles. Moltes gràcies.Carles bujosa (discussió) 10:22, 4 març 2008 (CET)

[edita] El Paradís Perdut

La teva proposta de fer l'article del Paradís Perdut m'ha convençut. No l'he llegit i per les ressenyes que n'he pogut veure sembla prou interessant. Aprofitarè per llegir-me l'obra o com a mínim fer-hi una bona repassada). A veure què en treiem. --RR (Què n'has de dir?) 19:45, 4 març 2008 (CET)

[edita] Suggeriment sobre Timbuctu

Gràcies per proposar que ajudi a la creació de l'article sobre Timbuctu. Intentaré fer alguna cosa. És cert falta aquesta ciutat, però també en falten moltes altres d'importants i mirant la Llista del Patrimoni de la Humanitat a l'Àfrica o dels altres continents he vist que són molts els espais que encara falten per fer i crec que s'hauria d'intentar completar.--Pcm (discussió) 18:20, 5 març 2008 (CET)

[edita] IPs de centres

S'hauria de tractar este assumpte, sobre els bloqueig d'IP de centres d'ensenyament.

Crec que quan s'ha comès bastants vandalismes amb una IP concreta, el més sensat seria blocar l'IP, però no els usuaris que es registren. Les raons són obvies. –Pasqual · discussió 00:08, 12 març 2008 (CET)

No sé si hi tens res a vore, però l'usuària Edea, ha fet unes edicions gens viquipèdiques. Esborrant el contingut de totes les pàgines, o en algun cas, només ha tret la sintaxi wiki (per als enllaços), i les interwikis, categoritzacions, etc. i ha afegit el seu nom a l'article.
Pressupose bona fe, ignorància i innocència, o més bé desatenció a les explicacions dels profes.
També, perquè no, podria tractar-se d'una broma per part d'un company seu, chi lo sa? –Pasqual · discussió 23:25, 12 març 2008 (CET)

[edita] Opus Dei

He afegit la plantilla de guerra d'edicions. La versió que hi ha ara em sembla descaradament tendenciosa (pro-opus), tot i que és cert que la que hi havia abans tampoc m'agrada gaire... Suposo que caldrà arribar a un consens, no trobo acceptable que el tal freeman elimini tota referència sobre la vinculació de l'opus amb el franquisme, ni els enllaços externs que presentin una altra visió fora de la oficial. A mi, es que no tinc gens de ganes de discutir-hi amb aquest individu, veient les seves edicions... --Meldor (discussió) 12:22, 13 març 2008 (CET)

[edita] pel·lícules

Ja ho veus, sóc un cul de mal seient. I tant que la conec!, fa molt de temps que m'acompanya. Està molt i molt bé, gràcies.--Lohen11 (discussió) 11:05, 16 març 2008 (CET)

[edita] Test

Si en vols les respostes, estan aquí.--Joancreus (discussió) 20:37, 17 març 2008 (CET)

[edita] Moltes gràcies

Una grip terrible m'ha tingut fora de combat massa diesel comentari anterior sense signar és fet per Carles bujosa (discussió • contribucions) 23:56, 19 març 2008 (CET).

[edita] Que fariem sense tú

Aqui et vull fer una consulta i esper que altres principiants et puguin escriure.

  • Com ho puc fer per classificar-me a més d´un idioma del projecte BABEL?
  • I com puc posar els icones aquests que tens tú de les teves aficions (Cosetes de mi)?

Explicam-ho de manera senzilla gracies Barcelona ets una bona ajuda. --B@lears conta la historia (discussió) 22:32, 27 març 2008 (CET)

[edita] Brasil

Em refereixo a les referències: 2, 4 i 5 que surt amb amb una estructura de: editor = ... title=... això no hauria de ser així no? Mikibc (discussió) 22:37, 23 març 2008 (CET)

[edita] Samurai

Hola, et voldria demanar si tens un moment de mirar l'article samurai que porta molt de temps com a avaluació d'AdQ, el qual els últims dies ha patits bastants canvis i ara està molt millor. Gràcies Mikibc (discussió) 23:33, 23 març 2008 (CET)

[edita] Quinzena

Has vist que a Viquipèdia_Discussió:Contribució_de_la_quinzena#Actualitzaci.C3.B3 uns companys volen matar la quinzena?--Pere prlpz (discussió) 23:57, 23 març 2008 (CET)

Força d'acord amb tu, però crec que has actualitzat malament la plantilla de la quinzena perquè no hi surt l'article. Ara mateix no tinc temps de mirar-m'ho però suposo que està relacionat amb el fet que sigui una categoria i no un article (potser en algun lloc hi falten els : davant de "categoria").--Pere prlpz (discussió) 00:09, 24 març 2008 (CET)
Gràcies per l’avís Barcelona. Francament... fixa’t si sóc encara novell en això de la Viqui que no coneixia això de la quinzena. I de fet encara no ho he entès prou bé... es tracta de millorar la categoria en general?, de contribuir en un article per fer-lo de qualitat?... una mica de tot?. Els hi comentaré a alguns dels estudiants de l’any passat. Aquesta setmana és personalment dolenta per col•laborar (a mi també m’avaluen!) i també pels estudiants d’enguany que han lliurat un esborrany (intern) aquesta setmana pel Viquiprojecte de plantes medicinals que deixa molt (moltíssim!) que desitjar. Quina por! La setmana vinent intentaré posar-me les piles per posar el meu granet de sorra amb la tipologia dels fàrmacs. Com pots veure pràcticament només hi ha la “A” feta :-). Gràcies de nou per l’avís. --pastilletes (discussió) 17:14, 24 març 2008 (CET)
He començat a posar Viquipèdia:Contribució de la quinzena als resums d'edicions que tenen relació amb la quinzena. Espero que serveixi de propaganda.--Pere prlpz (discussió) 00:27, 25 març 2008 (CET)

[edita] Esborrat d'imatges

Bona feina! Pau Cabot · Discussió 23:20, 24 març 2008 (CET)

[edita] Extincions

Per quin motiu has reorganitzat els títols que he retocat? Jo els he modificat tenint en compte que tots aquests subapartats fan referència a les grans extincions i no a extinció "en general". D'altra banda tenia la intenció de fer-ne un bon article...--Edustus (discussió) 10:46, 31 març 2008 (CEST)

Perdó i mil vegades perdó. Estava dislèxic i al mirar canvis em vaig confondre. Perdó de nou.--Edustus (discussió) 09:31, 1 abr 2008 (CEST)

[edita] Benvinguda

Gràcies per l'oferiment. Anem molt a poc a poc, però intento que vagin entetent el funcionament de la Viquipèdia. Ajuda saber a qui m'he de dirigir si tinc algun problema. Salutacions.--Susagna (discussió) 10:26, 1 abr 2008 (CEST)

[edita] Traducció de la setmana

Gràcies per recordar-m'ho! :-) Últimament estic bastant ocupat i m'he "desenganxat" bastant de la viquipèdia... però de tant en tant vaig contribuint en algun article. Salutacions. --gpatgn (discussió) 21:40, 1 abr 2008 (CEST)

[edita] Articles a suprimir

Hola, He donat alguns arguments en contra de suprimir alguns articles dels que havies votat a favor de fer-ho. Podries mirar-ho per veure si son prou consistents per fer-te reconsiderar el teu vot?

Propostes de supressió

Salut!

arbocenc (discussió) 18:02, 3 abr 2008 (CEST)

[edita] Jo no faig ni vandalisme, ni spam. Almenys, no de la pitjor forma possible. Això afirmo.

1) Jo no faig vandalisme. He ocasionat algun disgust, d'acord, però no tant. Crec que la paraula "vandalisme", encara que de vàndals n'hi ha i n'hi haurà en el món, és excessiva referint-se a mi. Sisplau, utilitzeu un altre vocable, que no em mereixo tanta "fuetada", penso jo.

2) Jo no faig spam, crec que lo meu mereixeria un altre adjectiu despreciatiu que no pas aquest. Molta gent promociona pàgines seves en la Viquipèdia igual que jo; la vertadera diferència és que ells ho fan en menor quantitat i amb major dissimul que jo. Però, a més, per aquesta norma de tres, molta gent faria spam; l'única diferència és que ells farien spam en menor quantitat, i jo spam en major quantitat.

3) Sóc conscient d'haver comès alguna infracció moral en les normes de la Viquipèdia havent fet algun abús que, lamentablement, s'ha "reparat" de la pitjor forma possible: desconfiant de mi i fotent la meva web entre els vincles prohibits. Admeto haver fet això, i ho lamento. En el futur, ja evitaré fer més excessos propagandístics. Perquè he fet excessos propagandístics; hagués preferit no haver-los fet mai, però ja estan fets.

4) De totes maneres, no he fet una sobresaturació tant super-gegantesca com això. He fet més propaganda de la que debia, vale, però se'm tracta com si hagués fotut cinc vincles de propaganda a tot arreu on hagués fotut propaganda (això sí que m'hauria costat molta feina!).

5) Accepteu les meves disculpes, i en el futur en seguirem parlant. Salut!! --cromelnordic (discussió) 09:57, 4 abr 2008 (CEST)

[edita] Reanomenament manual, o potser no

Ahir vas esborrar Sonchus oleraceus i crec que el contingut que hi havia hagut és el mateix que van posar a lletsó i jo he reanomenat a lletsó d'hort. Com que jo no puc veure l'historial ni el contingut dels articles esborrats, pots comprovar tu que no sigui un reanomenament manual i que no s'hagi perdut un historial que calgui conservar? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 16:47, 10 abr 2008 (CEST)

[edita] Articles dels meus alumnes

Gràcies pel recordatori, però pensa que no puc arreglar immediatament els articles que publiquen... Tot i que abans de penjar-los els hi he corregit l'ortografia, la redacció i l'estil, i els hi he recordat el tema dels enllaços, categories, etc..., els tinc treballant a tots alhora. Per exemple, aquest matí hem estat treballant però fins ara no he pogut entrar a revisar el que han penjat. Si abans de que jo ho pugui fer algun usuari hi contribueix fent-hi les esmenes necessàries, jo ho agrairé, sinó, doneu-me almenys 24 hores per tal que pugui revisar els articles.--Susagna (discussió) 20:32, 15 abr 2008 (CEST)

[edita] Articles a suprimir 2

Hola,

Gràcies pel vot favorable... No vaig ser a temps d'ampliar l'article d'Skamot o d'en Pueyo compositor... però intentaré fer-ho, aquest cop no com a esborrany sinó com a article "decent", quan tingui un rato...

Si et sembla, aprofito una resposta al Xevi per respondre't lo de l'spam:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Xevi#Relaci.C3.B3_amb_Skamot_Verd

Salutacions,

arbocenc (discussió) 23:04, 19 abr 2008 (CEST)

[edita] Alcoi

crec que seria bo tenir Alcoi al igual que Benidorm com article de qualitat i animar a altres poblacions a fer el mateix. Per això demano que tots aporteu els vostres coneixements, quant al tema lingüístic vos demanaria mantindre el màxim possible paraules com seua, hui, huit, estos o estes però sí que vos demane eliminar tots els possibles en mal usats que se m'han escapat (un grapat). Moltes gràcies a tots.--Rafa (discussió) 12:05, 21 abr 2008 (CEST) dia dels musics.

[edita] Extraterrestres

Hola. Crec que haurien de ser independents, però que hauria d'haver-hi una secció a l'article principal on es parlés breument d'això. Un parell de paràgrafs de cada cosa serien suficients. L'article és traduït de la versió anglesa, però encara està per acabar. Desafortunadament, ara no tinc temps (ni sincerament, esma) per acabar de traduir-lo, car estic amb els exàmens que s'acosten cada cop més. Que hi està treballant algú altre? – Leptictidium (pm!) 12:21, 21 abr 2008 (CEST)

[edita] traduir

Bon dia!

Vostè m'ha enviat aquest missatge:

"No sé si coneixes  http://tools.wikimedia.de/~joanjoc/sugart.php?l1=es&pr=wiki&l2=ca&cat=&dpt=1&tpl=&uselang=ca&go=Executar, potser  voldràs traduir des d'allà --barcelona (discussió) 12:32, 1 maig 2008 (CEST)"

Jo he anat a aquest web però no entenc com es tradueix. Aquesta web no s'explica gaire bé.

Encantat de rebre una resposta,

--Davidpar (discussió) 12:42, 1 maig 2008 (CEST)

[edita] traduir

Moltes gràcies per a la informació

--Davidpar (discussió) 12:47, 1 maig 2008 (CEST)

[edita] Possibles feines

Hola Barcelona, somriure

Cap problema. Puc ajudar a organitzar el videojocs segons les plataformes i tipus - què podrien ajudar-me amb molt de gust els meus companys Manlleus i Marc CAT -. Sobre la Angelina Jolie, poca cosa se sobre la seva carrera com actriu. Podria documentarme en la Viquipèdia Espanyola i tradauir-lo al català per aquí. Si es així, cap problema. Començaré lo més aviat posible. Començaré a traduir l’article de Angelina Jolie. Tot i això, et dono les gràcies per confiar-me aquesta feina. Salut! fa l'ulletel comentari anterior sense signar és fet per Zant (discussió • contribucions) 12:53, 1 maig 2008 (CEST).

[edita] Encantat Barcelona

Gràcies per la proposta, la veritat és que la meva assignatura pendent a la viquipèdia és augmentar el nombre d'articles de medicina tot i ser la matèria que m'ocupa més temps del dia. Intentaré fer-te cas i en un futur ampliar la medicina de viquipèdia. Salut!--carles (discussió) 15:07, 1 maig 2008 (CEST)

[edita] Pàgines demanades

Espere que aviat el meu bot publique la llista a Usuari:PasqualBot/log:Pàgines demanades, serà una mica lent, ha de revisar els 115.321 articles que té la VP. –Pasqual · discussió 03:48, 3 maig 2008 (CEST)

[edita] Gripaus

Hola! Als Països Catalans tenim diverses espècies de gripaus: gripau comú, gripau corredor, gripau d'esperons, gripau granoter, etc. És per això que cada espècie té el seu article. De tota manera, l'espècie que comunment la gent identifica amb un "gripau" en general és el gripau comú i, per això, se'n diu així. --Panellet (discussió) 20:26, 4 maig 2008 (CEST)

[edita] Criteris Unesco

Fet Fet! el de filosofia ^^ Si despres m'hi animo, potser faig el d'etica. --Meldor (discussió) 19:35, 13 maig 2008 (CEST)

[edita] Tetis

Hola Barcelona. He escrit dos articles sobre la mitologia grega anomenats Tetis (filla de Gea) i Tetis (mare d'Aquil·les), per això vaig canviar l'article que vas crear tu fent-lo de desambiguació. També he desambiguat totes les pàgines que anaven a Tetis (mitologia), per això ara he proposat l'eliminació de la pàgina. Crec que com a creador de l'article ho havies de saber. Moltes gràcies--Wk (discussió) 19:58, 13 maig 2008 (CEST)

[edita] Proposta d'esborrat de la pàgina Tetis (mitologia)

Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Tetis (mitologia)», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

[edita] El Neuromant (sic)

Alguna raó per la qual vas substituir el títol original català de la novel·la (Neuromàntic) per una adaptació estranya del títol espanyol (El Neuromant, de l'espanyol Neuromante, sense article)? [[1]]el comentari anterior sense signar és fet per 81.38.179.185 (discussió • contribucions) 18:37, 24 maig 2008 (CEST).

L'anònim anterior vol eliminar la redirecció El Neuromant de totes totes (pots veure la meitat del debat a la meva plana de discussió i l'altre meitat a la de l'anònim). Diga'm que n'opines. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 19:18, 24 maig 2008 (CEST)
Per la teva resposta entenc que vas posar aquest nom sense tenir-ne ni idea del tema, i com ets administradora se suposa que no és vandalisme, sinó un error desafortunat. Entenia que si havies agafat i canviat Neuromàntic per El Neuromant devia ser per una raó de pes, especialment si al costat del nom, com a referència, hi tenies el codi ISBN, amb l'enllaç per a consultar-lo, per exemple a la Biblioteca de Catalunya. Ho preguntava per si aquesta raó justificaria o no l'existència d'una redirecció des d'un nom només existent, a Internet, a la vp:ca i les seves còpies i interviquis, i creat per un usuari que aquesta va ser la seva única contribució.el comentari anterior sense signar és fet per 81.38.179.185 (discussió • contribucions) 23:34, 24 maig 2008 (CEST).

[edita] Hadith

Hola! No sóc expert en el tema de l'islam, però com que m'interessa, miraré de fer l'article.--Hinio (discussió) 17:15, 28 maig 2008 (CEST)

[edita] sóc periodista i busco un vikipedista

Hola Barcelona!

Mira, sóc l'Elisabet. Sóc periodista de Localia televisió i estic preparant una notícia sobre el funcionament de Viquipèdia. He estat remenant per la web i he vist que a banda de ser viquipedista ets administradora. M'encantaria poder contactar amb tu o amb algú que tingui el teu mateix perfil per fer-te una entrevista.

Com ho veus???

Et dono el meu mail de la feina perquè et puguis posar en contacte amb mi tan aviat com puguis i així et podré explicar millor quina notícia vull fer: eroig@unionradio.es

MOLTÍSSIMES GRÀCIES

Elisabetel comentari anterior sense signar és fet per 80.25.162.72 (discussió • contribucions) 16:40, 29 maig 2008 (CEST).

[edita] Contribució de la quinzena

Si encara estàs interessat en Viquipèdia:Contribució_de_la_quinzena#Magrib_(4), pots passar per la discussió i podem actualitzar la quinzena.--Pere prlpz (discussió) 17:14, 29 maig 2008 (CEST)

[edita] Reanomenar

Hola Barcelona. Ja sé que puc reanomenar article jo mateix però aquest no em deix perquè ja existeixen. Intento canviar de neoptòlem III d'Epir a Neoptòlem II d'Epir i no em deix perquè ja existeix. El que passa és que Neoptòlem II d'Epir ha de canviar a Neoptòlem I d'Epir, que també existeix i no puc--Wk (discussió) 20:20, 29 maig 2008 (CEST). Gràcies

[edita] Nombres

Hi ha nombres que només surten en anglès, i només hi ha una informació bàsica i una llista de nombres d'aquell miler o deumiler amb els nombres destacats. D'alguns articles no es pot treure més coses.el comentari anterior sense signar és fet per Josepmaria12 (discussió • contribucions) 22:13, 31 maig 2008 (CEST).

[edita] Pel·lícules

Gràcies, però realment és una feina enorme. He fet un petit càlcul i només per estar una mica decent en català ens caldrien unes 700 entrades noves, només de cinema americà. Miraré de proposar un wikiprojecte per fer una mena de full de ruta i anar fent. Però com que sóc nou en la wiki, m'ho he de mirar com es fa...--Pallares (discussió) 18:02, 1 juny 2008 (CEST)


[edita] Plusvàlua

T'agrada així? Jo ho veig més clar.--Ferran (discussió) 16:14, 2 juny 2008 (CEST)

[edita] Buròcrates

En V.Riullop diu que, a causa del SUL, falten buròcrates. T'oposaries a que et presentés per ser-ho? Jordi Roqué (Discussió) 10:36, 4 juny 2008 (CEST)

Gràcies. També hi havia pensat. Records Jordi Roqué (Discussió) 10:44, 4 juny 2008 (CEST)

[edita] Associació de Joves Estudiants de Catalunya

Hola Barcelona. Escolta, crec que t'has precipitat amb l'esborrament de l'article d'Associació de Joves Estudiants de Catalunya, sobretot quan hi havia una discussió activa a Discussió:Associació de Joves Estudiants de Catalunya, que no se si t'has llegit abans d'esborrar-la. No proposo restaurar l'article, però em sap molt greu que ni tal sols hagis dit la teva a la pàgina de discussió ni hagis donat els teus arguments. --the Dúnadan 16:05, 6 juny 2008 (CEST)