[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Leardeia - Viquipèdia

Usuari Discussió:Leardeia

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Leardeia!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 

M'alegra veure gent contribuint en articles de municipis de les balears. --KRLS , 02:54, 1 des 2007 (CET)

Taula de continguts

[edita] Diverses coses

Va coses que són de novell però importants. Afegeix en la teva pàgina d'usuari {{Babel-4 | ca| es-4| en-3| oc-2}}, amb els idiomes que controlis més. El es (llengua materna castellà), ca-4 (parles igual que casi igual que un natiu, fr-3 nivell avançat, oc-2 nivell mitjà, en-1 basic. Coses així amb els idiomes que sàpigues. Si no te'n ensurts digue'm quins controle i amb kin nivell i jo tels poso. Pots compleemntar la teva p`gina d'usuari explicant el que vulguis o copiant plantilles qd'altres usuaris que t'agradin i tinguis els mateixos pensaments.

Després l'article Deià he afegit {{commons}} que et portarà a totes les fotos que hi ha de Deià. A més pots agafar les que hi ha a la wiki espanyola o a l'anglesak també hi ha n fotos i les poses en la plantilla de l'article Deià principal on posa Fotografia = EL QUE VULGUIS.jpg (x exemple) i la despcripció a sota i et quedarà més maco. He vist que hi ha biografia felicitats, però si utilitzes referencies millor que millor, Ajuda:Notes i cites. Felcitats per aquest pas en endavant.

Ja saps qualsevol cosa pregunta. --KRLS , 03:14, 1 des 2007 (CET)

Aquí et mostro diferents tutorials que et servirán per respondre a les preguntes: El primer és el de puc pujar fotos a commons? Doncs sí, si que pots... Ajuda:Carregar un arxiu (tutorial on et dirà on ho has de penjar). Sol infromar-te que abans es podia pujar fotografies a la mateixa viquipèdia però es va deicdir no acceptar fotos que no puguin estar a commons. Ja tu exlplcia el tutorial però sol pots pujar fotografies que estiguin sense drets d'autor o cedin alguns drets. El millor que siguin fotografies teves ("own work"), si tenen drets d'autors no pots pujar-les perquè ens poden i et poden denunuciar. Però llegeix-te el minitutorial que es molt fàcil.

Sobre lo de les plantilles: Perquè no em deixa posar les plantilles de altres, al que has de fer es traduir-les tu mateixa encara que depen quina, (digues-me-la), ja ha estat traduïda: per això mira a la plantilla principal dels altres idiomes si tenen algun enllaç interwiki a la nostra viquipèdia... així no et caldrà traduir-ho tu. Si no saps del llenguatge que utilitza m'ho dius i ho intento fer jo! Aquí tens un tutorial per a les plantilles: Ajuda:Plantilla.

I per últim lo de les imatges, potser que posi: Imagen o altre cosa... tu simplement posa "Image:" i si està a commons ja et sortirà directe. Encara que potser si agafes alguna fotografia que està a la viqui anglesa i en altes vuiqui però no les pots pujar a commons ja que són imatges en "fair-use" i això és algo una mia tècnic i no sé com explicar-ho: (fair use). Després existeix el tutorial: Ajuda:Ús d'imatges, per saber totes es virgueries que es poden fer amb les imatges.--KRLS , 14:29, 2 des 2007 (CET)

[edita] Recordatoris

Recorda: No t'oblidis d'afegir els interwikis (enllaços al mateix article a la viquipèdia en altres idiomes). Pots consultar com es fa això aquí.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 117.758 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


--Lohen11 (discussió) 23:28, 18 des 2007 (CET)

[edita] Recordatoris

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Antoni Gelabert Massot.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 117.758 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Antoni Gelabert Massot.


--Pau Cabot · Discussió 20:41, 2 gen 2008 (CET)

De res. Per cert, molt bona feina amb els articles de Deià! A veure si a poc a poc augmentam els articles de temes mallorquins ... Pau Cabot · Discussió 06:56, 14 feb 2008 (CET)

[edita] Varnenci

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 14:53, 3 febr 2008 (CET)

[edita] Deià en Biquipedia

Estoy de acuerdo con lo que has dicho, y siendo que ninguna de las dos grafías es 100% aragonesa (en algunos casos escogemos entre un idioma u otro por cosas de asemejarlo más a la grafía aragonesa (v/b, j, h...)) y por mis propios principios, se queda en la forma propia del municipio hasta que se diera el caso de que si existiera recogido en algún texto antiguo el nombre en aragonés de dicho municipio. Y tranquilo por no hablar aragonés, si pregunté lo de que pronunciación del municipio era más aragonesa entre otras cosas fue por saber más, puesto que yo soy el torpe en idiomas en Biquipedia. Saludosel comentari anterior sense signar és fet per 62.101.190.156 (discussió • contribucions) 22:56, 16 feb 2008 (CET).

[edita] Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:Cartell AgrupacioDEIA.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 12:14, 27 feb 2008 (CET)

[edita] Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:Escut de Deià.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 12:20, 27 feb 2008 (CET)

Crec que el problema amb aquesta imatge és que sí que és substituïble per una de lliure encara que no se'n trobin a la web, perquè tu (o qualsevol) pots fer un dibuix lliure de l'escut.--Pere prlpz (discussió) 13:29, 27 feb 2008 (CET)

[edita] Think tank

No pots posar categories en vermell, busca unes que encaixin amb l'article! --barcelona (discussió) 13:51, 29 feb 2008 (CET)

[edita] Deià en pl.wiki

Hola. Claro que te puedo ayudar. Lo haré con mucho gusto. Espero creer este artículo dentro unos quince minutos. Saludos cordiales de Polonia. Szoltys

Ya he escrito un esbozo sobre este municipio. Si quieres algo más, no dudes pedirme. :) Saludos. Szoltys
Muchas gracias de esta oportunidad. Lo recordaré. Quizás algún día te pida de algo. Lo veremos. Szoltys (discussió) 23:30, 3 març 2008 (CET)

[edita] Deià en he.wiki

Hola. T'he repost a la meva pàgina d'usuari en he.wiki. --Amir E. Aharoni (discussió) 18:50, 4 març 2008 (CET)

Hola de nou.
He escrit un petit article sobre Deià en he.wiki. Quan tindré temps, escriuré també un article en rus. No escric esperanto molt bé, peró potser escriuré un article també allí.
Tambè he deixat una pregunta a Discussió:Deià aquí.
Penso que meva professora de català sigui feliç quan l'ho contaré :) --Amir E. Aharoni (discussió) 22:51, 5 març 2008 (CET)

[edita] Deià en eo.wiki

Hola. No todavìa tengo el tiempo de ayudarte traduciendo el articolo en esperanto. Hace meses que estoy bastante lejos de wikipedia. Pero cuando estaré màs disponible, pruebaré hacerlo. Adeu. Kristof --193.49.48.244 (discussió) 09:36, 12 març 2008 (CET)

[edita] Procura

http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Jaume_Matas_Palou&diff=1958657&oldid=1956360


Segons la pàgina del PP ( http://www.ppbalears.com/ ) jaume Matas és encara president del PP a ses illes balears. --Marc (discussió) 10:39, 15 març 2008 (CET)

[edita] filologia clàssica

Un plaer!!--Blai (discussió) 03:25, 22 abr 2008 (CEST)

[edita] Deià en siciliano (scn.wiki)

Hola Lluís, no te preocupes si no puedes expresarte en siciliano porque podemos entender perfectamente tu idioma. Te informo que ahora el pueblo de Deià tiene un artículo en siciliano. Saludos atentos. ¡Hasta luego! Sarvaturiel comentari anterior sense signar és fet per 82.228.198.161 (discussió • contribucions) 09:35, 5 maig 2008 (CEST).

[edita] Deià en tahitià

Salut!

Tinc el tahitià rovellat; fa cosa d'un any que no el practico. Faré el que podré, tot i que no crec que passi de la frase, un mapa i una foto. Si això et va bé...

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 16:09, 7 maig 2008 (CEST)

[edita] Deià en suec

Ei,

no m'he mirat l'article, però suposo que sí que me'n sortiré. A més, tinc amics suecs a qui sempre puc demanar una petita correcció, un cop el tingui fet. A canvi, m'aconsegueixes una trobada amb els antònia font? :) És conya.

Salut, usuari:skrivande

escolta, he creat l'article però el meu suec tampoc és a un nivell d'escriptura molt elevat, (soc molt millor a traduir al catala). Aniré fent mica en mica, però amb les taules i fotos no m'hi entenc. No sé si d'això en podries fer tu alguna cosA?

Mai he posat fotos a la wiki, aprofito les que trobo, però en aquest cas no em sembla tan fàcil. Ja em diràs, salut! usuari:skrivande

[edita] Deiá in cs wiki

I will try do make as good article as I can. But I can´t speak Spanish or Catalan and the article in en-wiki is not as all-embracing as in ca-wiki. Could you add some information there or send me them in English please?--195.47.92.28 (discussió) 17:31, 12 maig 2008 (CEST)

[edita] Deià en grec

Puc intentar de fer-ho. A veure si en un parell de setmanes tinc enllestit un article mínimament decent. --158.109.136.99 (discussió) 17:40, 21 maig 2008 (CEST)

[edita] Contribució de la quinzena

Si encara estàs interessat en Viquipèdia:Contribució_de_la_quinzena#Categoria:Articles_mancats_de_coordenades_de_les_Balears_(4), pots passar per la discussió i podem actualitzar la quinzena.--Pere prlpz (discussió) 17:10, 29 maig 2008 (CEST)

[edita] Ca'n Borràs

Hola:

Veig que has iniciat l'article Ca'n Borràs, no conec gaire les illes balears ni la llengua de Mallorca. Realment s'apostrofa? A la Catalunya vella generalment can, quan es fa referència a una casa, casal o masia no es posa aquest apòstrof i s'escriu can. Es normatiu? Ho dic perque a la teva plana surt que tens coneixements de filologia.

És només curiositat.

Salut i bona feina!

--Bestiasonica (discussió) 17:29, 30 maig 2008 (CEST)

Moltes gràcies. Has sigut d'alló més il·lustratiu, a voltes una mica massa tècnic, però ha estat suficient per a aclarir les postures sobre l'escriptura d'aquest terme.
Bon cap de setmana!
--Bestiasonica (discussió) 17:44, 30 maig 2008 (CEST)

[edita] Can Molinas

Saps exactament on és el forn de Ca'n Molinas de Valldemossa? He posat les coordenades al carrer (Blanquerna, 15) però no record exactament l'edifici i als carrerers (Terra, Páginas Amarillas) no surten aquests pobles tan petits ... Pau Cabot · Discussió 19:27, 1 juny 2008 (CEST)

Per trobar les coordenades, a mi me va bé molt bé aquesta eina. De totes formes, ja no en queden gaires. Marques el punt sobre el mapa i cliques a coor dms. A la part inferior, et crea el codi que has d'aferrar a l'article. Només has de tenir en compte que et dóna moltíssims decimals per als segons i amb dos ja basten (pots arrodonir a les centèsimes de segon). Xerrant de coses més interessants, no me'n record gaire de tu (però veig que tu de jo sí). Hi vares anar molt de temps? Pau Cabot · Discussió 22:37, 1 juny 2008 (CEST)
Be està. A veure si posam en marxa el tema amb la Conselleria i un dia feim una reunió presencial. Pau Cabot · Discussió 18:39, 4 juny 2008 (CEST)

[edita] Deià en friülès fet

Hi, I've translated Deià in Friulian, sorry for the delay. Maybe you could translate in Catalan my home village, (it:Aiello del Friuli or en:Aiello_del_Friuli? Of course only if you have some spare time ;-) If you need some other translations you can ask without problems, I like Català bye--Klenje (discussió) 19:11, 4 juny 2008 (CEST)