[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:KRLS - Viquipèdia

Usuari Discussió:KRLS

De Viquipèdia

Comentaris arxivats:

Taula de continguts

[edita] Copyright de 80 anys després de la mort de l'autor.

Hola,

Si bé el conveni de Berna dóna un termini de 70 anys des de la mort de l'autor, la legislació espanyola és lleugerament diferent: Si bé l'article 26 ens diu:

Artículo 26. Duración y cómputo Los derechos de explotación de la obra durarán toda la vida del autor y setenta años después de su muerte o declaración de fallecimiento.

aquest termini de 70 anys només es vàlid a partir dels autors morts a partir de 1995 ja què pels autors morts abans d'aquesta data s'aplica una disposició transitòria.

DISPOSICIONES TRANSITORIAS Septima: Reglamento de 3 de septiembre de 1880 para la ejecución de la Ley de 10 de enero de 1879 sobre Propiedad Intelectual El Reglamento de 3 de septiembre de 1880 para la ejecución de la Ley de 10 de enero de 1879 sobre Propiedad Intelectual y demás normas reglamentarias en materia de propiedad intelectual continuará en vigor, siempre que no se oponga a lo establecido en la presente Ley.

Es en aquest reglament on s'aplica un termini de 80 anys. Es a dir en els casos d'autors espanyols i catalans s'ha d'advertir almenys d'aquest problema. Hi ha un article a la Vikipèdia castellana on et diuen això mateix dels terminis que t'estic comentant. es:Derechos_de_autor--Cameta (discussió) 23:03, 2 gen 2008 (CET)

[edita] Volapük encara...

Hola KRLS. Potser ja has vist això a Meta: m:Proposals for closing projects/Radical cleanup of Volapük Wikipedia. Si penses com a nosaltres que això no és una bona idea per a la Viquipèdia en Volapük, potser ens vols ajudar amb el teu vot? Gràcies! Smeira 00:38, 3 dec 2008el comentari anterior sense signar és fet per 83.85.142.49 (discussió • contribucions) 00:41, 3 gen 2008 (CET).

[edita] treball

estava a l'ordinador però no aquí... em sembla bé que triïs per antiguitat (més rellevant que edicions) però no et liis gaire que el temps passa, fes el que et sigui més senzill --barcelona (discussió) 18:19, 3 gen 2008 (CET)

[edita] Treball de recerca

Hola KLRS. Acabo de veure el missatge que em vas deixar sobre el teu projecte de qualitat de la Viquipèdia. He estat desconnectat de la Viqui durant alguns mesos i tot just ara m'hi he tornat a posar. Em sap greu no haver-te respòs abans de l'1 de gener. --Oersted (parlem-ne) 17:48, 4 gen 2008 (CET)

[edita] Gloses Llorenç Cartutxo

Hola KRLS, Les gloses que he intentat penjar són inèdites, recopilades per mi de fonts orals. A més, En Llorenç Cartutxo és el meu repradí i mai va deixar res publicat. Per tant no hi ha copyright perquè no estan publicades. Em podries dir com ho puc fer per poder penjar-les a l'article. Les referències les pots trobar al llibre Manual del bon glosador de Felip Munar i Munar, també a l'Ajuntament de Sencelles (que li ha dedicat un carrer, entre d'altres. Gràcies--Fullet (discussió) 01:48, 5 gen 2008 (CET)

[edita] Big Bang

El que vull dir a la plana de discussió sobre el tema de filosofia i de religió és que: el que és científic és la teoria del Big Bang, en canvi les concordances de la teoria científica amb determinats passatges de la Bíblia, o d'altres textos religiosos, és pura casualitat, i que voler trobar aquests temes concordants entre ciència i religió reflecteix un visió escolàstica, és a dir, posar les escriptures per davant la ciència. No es cerquen les conseqüències lògiques, i d'acord amb el mètode científic, de les observacions: el que es cerca és que unes observacions puguin validar unes conseqüències donades a priori per unes creences religioses, i això darrer és el que em sembla un engany, una perversió de la ciència, una prostitució del mètode científic. Cercar coincidències entre creences o textos religiosos i teories científiques és, clarament, mesclar ous i caragols, doncs la ciència ha de seguir un mètode (el mètode científic) i arribar a les teories científiques que es derivin, seguint precisament aquest mètode, i no el contrari, és a dir, posar l'arada davant el bou, i posar primer les conseqüències a les que es vol arribar, i llavors cercar observacions que ho recolzin.

La ciència crea teories per explicar unes observacions, o uns experiments, que qualsevol pot repetir, al menys a priori, i que, seguint el mètode, han de ser rebutjades si no estan d'acord amb noves observacions, o si fallen les seves prediccions. En canvi les creences religioses, en què es basen les creences religioses? Que és el que passa, o és que alguns profetes, o il·luminats, religiosos tenen un “pinganillu” ficat a l'orella per on els parla la divinitat directament per que diguin el que el seu déu vol que diguin? El que passa, a vegades, amb la religió és que vol anar més enllà del Big Bang, i possiblement més enllà del Big Bang no hi ha unes lleis físiques con aquelles que coneixem en el nostre món, i per tant voler anar més enllà no és científic, es pura especulació religiosa, o, si del cas, metafísica, i per tant fa unes prediccions, o explicacions, que no estan subjectes a una comprovació empírica, i per tant com que no poden ser comprovades de forma empírica, com és el cas de les teories científiques, fracassa ab initium la formulació d'aqueixes especulacions religioses.

Altre cosa seria, com jo mateix he fet als articles sobre constel·lacions es faci referència als mites associats a un determinat tret científic, sempre separant el que és ciència i el que és mite. (Vegeu: Andròmeda (constel·lació))

Plàcid Pérez Bru (discussió) 00:56, 9 gen 2008 (CET)

[edita] Símbols a la llista d'articles

Hola,

Veig que estas posant els símbols a VP:1000, em sembla molt bé. Només volia dir-te que els símbols són simplement per orientar la gent sobre si han d'entrar a ampliar-lo o no val la pena, no per valorar-lo ni res semblant, així que no et tallis i si tens dubtes, posa oppose (o neutral en comptes d'aprovació) sense cap problema: a tots els que dius que dubtes si posar-hi oppose jo ho posaria, més val passar-se per exigent. Si ens trobem que n'hi ha 600 amb oppose, doncs mala sort, a poc a poc i amb paciència ja els anirem millorant. --Meldor (discussió) 19:50, 9 gen 2008 (CET)

[edita] Felicidades!!!!

Felicidades KRLS!! Pásalo muy bien con los tuyos y disfruta de esos 18 años :). Un saludete ;) Rastrojo (discussió) 16:13, 10 gen 2008 (CET)

Felicitats somriure --Marc (discussió) 04:32, 14 gen 2008 (CET)

[edita] checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:07, 12 gen 2008 (CET)

[edita] Plantilles d'avaluació dels 1000

He creat unes plantilles per a avaluar els 1000 articles. Pau Cabot · Discussió 17:08, 13 gen 2008 (CET)

[edita] Re: Plantilla destrucció

Si em dius on ho he de posar, no costa gaire implementar-ho...--Iradigalesc (discussions) 19:44, 13 gen 2008 (CET)

[edita] Dons ja veus

Alguns no tenim la sort de a ver fet els 18 fa poc fa l'ullet gràcies per el avís, em sembla que tindre que esperar uns quants anys més Salutacions i Endavant! --Marc (discussió) 04:33, 14 gen 2008 (CET)

[edita] Indicadors

No veig on els tens --barcelona (discussió) 21:50, 14 gen 2008 (CET)

[edita] Enquesta

Home, sóc doctor en física, però l'astrofísica no és la meva especialitat. No sé si us podria ajudar gaire. --Oersted (parlem-ne) 17:50, 15 gen 2008 (CET)

[edita] No tinc una carrera de ciències

La meva carrera és: Graduat Social. Plàcid Pérez Bru (discussió) 21:06, 15 gen 2008 (CET)

[edita] 100000 articles

Hem superat els 100000 articles. Felicitats!

--Davidpar (discussió) 15:19, 20 gen 2008 (CET)

[edita] Wellen i princeses

Ha de ser princesa, em dol l'error - vaig fer el feminí de príncep sense verificar el diccionari, ha de ser l'influència de l'italià. I Moltes gràcies per a les teves correccions. Ja escric com puc, i em fa il·lusió quan altres persones donen el temps per a corregir-me. Aquesta mena de col·laboració és molt agradable. Flamenc (discussió) 02:09, 24 gen 2008 (CET).

De res. Sóc Flamenc el que explica el meu nom d'autor viquipedista (nascut a Bruges), vaig viure uns anys a Lieja i ara visc a Birmingham. Doncs no sóc ni del Rosselló, ni de França. I el català el vaig aprendre a Catalunya, en xerrar amb la gent i amistar-me, després de llegir els diaris i d'escoltar molta música (Llach, Obrint Pas, Lax'n'Busto, Els Pets, Sau…) i de comprar uns diccionaris i una gramàtica. Flamenc (discussió) 02:25, 24 gen 2008 (CET)

[edita] TR

M'alegro que ja estigui, penja'l a megaupload que el vull tenir! --barcelona (discussió) 20:31, 25 gen 2008 (CET)

envia-te'l a tu mateix i em passes pel privat del xat l'enllaç, així ningú més ho veurà --barcelona (discussió) 20:55, 25 gen 2008 (CET)
Després o a la nit ho faré... sk me'n vaig de festa! i no arribo xk m'he dormit... jeje i pensava k erem demà ja. Dew! pel que entés el pujo al megaupload i et paso el link?.--KRLS , 20:57, 25 gen 2008 (CET)

[edita] Re:Terere

Hola amic. És una història llarga i avorrida. La veritat és que tinc molta feina i estudi en la vida real i les coses a la viquipèdia en castellà no van tan bé com abans. Som molts els usuaris veterans que ens hem donat compte d'això. Alguns se n'han anat per sempre, i altres només ens n'anem temporalment fins que la guerra entre editors i bàndols acabi (argentins contra espanyols, per donar-te un exemple). No vull formar part d'aquest ambient i prefereixo editar més tranquil aquí fins que tot se solucioni. Gràcies pel teu interès i no et preocupis que no és gens personal i ja tornaré algun dia. Una abraçada, --Josep Gustau - Discussió 02:50, 27 gen 2008 (CET)

Gràcies, hahaha. --Josep Gustau - Discussió 03:36, 27 gen 2008 (CET)
Et sembla? No siguis exagerat, home. Gràcies pel comentari, és bo que algú reconegui l'esforç i la voluntat que posa un a progressar. No m'ho creuràs però des de juny fins a avui he après moltes coses, i fa mesos no podia ni dir una frase en català. hahaha. Gràcies de nou, --Josep Gustau - Discussió 03:44, 27 gen 2008 (CET)
Vàndal! No dorms? Has exagerat una mica, però gràcies de tota manera. Una abraçada i bona nit fa l'ullet, --Josep Gustau - Discussió 03:53, 27 gen 2008 (CET)

[edita] Per a...

Salut!
Salut!

...celebrar la teva majoria d'edat! Enhorabona! Encara que la felicitació arribi tard, també aprofito per a celebrar els 100 mil articles. Chin, chin hahaha --Josep Gustau - Discussió 07:38, 27 gen 2008 (CET)

Estava fresqueta
Estava fresqueta
Felicitats! Per celebrar-ho m'he begut la teva cervesa hahaha --V.Riullop (parlem-ne) 12:35, 27 gen 2008 (CET)
tard però m'uneixo haha --barcelona (discussió) 12:37, 27 gen 2008 (CET)


[edita] Referències

Sí, és traduït de l'anglès, però com que cada línia enllaça un article sobre cada estat, en cada un d'aquests articles s'hauria d'explicar això mateix. Oeg (discussió) 13:02, 27 gen 2008 (CET)

Que si en un lloc es diu que el Iemen és independent, a partir d'un any concret, s'hauria d'explicar en l'article del Iemen. La dada d'establiment i desestabliment sol anar a la taula de dades, però no tots els estats inextients actualment, tenen la taula de dades posada (com la de la Corona d'Aragó, per què m'entenguis). Oeg (discussió) 13:08, 27 gen 2008 (CET)

[edita] Gràcies

T'agraeixo la teva votació en l'article la Catedral de Barcelona , i aprofito per a felicitar-te pel teu aniversari --MarisaLR (discussió) 18:28, 29 gen 2008 (CET)

Ja havia "ficat cullerada", però me la tornaré a mirar i ja et diré alguna cosa --MarisaLR (discussió) 18:35, 29 gen 2008 (CET)

[edita] Cap Problema

Cap problema, de fet jo ho he agafat d'algú altre ;)

la wikipedia no és lliure? doncs agafa el que vulguis d'on vulguis :P

salut--ArnauDuran... podem discutir-ho! 19:24, 31 gen 2008 (CET)

[edita] TR

en parlem al xat quan ens trobem ;) --barcelona (discussió) 10:28, 8 feb 2008 (CET)

[edita] Zant

Hola company,

He proposat el article Zant a AdQ. Si vols, pots aportar les tevés valoracions a Viquipèdia: Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Zant. Si poguessis aportar algun dels teus valuosos criteris, t’estaria profundament agraït. Pensa que el article Zant si s’aprovés el consens de qualitat, seia el primer article de videojocs de qualitat. Moltes gràcies per la teva atenció. Salut! --Zant (discussió) 09:55, 11 feb 2008 (CET)

Em faria molta il•lusió que donessis el teu valuós criteri a Viquipèdia: Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Zant. De debó que de veritat de la bona. Espero que si tens temps i vulguis, es clar, o poguis fer. Moltes gràcies de veritat. A més a més, moltes gràcies per borrar aquells dos vots que no complien amb els requisits suficients (i que com dius tu són molt sospitosos). --Zant (discussió) 18:54, 20 feb 2008 (CET)

[edita] Catedral de Girona

Comença a preparar les fotografies de la Catedral de Girona, que ja la tinc gairebé llesta ;) --MarisaLR (discussió) 20:37, 11 feb 2008 (CET)

La "rosca" és diu rosassa i la data de 1733 està esculpida com terminació d'obres encara que en realitat no es van finalitzar fins al 1960. Jo crec que va ser Pere Costa quan va esculpir l'ornament del voltant de la rosassa que va ser per aquesta data. D'aquesta seria interessant tenir-la així com d'alguna de les escultures de la façana, del campanar ... Quan ho faci ja anirem veient--MarisaLR (discussió) 22:32, 11 feb 2008 (CET)
Per a fer una galeria, iria bé les imatges que tens de la façana ( quatre si tens). Del campanar romànic. De l'interior no he vist cap a Commons.

Farien falta algunes, veient els apartats de l'article ja et pots fer una idea.

Del tapís seria magnífic. La Pila baptismal. Retaule de l'altar major o de qualsevol altre del qualsevol capella. D'algun sepulcre, per exemple Ramon Berenguer o la comtessa Ermessenda. D'algun vitrall. Demano més que una monja Je Je --MarisaLR (discussió) 20:25, 13 feb 2008 (CET)

La veritat és que no tinc informació..., quan acabem amb la catedral, ja miraré si trobo alguna cosa,ja veurem...--MarisaLR (discussió) 20:41, 13 feb 2008 (CET)

Si, las dues de la façana son las que he vist jo millor. En quant a la pàgina , dons no la havia vist. Ja me la miraré.--MarisaLR (discussió) 21:15, 13 feb 2008 (CET)

OLE OLE!! Qué be!!!--MarisaLR (discussió) 22:29, 13 feb 2008 (CET)

M'has deixat parada, en realitat és un pantocràtor, però m'informaré que és un cosmocràtor. Jo a dos llibres que he consultat que parlen del Tapís, posa Pantocràtor--MarisaLR (discussió) 00:23, 14 feb 2008 (CET)

A google, surt com pantocràtor i també cosmocràtor com t'agrada més? Posem el que vulguis. Crec que està bé de les dues maneres. Si en realitat es una part de un brodat més gran, i també no es un tapís propiament perque está fent amb la tècnica del brodat y no pas del tapís... hi ha per un article a part.--MarisaLR (discussió) 00:34, 14 feb 2008 (CET)

JaJa!! jo no tinc estudis d'Art, però el meu marit és doctorat en Belles Arts i fa de professor d'escultura a la Escola Llotja Bona nit!!!--MarisaLR (discussió) 00:45, 14 feb 2008 (CET)

Estem d'acord més o menys, tots, però el que si es cert és que al diccionari en catalan no existeix encara la parauleta, així que ho deixarem com pantocràtor. Ja has vist el que ha dit l'Enric? --MarisaLR (discussió) 14:46, 14 feb 2008 (CET)

Que bé! La vaig a posar ara mateix, a veure com queda. Quina sort! --MarisaLR (discussió) 16:01, 15 feb 2008 (CET)

L'he posat més gran, després del treball d'aconseguir-la que es vegi bé. --MarisaLR (discussió) 16:06, 15 feb 2008 (CET)

Ja he vist les fotografies de la façana, les he posat més o menys en ordre. Quant a posar-lo tot a la discussió de l'article, per mi ho pots fer. --MarisaLR (discussió) 12:30, 16 feb 2008 (CET)

[edita] Moltes gràcies

Moltes gràcies pel teu comentari. Les teves paraules em van ajudar a pujar un poc l'autoestima i t'ho agraeixo infinitament, encara que no ho mereixés. Una abraçada hahaha, --Josep Gustau - Discussió 01:40, 12 feb 2008 (CET)

[edita] Votacions bons articles...

Avui s'ha iniciat el període per poder votar sobre qüestions que fan referència a la distinció de bons articles (Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Bons articles), període que finalitza el 2 de març. Esperem comptar amb el teu bon criteri; també t'animem a que ho comentis a qui creguis que pot interessar. Cordialment.--Peer (discussió) 11:44, 17 feb 2008 (CET)

[edita] Fotografies

Fet!! Mirat la meva discussió i la de la catedral. --MarisaLR (discussió) 15:51, 17 feb 2008 (CET)

  1. http://www.flickr.com/photos/beagle34/349229049/ Vitrall de l'Assumpció de Saladriga a la façana principal.Aquesta o la nº 4
  2. http://www.flickr.com/photos/yutis2003/1266546768/ Retaule de la capella de l'Anunciació de Pau Costa
  3. http://www.flickr.com/photos/lsanzsal/2146698241/ Vitrall de la rosassa de la façana principal de Saladriga.
  4. http://www.flickr.com/photos/beagle34/452025169/ Vitrall de l'Assumpció de Saladriga a la façana principal. Del vitrall aquesta o la nº1
  5. http://www.flickr.com/photos/flannery/65722114/ Detall de un sant (es bona , pèro no la localitzo...)
  6. http://www.flickr.com/photos/45722461@N00/1674623148/ Detall central del retaule de l'Anunciació SI primera opció. Image:Detall central del retaule de l'Anunciació - Catedral de Girona.jpg Fet Fet!
  7. http://www.flickr.com/photos/gwolf/313362544/ Retaule de Sant Narcís. SI
  8. http://www.flickr.com/photos/daireobrien/308906528/ Retaule altar l'Anunciació. SI
  9. http://www.flickr.com/photos/daireobrien/308906718/in/set-72157594396502120/ Llitera de la Mare de Déu.SI
  10. http://www.flickr.com/photos/danielgreef/2216622713/ Crist jacent de D. Fita. SI Fet Fet!
  11. http://www.flickr.com/photos/danielgreef/2216618971/in/photostream/ No sé res d'aixó...??? Fet Fet!
Ai! estic atabalada!! Com aconsegueixes les fotos tan aviat? En fi, molt bé, molt bé. De la sagrada Família, havia posat unes fotografies, potser en un estil una mica més cridaner, i han posat una taula i me les han canviat... De moment les deixarem així. --MarisaLR (discussió) 18:18, 17 feb 2008 (CET)

Caray xiquet!!--MarisaLR (discussió) 16:50, 18 feb 2008 (CET)

Hola! quan tinguis les fotos de la catedral m'ho dius. De l'anglès que vas baixar dues, hi ha una de la Llitera de la Mare de Déu, pertanyent al album de la catedral, que també serviria. Fins aviat --MarisaLR (discussió) 13:13, 20 feb 2008 (CET)

[edita] Big Bang

No entenc el teu comentari. La teoria del Big Bang sorgeig de forma natural de les interpretacions de la Teoria de la Relativitat, segons les quals l'univers estaria en expansió (o podria ser també colapsant), la qual cosa va ser negada per alguns científics, incloent el propi Einstein qui afegí a la seva equació de la Relativitat General la famosa Λ. Més tard les observacions astronòmiques efectuades per Hubble i altres demostrarien que en efecte l'univers està en expansió. Al propi article ja s'inclou la crítica de Hoyle que donà nom a la teoria. Plàcid Pérez Bru (discussió) 20:28, 18 feb 2008 (CET)

En Plàcid acaba de treure la plantilla de inacabat. Aquest cap de setmana en faré una revisió; traduiré algun altre enllaç vermell i si us sembla bé, el posem en avaluació. --Peer (discussió) 20:08, 7 març 2008 (CET)
Si em doncs algun mini article per fer te'l faig aquest cap de setmana.--KRLS , 20:16, 7 març 2008 (CET)

[edita] Gràcies...

...per l'avis. Ho he afegit a la meva llista de seguiment. Tens un missatge a la teva pàgina de discusió a la viqui en castellà. Per cert, que no saps parlar en castellà? Lol. Ala, una abraçada. --Josep Gustau - Discussió 00:46, 20 feb 2008 (CET)

[edita] (Resposta) de Recordatori

Et referèixes a la reproducció total de la dedicatòria del llibre? Si és així, ja ha estat borrat.

Ho he tret de la versió en català. Però no et preocupis, ja he borrat la dedicatòria. Encara que a la versió castellana de Wikipedia, surt la dedicatòria de Harry Potter i el misteri del Príncep. Per això havia posat aquesta... Kanashin (discussió) 22:18, 20 feb 2008 (CET)

[edita] Kosovo

Crec que el tema està solucionat de moment. No se si tu saps si podriem parlar amb Commons perquè canviessin el mapa o almenys posessin una part amb franges bicolors. De moment a la versió anglesa de la pàgina ja ens mencionen a nosaltres i als bascos i sincerament és més del que m'esperava. A les altres wikis no es pot modificar res perquè totes estan protegides anti-vandalisme. Haurem d'esperar. Tu què faries?--Jey (discussió) 13:18, 23 feb 2008 (CET)

Estàs seguint la discussió a Commons??.No pinta molt bé però en fi. Ho hauriem de comentar en alguna altra discussió en alguna altra pàgina? Podriem comentar-ho a algú més a veure si també ens ajuda a ficar-hi cullerada?. --Jey (discussió) 00:05, 25 feb 2008 (CET)

[edita] Evolution

Si us plau, fes una mirada a: [1]. -- Leptictidium (pm!) 14:04, 24 feb 2008 (CET)

[edita] Fair use

Hola, no vull buscar polèmica, només t'ho pregunto per curiositat. Per què t'oposes tant al fair use? La legislació pertinent va ser aprovada per tal de facilitar el lliure accés a la informació, i evitant l'ús legítim d'imatges que no es poden substituir només estem practicant una forma més de censura. Jo penso que cal evitar l'abús del fair use però no oposar-s'hi sistemàticament. -- Leptictidium (pm!) 19:13, 24 feb 2008 (CET)

[edita] Catedral de Girona

No m'has respost que fem amb les set meravelles a la catedral de Girona, ho dic perquè estic donant els últims retocs i penso posar l'article a avaluar. Tu que penses? --MarisaLR (discussió) 22:45, 24 feb 2008 (CET)

[edita] Viquiprojecte d'elements químics

Proposo crear el Viquiprojecte:Química i fusionar-lo amb el d'elements químics. Què n'opines? --Ula (discussió) 19:09, 25 feb 2008 (CET)

Està molt deixat a la mà de deu, però em sembla bé parla amb l'SMP, que també està aquí.--KRLS , 19:20, 25 feb 2008 (CET)

[edita] Re: Zant

Sí, sí. Vaig ser jo mateix. Pasa que s’en va descuidar conectarme. Coses que passen. --Zant (discussió) 12:57, 26 feb 2008 (CET)

[edita] Kosovo

D'acord, gràcies, però continuo pensant que no hi pinten res les opinions de governs o parlaments autònoms; també podríem posar opinions d'ajuntaments, de comunitats de veïns, de clubs de futbol, etc., que no interessen. --Ibèric (discussió) 20:15, 28 feb 2008 (CET) No crec que hagin preguntat a tots els espanyols (tal com vostè ho diu, sembla això). A mi no. Però... donar suport a un país nou basat en l'origen dels habitants pot fer que demà la província de Barcelona vulgui ser andalusa. S'acceptaria a Catalunya? No crec. De tots els nacionalismes, un dels pitjors és el de la raça, sang, religió, llengua... Tot massa nazi. Bé, no discutiré més, i espero que Espanya i l'Onu no rconeguin Kosovo. Salut. --Ibèric (discussió) 18:00, 29 feb 2008 (CET) D'acord, el meu poble se separarà de Catalunya pacíficament i formarà un enclau andalús al Vallès Occidental; serem andalusos, perquè d'origen andalús és la majoria de la població. També poden fer el mateix, per exemple, els romanesos de parla hongaresa de Transilvània, els portuguesos d'Andorra, etc. --Ibèric (discussió) 18:52, 29 feb 2008 (CET) Però el que passa és que, per exemple, la majoria de llengua sèrbia de Kosovo a Sèrbia ara és minoria de Kosovo independent; aquesta minoria, que és majoria a alguns llocs de Kosovo, s'haurà de separar de Kosovo? S'unirien una altra vegada a Sèrbia, però també amb minories de llengua albanesa. Etc. Per mi està bé l'anomenada autodeterminació, però per tothom, la qual cosa és impossible, perquè seria infinita. L'únic nacionalisme que em sembla acceptable és el que respon a una agressió, com el de l'alliberament de les colònies africanes al segle XX (i XXI), el de Timor Oriental, potser el del Tíbet... i casos així. Aquesta discussió no tindria fi. Si vols entra a un dels meus blocs ("Um bolíndri na tarrafa"), m'escrius sobre Kosovo i continuem. Salut. --Ibèric (discussió) 13:45, 1 març 2008 (CET)

[edita] TR

Malament? no que va! Em va agradar força i encara que determinades seccions estan redactades massa de pressa, es treuen dades interessants, n'he parlat ja a juna xerrada. Però crec que és millor comentar-ho al xat, no? un dia que ens veiem. Tens ja la nota definitiva? --barcelona (discussió) 22:59, 3 març 2008 (CET)

[edita] HP

Bona feina! Jo em dedicaria més a acabar els llibres primer de tot, qualitat, i fer coses sobre els (missatge ocult per als qui no se l'han llegit) i fer els encanteris i objectes màgics. Ah, i què et sembla un Portal:Harry Potter?--Joancreus (discussió) 17:12, 9 març 2008 (CET)

He creat {{HP1}}, {{HP2}}, {{HP3}}, {{HP4}}, {{HP5}}, {{HP6}} i {{HP7}}. Què et semblen?--Joancreus (discussió) 17:24, 9 març 2008 (CET)

[edita] Fotografies

Hola, voldria demanar-te una cosa: a veure si trobes alguna fotografia de la Catedral de Jaén sobre tot de l'interior. He posat l'article en avaluació i em sembla que sobretot li falta alguna de l'interior. Gràcies --MarisaLR (discussió) 18:38, 13 març 2008 (CET)

Aquesta em va bé. No n'hi ha cap més de l'interior? d'alguna capella? El que puguis fer estarà bé. --MarisaLR (discussió) 19:23, 13 març 2008 (CET)

[edita] Copa Amèrica d'hoquei patins masculina 2007

Gràcies per fer les observacions a l'article i disculpa els meus errors! Pots veure l'explicació a la discussió de la proposta.--Jey (discussió) 17:26, 20 març 2008 (CET)

[edita] Rubió

Hola KRLS! en quant tinguis la informació que em comentes, m'ho dius, que l'afegiré a l'article de Rubió. Gràcies per tot, a veure si aconseguim que l'aprovin com a article bó. Si vols escriure'm, estic molt sovint per la wikipedia, per la viquièdia no em paso gaire. Salut! --Xavigivax - (Parla amb mi) 17:46, 21 març 2008 (CET)

[edita] Samurai

Aquests darrers dies s'ha treballat força en millorar l'article, especialment en llengua i estructura. T'agraïra que reviséssis el vot per AdQ. Gràcies. --Panotxa (discussió) 22:44, 23 març 2008 (CET)

Hola, per si no ten recordes (o si simplement has sudat), l'article Samurai ha canviat molt, especialment la llengua i les referències. Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Samurai Mikibc (discussió) 18:12, 26 març 2008 (CET)

[edita] Bòveda

Em podries passar a commons aquesta fotografia *[2]que em vas trobar tu per a la catedral de Jaén ? i de pas no sé si ja et vaig dir que ja està posat a votació per a AdQ, per si t'ho vols mirar. Gràcies --MarisaLR (discussió) 16:53, 26 març 2008 (CET)

Gràcies, ja està posada. --MarisaLR (discussió) 18:16, 26 març 2008 (CET)

[edita] Canvis des de la teva última avaluació

Hola! He posat 33 referències més a l'article de l'Uruguai. A més, altres editors m'han ajudat amb la llengua. Salutacions, --Josep Gustau - Discussió 04:45, 29 març 2008 (CET)

Hola, amic! Moltíssimes gràcies pel teu vot en l'article sobre l'Uruguai. Una abraçada, fa l'ullet --Josep Gustau - Discussió 16:27, 6 abr 2008 (CEST)

[edita] Re: Harry Potter

Bé, estic ajudant tan com puc...

En quant a les residències... més val fer articles separats com he fet i no pas un sol article per totes quatre, com posa al Viquiprojecte. I els tres primers llibres, els he traduït de la Viqui en castellà però arreglant (com m'has dit) la traducció correcte en el llibre català.

Només dir-te una última cosa: cal solucionar els noms no traduïts: la Laura Escorihuela, per exemple, posava "Sirius", i en Xavier Pàmies, "Sírius", el mateix amb la Bellatrix/Bel·latrix--Ula (discussió) 20:50, 31 març 2008 (CEST)

L'article general, Harry Potter, es podria traduir del castellà, on he vist que té vint-i-pico de referències i a més és un article de qualitat en aquella Viqui. Després també podríem revisar l'article comparant-lo amb l'anglès i presentar-lo com a article de qualitat. És una feina llarga, però possible, i donaria més energies per continuar treballant en aquest àmbit --Ula (discussió) 21:16, 31 març 2008 (CEST)

[edita] Friqui, geek...

He utilitzat aquests termes perquè apareixen a la Viquipèdia. Quin adjectiu em recomanes en el seu lloc?

Gràcies per l'explicació del plural. --Kxont (discussió) 00:33, 9 abr 2008 (CEST)

[edita] Alcoi

crec que seria bo tenir Alcoi al igual que Benidorm com article de qualitat i animar a altres poblacions a fer el mateix. Per això demano que tots aporteu els vostres coneixements, quant al tema lingüístic vos demanaria mantindre el màxim possible paraules com seua, hui, huit, estos o estes però sí que vos demane eliminar tots els possibles en mal usats que se m'han escapat (un grapat). Moltes gràcies a tots.--Rafa (discussió) 12:13, 21 abr 2008 (CEST) dia dels musics.

[edita] Catedral de Tarragona

Hola, recorro a tu per veure si pots aconseguir unes fotografies de l'interior i del claustre de la catedral de Tarragona (encara em recordo de l'èxit que vas tenir amb les de la catedral de Girona). Moltes gràcies. --MarisaLR (discussió) 01:23, 3 maig 2008 (CEST)

[edita] Imatge del mes

Gràcies per nominar una foto, però el "concurs" per trobar la imatge del mes de maig és per triar entre les imatges carregades el mesos d'abril i maig. La que has posat es va carregar l'any passat.--Pere prlpz (discussió) 12:54, 25 maig 2008 (CEST)

Els concurs és per totes les imatges carregades. A més de les teves, si en carregues d'altres fonts (de flickr, per exemple) també s'hi poden presentar. Tot i que les plantilles encara no estan massa ben preparades per imatges externes, aconseguir bones imatges d'altres maneres també mereix premi.--Pere prlpz (discussió) 14:50, 25 maig 2008 (CEST)

[edita] Contribució de la quinzena

Si encara estàs interessat en Viquipèdia:Contribució_de_la_quinzena#Categoria:Articles_mancats_de_coordenades_de_les_Balears_(4), pots passar per la discussió i podem actualitzar la quinzena.--Pere prlpz (discussió) 17:10, 29 maig 2008 (CEST)

La veritat és que jo faig servir "landmark" gairebé per tot, perquè hi ha molt poques coses que tinguin una etiqueta més específica.
Per cert, pels instituts i institucions, el que estic veient que va molt bé són els plànols que tenen a les seves webs (quan en tenen, és clar).--Pere prlpz (discussió) 17:03, 30 maig 2008 (CEST)

[edita] Contribució de la quinzena: Categoria:Municipis de Catalunya

La contribució de la quinzena actual és Categoria:Municipis de Catalunya, que vas votar. Com que la quinzena anterior ha acabat abans del previst, hem aprofitat per donar-li més temps a aquesta. A Categoria discussió:Municipis de Catalunya hi ha alguns enllaços útils per trobar els municipis més faltats d'ampliació.--Pere prlpz (discussió) 16:10, 3 juny 2008 (CEST)

[edita] Calafell

Jo posaria aquesta alguna altra de les de flickr, que són més maques que la de la viqui en alemany (tot i que l'alemanya es veu molt bé).--Pere prlpz (discussió) 16:48, 3 juny 2008 (CEST)

[edita] Night Club Tagomago

Tinc companys de treball que tenen referències d'aquest club, a veure si em donen documentació i podem fer alguna cosa.--Rafa (discussió) 17:54, 4 juny 2008 (CEST)

[edita] Xato CA-151

Gràcies! ✈ Xato (discussió) 03:07, 5 juny 2008 (CEST)

[edita] Gràcies!

Gràcies per el missatge de benvingut Le sotré (discussió) 23:28, 5 juny 2008 (CEST)

[edita] sele

per si no ens veiem abans, que vagi bé la sele, si tens dubtes, ja saps! --barcelona (discussió) 11:02, 6 juny 2008 (CEST)