[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:IradiBot - Viquipèdia

Usuari Discussió:IradiBot

De Viquipèdia

El bot m'ha revertit per dos vegades una edició a Llista dels centres emissors del País Valencià. Supose que serà perquè he editat varies coses d'una tacada i es pensa que és vandalisme. M'agradaria poder tornar a editar-ho sense que me'l torne a revertir, gràcies --Cento (discussió) 02:45, 15 maig 2008 (CEST)

[edita] Escut Atlètic Balears

Ja s'han completat les dades de la llicència de la imatge Atletico.baleares.jpg ara ja només queda llevar l'avís d'eliminació, cosa que no sé fer.el comentari anterior sense signar és fet per Antoniben (discussió • contribucions) 16:27, 1 juny 2008 (CEST).

[edita] Patètic

Som col·laborador habitual de sa wikipedia en castellà, i m'estava plantetjant començar a col·laborar tambè a sa viquipèdia, per que el català es sa meva altra llengua materna.

Però, despres de veure que aquest BOT, ha considerat vandalisme, possar que Ferran Adrià era un cuiner espanyol, he decidit, que mai més tornaré a entrar a sa viquipèdia.

Me fa fàsstic pensar, que lo que hauría de esser una enciclopedia per defensar el meu idioma i sa meva cultura, pugui esser, com veig, un niu de interessos polítics e ideológics.

Quan m'agradaría que d'una vegada, es lluitès per defensar la llengua i la cultura, sense que això vulgui dir esser anti-espanyol.

Per que sí, me consider espanyol, i ben orgullòs de parlà català. Llàstima que tambè sigui un catalanoparlant deçebut amb sa viquipèdia.

Gracies per no res.

--84.127.77.164 (discussió) 20:57, 1 juny 2008 (CEST)

[edita] quin problema hi ha?

Algú podria dir-me quin problema té l'entrada que he fet?

plowshareel comentari anterior sense signar és fet per Cullonsnoi (discussió • contribucions) 16:53, 3 juny 2008 (CEST).