[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Arbocenc - Viquipèdia

Usuari Discussió:Arbocenc

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Arbocenc!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


[edita] Recordatori

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 117.760 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Antimilitarisme.


--Pau Cabot · Discussió 16:48, 26 març 2008 (CET)

[edita] Recordatori

Recordeu: Quan escrigueu un comentari a alguna plana de discussió, no us oblideu de signar (Image:Signature icon.png).

fa l'ullet

--Pau Cabot · Discussió 17:11, 26 març 2008 (CET)



[edita] Proposta d'esborrat de la pàgina Skamot Verd

Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Skamot Verd», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

I un grapat d'articles de personatges relacionats i la seva feina. Crec que no son notables per una enciclopedia, i mes aviat propagandistics. La viquipedia no es lloc per penjar-hi CVs. Xevi (discussió) 22:44, 31 març 2008 (CEST)

Gracies, m'ho mirare amb calma quan tingui temps la setmana que ve. Puc preguntar si formes part o estas relacionat amb l'Skamot Verd o els seus integrants ? Xevi (discussió) 23:18, 3 abr 2008 (CEST)

Gracies, el cap de setmana m'ho miro. No podries aportar-hi referències vàlides? Crec que es el que li feia més falta. --Beusson (discussió) 06:33, 4 abr 2008 (CEST)
he votat en contra d'esborrar la teoria, la resta crec que ho mantinc perquè no veig prou referències de notabilitat. En tot cas, comença per justificar la presència del grup Skamot, perquè les biografies dels seus components ja em semblen un clar cas d'spam --barcelona (discussió) 09:32, 4 abr 2008 (CEST)
Ara ja les han suprimit però ànims! Fes un treball de recerca i torna a fer les pàgines que creguis importants de manera que no puguiin ser refusades. Fins aviat!--Beusson (discussió) 08:52, 20 abr 2008 (CEST)

Gracies pels comentaris. Estic d'acord que es impossible de ser totalment objectius en l'esborrat de pagines. Una vegada vaig llegir a algun lloc a en: com ells consideraven que hauria de funcionar a la practica: hi ha pagines que seria obvi que caldria mantenir, i d'altres que es obvi que cal esborrar (p.ex. els grups de musica creats el cap de setmana abans). Si el sistema funciona be, la decisio d'esborrar o no aquests 2 tipus d'articles hauria de ser clara. Entremig sempre quedara una zona grisa. Depenent de qui vota aquell dia, del tipus de tema i precedents, i de com sap argumentar la gent, hi ha pagines que tant es poden esborrar com no. Pero en general, ningu podria dir que s'ha esborrat un article "imprescindible", o que se n'ha mantingut un de totalment inadequat.

A part d'aixo, considero que en general es mala practica que la gent escrigui articles sobre gent o associacions que hi esta directament relacionat (i de fet es diu el mateix a la Viquipèdia:Política i normes) Tot i que obviament, si l'autor no ho admet de bona fe, o es molt obvi, no es pot saber, i estic segur que en devem tenir molts d'aquests.

Pel que fa al "llindar" d'admissio d'articles: la veritat es que a en: es molt baix. Tenint en compte que aqui som menys, em sembla raonable apujar-lo. Estic d'acord que hi ha molts d'articles (personatges de videojocs, etc.) menys rellevants que alguns dels que hem esborrat.

Salut, Xevi (discussió) 00:35, 23 abr 2008 (CEST)