[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Beusson - Viquipèdia

Usuari Discussió:Beusson

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Beusson!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 09:15, 13 oct 2006 (UTC)

Taula de continguts

[edita] Malnom

Hola Beusson,

Idò no, no passa sovint que no et reconegui el malnom. T'hauria de funcionar. En realitat, jo crec que et funciona, perquè has escrit a la meva pàgina de discussió amb el teyu nick. Una cosa que et recoman és que signis els teus comentaris a les pàgines de discussió (hi ha un botó a la barra d'eines que t'ho fa automàticament). Pau Cabot · Discussió 14:51, 14 oct 2006 (UTC)

[edita] Categories

Hola de nou Beusson,

Estàs fent molt bona feina amb aquests articles sobre Fórmula 1. Només hi trob a faltar que els hi afegeixis una categoria. Recorda que la categoria es posa afegint al final de l'article (just abans dels interwikis) una cosa així com:

[[Categoria:Pilots de Fórmula 1]]

Tens totes les categories llistades aquí i el llibre d'estil de la categorització aquí. Si tens dubtes, demana! Pau Cabot · Discussió 14:41, 22 oct 2006 (UTC)

Es veu que l'enllaç per veure totes les categories no funciona. Prova-ho en un altre moment. De totes maneres, sense ordenar, potser et poden ajudar aquestes dues pàgines: Especial:CategoryTree i Especial:Categories. Pau Cabot · Discussió 17:04, 22 oct 2006 (UTC)

[edita] Un altre consell sobre les categories

Recorda: Per tal de que, en una categoria, els articles de personatges quedin ordenats pel cognom i no pel nom, es pot usar un paràmetre addicional quan indicam la categoria. Exemple: [[Categoria:Escriptors mallorquins|Alomar i Villalonga, Gabriel]].

Pau Cabot · Discussió 17:13, 5 nov 2006 (CET)

[edita] Categorització

Hola Beusson,

He intentat organitzar-te en categories tots els articles que vas fent. Pots veure com va quedant aquí: Categoria:Fórmula 1.

Em queden dues categories que no sé com relacionar amb aquesta: Categoria:Circuits d'automobilisme i Categoria:Grans Premis d'automobilisme. Potser s'hauria de crear una categoria nova Categoria:Circuits de Fórmula 1 i la Categoria:Grans premis de Fórmula 1 fer-la una subcategoria de Categoria:Grans Premis d'automobilisme?

Recorda que les categories no es creen automàticament. Les has de crear tu. Si t'apareixen en vermell, és que no existeixen.

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc elements ja creats prèviament. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.


Per cert: la Categoria:Grans premis de Fórmula 1 hauria de ser Categoria:Grans Premis de Fórmula 1? Com ho veus tu?

Pau Cabot · Discussió 10:57, 7 des 2006 (CET)

Recordeu: Quan escrigueu un comentari a alguna plana de discussió, no us oblideu de signar (Image:Signature icon.png). Pau Cabot · Discussió 15:40, 7 des 2006 (CET) ;)

[edita] Palmarès de Fòrmula 1

Hola Beusson, veig que has fet una gran feina amb la fórmula 1. Felicitats. Havia pensat un canvi, aviam que et sembla: Separar el Palmarès de pilots i constructors de la pàgian principal Fórmula 1 en un nou article que es digui Campionat del Món de Fórmula 1 o inclús fer dos articles com a la wiki espanyola es:Campeonato Mundial de Constructores de Fórmula 1 i es:Campeonato Mundial de Pilotos de Fórmula 1. Com ho veus? Salutacions. --Felato 14:21, 8 des 2006 (CET)

Hola Beusson, sobre com crear una categoria. Agafes cadascun dels articles originals i canvies Categoria:nom_de_la_mare per Categoria:nom_de_la_filla. Guardes l'article. Veuras que l'article té la categoria en vermell (no existeis encara). Pitges en el enllaç i s'obre la plana de la categoria nova. Allí hauràs de posar el nom de la categoria a la que pertany la nova, es a dir Categoria:nom_de_la_mare. Recorda les normatives de categories. La mare ha de tenir un mínim de 15 articles i la nova de 5. I no ha de ser redundant, si l'article esta a la nova categoria, no pot estar a la mare. Si tens dubtes em comentes la categoria que vols crear i t'ajudo. Salutacions. --Felato 22:05, 8 des 2006 (CET)

[edita] Traduccions

Home, a mi me sembla que això de traduir és bona cosa.

Ves fent el que puguis i algú ja t'ajudarà. Sempre tot és millorable ... Pau Cabot · Discussió 22:55, 8 des 2006 (CET)

[edita] Pilots de casa

Hola Beusson,

Tu que en saps de Fórmula 1: he pensat que podries prioritzar els articles dels pilots de Fórmula 1 de casa que encara no tenen article. Pens, per exemple, amb Marc Gené, Joan Jover Sañés, Àlex Soler-Roig, Antoni Creus, Francesc Godia i Adrià Campos (no sé si n'hi ha algun més). Els he trobat a es:Categoría:Pilotos de Fórmula 1 de España. Crec que seria important tenir, almenys, els pilots de per aquí (potser bastaria amb traduir els esmentats articles). Què en trobes?

Pau Cabot · Discussió 10:53, 17 des 2006 (CET)

Idò, ja que veig que t'ha agradat la idea, potser podríem intentar fer, almenys, els Grans Premis que s'han corregut per aquí. A les Balears, crec que cap, però a Catalunya en deuen ser uns quants (entre Montmeló, Pedralbes i Montjuic, no?). Jo t'ajudaré en el que pugui ... Pau Cabot · Discussió 11:23, 17 des 2006 (CET)
PS. Respecte a la categoria dels GP més poc habituals, jo crec que estan bé allà on estan: a la categoria grans premis de fórmula 1.

[edita] Categories

Simplement vaig revisar les pàgines sense categoria i les pàgines amb categories que encara no existeixen; hi apareixien un parell d'articles de la fórmula 1 i vaig intentar corregir-ho com millor vaig saber. Perdó per les molèsties --Rf 10:44, 19 des 2006 (CET)

[edita] Categories redundants

Hola company, t'he llevat la categoria:Pilots de Fórmula 1 que havies afegit als pilots catalans ja que era redundant.

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.


Pau Cabot · Discussió 20:50, 25 des 2006 (CET)

[edita] Ortografia

Hola company Beusson,

Hauries de pegar una repassada en haver acabat d'escriure un article, ja que hi ha bastantes errades de traducció que em duen bastanta feina. Bàsicament són des no apostrofats i altres coses d'aquestes que embruten un bon article. Pots veure el que te dic aquí. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 19:53, 28 des 2006 (CET)

[edita] Bona feina

Osti , quina currada amb això de les temporades de F1 :) simplement una felicitació --GillesV 01:27, 27 gen 2007 (CET)

[edita] Nova categorització dels Grans Premis

Hola company Beusson,

Crec que seria molt útil que categoritzassis els grans premis de dues maneres diferents. Per exemple, el Gran Premi d'Espanya de 1990, a part d'anar a Categoria:Gran Premi d'Espanya, estaria bé que anàs a Categoria:Grans Premis de 1990. Així seria bastant més fàcil navegar pel marasme de dades i números, no? L'alternativa seria fer-ho amb plantilles tipus sv:Mall:Grand Prix 1990... Pau Cabot · Discussió 17:05, 25 febr 2007 (CET)

I la idea de crear la plantilla? També estaria bé per si un dia t'avorreixes ... Pau Cabot · Discussió 21:04, 25 febr 2007 (CET)
T'he fet una plantilla d'exemple: Plantilla:F1 1992. Pots veure-la "en acció" a Gran Premi d'Austràlia de 1992 (a baix de tot). T'agrada? Pau Cabot · Discussió 21:24, 25 febr 2007 (CET)
No, no crec que les dues coses siguin redundants. Almenys jo he creat la Categoria:Barris de Palma i la plantilla corresponent ... Pau Cabot · Discussió 22:04, 25 febr 2007 (CET)

[edita] Ayuda

Hola,soc el creador dels anys 2015 i els demes i volia demanar-te que m’expliquessis com funciona una votació de borat ya que es la primera vegada que hi participo,vull dir cuants vots es necessiten per borra la pagina?cuant de temps dura la votació?gracies--Dyvid 21:38, 25 febr 2007 (CET)

Gracies per el enllaç respecte a perque i creat les pagines pots veure els meus motius a la discusio de la proposta d'esborar els articles--Dyvid 21:51, 25 febr 2007 (CET)

[edita] Més coses de Fórmula 1

  1. He creat una plantilla nova: Plantilla:GP Espanya. T'agrada la idea?
  2. Tenc dubtes sobre la diversitat de noms de les categories. Perquè Categoria:Gran Premi d'Espanya (en singular) i Categoria:Grans Premis del 1978 (en plural)? Crec que el primer cas està malament, encara que la feinada que duria canviar això és respectable.
  3. Crec que s'haurien d'alfabetitzar les categories com Categoria:Gran Premi d'Hongria (jo ho he fet a la cursa del 1991). Així, almenys, els articles, estarien agrupats per dècades.
  4. Potser a la Categoria:Grans premis de Fórmula 1 faria dues grans subcategories: Categoria:Grans premis de Fórmula 1 per temporada (on hi posaria el contingut de Categoria:Temporades de Fórmula 1) i Categoria:Grans premis de Fórmula 1 per país (els noms no m'acaben de convèncer), tal com es fa a Categoria:Biografies.
  5. Posaria Gran Premi d'Hongria a Categoria:Gran Premi d'Hongria i Temporada 1950 de Fórmula 1 a Categoria:Grans Premis del 1950, etc. És el que recomana el VP:LEC.
  6. Gràcies als dos punts anteriors, la Categoria:Temporades de Fórmula 1 quedaria buida i es podria eliminar.

Ja em diràs què en trobes.

Pau Cabot · Discussió 20:59, 4 març 2007 (CET)

Respostes:
  1. Sí, és clar. Jo no hi entenc de F1. Si hi ha errades o inexactituds, corregeix-les.
  2. No ho acab de veure clar. Demanaria altres opinions a Viquipèdia:La taverna.
  3. No m'has entès. Veus que a Categoria:Gran Premi d'Hongria, n'hi ha un que no està categoritzat igual que els altres? Idò això és el que jo propòs. Posar al final de Gran Premi d'Hongria de 1991 [[Categoria:Gran Premi d'Hongria|1991]]. Això és el que volia dir ...
  4. Ok.
  5. La cosa consistiria en categoritzar els articles a la categoria més precisa possible. En el cas de Gran Premi d'Hongria, per exemple, millor posar-lo a Categoria:Gran Premi d'Hongria que allà on està ara: Categoria:Grans premis de Fórmula 1.
  6. Ok.
Pau Cabot · Discussió 22:08, 4 març 2007 (CET)
Viquipèdia:La taverna/Arxius/Novetats/Recent#Categories de la Fórmula 1 Pau Cabot · Discussió 23:18, 4 març 2007 (CET)

[edita] Que digueu del tio Eugeni

que simpatics sou els que aneu de esperts de la wiki, faig la meua primera pagina sols amb l'objectiu de fer gran el catala a aquest diccionari i al primer article que cree sobre el magnific i gran home a seguir de la democracia moderna el tio Eugeni, aneu i mel esborreu

[edita] Didier Pironi

antològic el comentari de just aquí a sobre.. jo també faré un article sobre ma tieta i els canalons que fa i si me l'esborren m'enfado je je ! :)

i res,ja ho buscarem això de les voltes ràpides tampoc crec que sigui rellevant. Si mai ho arribem a tenir tot documentat només caldrà mirar GP a GP i sumar!! :)--GillesV 03:00, 15 abr 2007 (CEST)

[edita] Categories de la F1

M'he tornat a mirar Categoria:Grans premis de Fórmula 1 i he vist que es podrien modificar dues coses:

  1. Eliminaria la Categoria:Grans premis de Fórmula 1 poc freqüents i repartiria els articles a les categories "per país" i "per temporada" corresponents. Tots tendrien doble categorització.
  2. Canviaria el nom de Categoria:Grans premis de Fórmula 1 per país per Categoria:Grans premis de Fórmula 1 per localització, Categoria:Grans premis de Fórmula 1 per origen o similar. Així, tendria més sentit encabir-hi els articles que hi acab de moure: Gran Premi de Las Vegas, Gran Premi de Pescara, Gran Premi dels Estats Units i Gran Premi del Pacífic (a més de Gran Premi d'Europa, que ja hi era).

Què en trobes? Pau Cabot · Discussió 05:54, 2 maig 2007 (CEST)

PS. Categoria Discussió:Grans premis de Fórmula 1 per país

on poso els articles com Gran Premi de Pescara del 1957, a GP per temporada? o a GP per localització? (s'ha de tenir en compte que ja tenim el Gran Premi de Pescara).
Jo els posaria a les dues categories. Per exemple: Gran Premi de Pescara de 1957 aniria a Categoria:Grans Premis del 1957 i a la futura Categoria:Grans premis de Fórmula 1 per localització.
I en el segon cas, s'han de canviar tots els GP un a un, o n'hi ha prou amb crear la nova categoria i redireccionar la vella?
Les categories no es poden redireccionar. Malhauradament, s'ha de fer manualment (si no tens un bot, vaja). Pau Cabot · Discussió 07:17, 3 maig 2007 (CEST)

[edita] Fórmula 1

Hola. Ja et vaig avisar de la meva intenció en la plana de discussió de Rècord de GP disputats a la Fórmula 1. Com que no vaig obtenir resposta, he continuat endavant. Pel que fa a que la llista completa és millor que un top 10... és com voler ficar la classificació sencera de l'UCI ProTour... com fer un article per cada partit de la Lliga de Futbol de l'any 1997... Precisament estem fent una llista de rècords. Dubto que el Zsolt Baumgartner (20), el Marc Gené (36) o el Gianmaria Bruni (18) siguin molt rellevants per un rècord situat en 257 grans premis. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 16:27, 17 juny 2007 (CEST)

[edita] Els anys

Caldria moure gairebé tots els articles que has fet sobre els Grans Premis de Fórmula 1. En català, els anys porten article i tu no els estàs posant. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 16:36, 30 juny 2007 (CEST)

Hola de nou! No és un problema específic de la Fórmula 1. És que en català, s'ha de posar l'article davant dels anys. Per exemple, és incorrecte dir "Gran Premi d'Europa de 2006". S'ha de dir "Gran Premi d'Europa del 2006". I als articles que has creat, ho has posat de la manera incorrecta. Salutacions! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 20:36, 30 juny 2007 (CEST)

[edita] Estic fent campanya

Hola Beusson,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:45, 11 jul 2007 (CEST)

[edita] Francès

Hola, potser quan acabis la feinada de la fórmula 1, ja que saps francès, voldràs ajudar-nos amb els articles d'aquesta llengua que no tenen correspondència a la viqui catalana però sí a moltes altres, es troben dins articles demanats (hi pots accedir a través del portal viquipedista). Endavant amb la feina --barcelona 18:26, 15 jul 2007 (CEST)

[edita] Viquitrobada

Hola Beusson,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:42, 19 jul 2007 (CEST)

[edita] Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:12, 19 jul 2007 (CEST)

[edita] Recordatoris de Bot a Gran Premi d'Austràlia de 1985

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot 23:51, 23 jul 2007 (CEST)

Tal com l'Iradigalesc t'ha dit, els reanomenaments no es fan així. Mira els enllaços que et proporciona per tal que la propera vegada el facis correctament. Però a més a més, en aquest cas, diria que no és incorrecte anomenar l'article sense l'article. És a dir, diria que "Gran Premi d'Austràlia de 1985" ja és correcte, si seguim els criteris de datacions. La Comissió Assessora del Llenguatge Administratiu permet que les dates s'escriguin amb o sense article. Per tant, el que s'hauria de decidir primer és què fem a la Viquipèdia, si hi posem article o no al llibre d'estil, i després moure, si és necessari, els articles.--Xtv (que dius que què?) 14:16, 24 jul 2007 (CEST)
Jo no tenc cap preferència per "de" ni per "del". No ho sé. Potser Enric et podria aconsellar. I si no, sempre ho pots demanar a la taverna ... Bona feina! Pau Cabot · Discussió 21:53, 24 jul 2007 (CEST)
Res més que no t'hagi dit en Paucabot. Jo ho preguntaria a la taverna. Però sigui com sigui el que es decideixi, cal fer els reanomenaments correctament i no amb una redirecció. Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 21:57, 24 jul 2007 (CEST)

[edita] Recordatoris de Bot a Gran Premi de Gran Bretanya de 2001

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 22:53, 24 jul 2007 (CEST)

[edita] de/del

Bona nit! Totes dues solucions són vàlides i igualment correctes, si bé la fórmula del és més espontània en català que de (sobretot amb els anys del segon mil·lenni). Ja s'havia discutit això una vegada, el que no sé és on es troba aquesta discussió. Per tant, cap problema que creïs els nous articles amb del, tot i que la manera anterior com ho feies tampoc era incorrecta. --Enric 01:11, 25 jul 2007 (CEST)

[edita] Trobada dissabte 28 de juliol

Bones Beusson,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:29, 25 jul 2007 (CEST)

[edita] Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:30, 25 jul 2007 (CEST)

[edita] Recordatori categories redundants

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Gran Premi de Turquia. --83.45.216.103 07:39, 1 ag 2007 (CEST)

[edita] Recordatori 5 articles

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria :Categoria:Gran Premi de Turquia. --83.45.216.103 07:39, 1 ag 2007 (CEST)

[edita] Article davant de l'any

Hola Beusson,

He vist que estàs reanomenant tots els articles del Gran Premi d'Itàlia a la forma amb article. En realitat, les dues formes són correctes (Apartat 2.1). Suposo que el millor ara serà estandaritzar-ho tot,però he pensat que potser t'anava bé. --Meldor 01:53, 11 ag 2007 (CEST)


Has creat força articles sobre zones esportives. Veient les imatges, suposo que copies la informació d'altres llengües. Podries aprofitar per copiar-hi les coordenades, contribuint en el projecte de coordenades (VP:COOR). 83.49.225.123 14:22, 15 set 2007 (CEST)

[edita] retrobada hehe

Hey, he tornat a la Viquipèdia després dels mesos sabàtics! Veig que segueixes amb el teu treball sobre els articles de Fòrmula 1... I veig que els teus articles milloren amb el temps, són encara millors que els que feies a l'estiu. Enfí, només volia saludar-te, a reveure. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 17:24, 26 oct 2007 (CEST)

[edita] Taulell de consultes

Hola! He obert una subpàgina d'usuari perquè tothom pugui dir la seva sobre la proposta d'obrir una nova secció de la VP anomenada Taulell de consultes, a l'estil de en:Wikipedia:Reference desk. Si vols, pots passar a fer-hi una ullada o a dir què en penses. La subpàgina és: Usuari:Leptictidium/Taulell de consultes Gràcies! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 18:35, 24 des 2007 (CET)

Hola! Ja he engegat el Viquipèdia:Taulell de consultes. Si tens temps i hi ha preguntes agraïria la teva col·laboració. Gràcies. -- Leptictidium (parla mamífera!) 17:41, 30 gen 2008 (CET)

[edita] Bon Nadal

Bon Nadal a tu també! I feliç any nou. -- Leptictidium - Rydyn ni'n syriad 17:31, 25 des 2007 (CET)

Hola de nou! De fet, va ser [1] a la taverna on es va originar aquesta idea. -- Leptictidium - Rydyn ni'n syriad 23:31, 25 des 2007 (CET)

[edita] Illa de Xàtiva

Hola, gràcies per la teua aportació a la votació Illa de Xàtiva. A mi també m'agradaria que se solucionara tot el més prompte possible. A propòsit d'això, en la pàgina de discussió han fet aportacions altres usuaris. T'anime a passar i dir el que penses per vore si trobem una solució de consens a la pàgina. Fins ara.--Socarrat (discussió) 16:04, 30 des 2007 (CET)

[edita] checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:00, 12 gen 2008 (CET)

[edita] Proposta de bons articles

Si et va bé, mira't la Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Bons articles a veure que et sembla. Gràcies.--Peer (discussió) 10:26, 1 febr 2008 (CET)

[edita] Votacions bons articles...

Avui s'ha iniciat el període per poder votar sobre qüestions que fan referència a la distinció de bons articles (Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Bons articles), període que finalitza el 2 de març. Esperem comptar amb el teu bon criteri; també t'animem a que ho comentis a qui creguis que pot interessar. Cordialment.--Peer (discussió) 11:48, 17 feb 2008 (CET)

[edita] Gràfiques mensuals d'edicions

Supose que vols dir açò http://tools.wikimedia.de/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=Pepetps&dbname=cawiki_p no? Doncs, per a tindre-les has d'entrar al del teu usuari (escriu el teu nom en "Find a user's contribution summary") i acceptar com una espècie de permís que t'eixirà quan premes el requadre gris de baix. Espere que siga això el que volies preguntar-me. Sort. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:23, 21 març 2008 (CET)

[edita] Samurai

Hola, et voldria demanar si tens un moment de mirar l'article samurai que porta molt de temps com a avaluació d'AdQ, el qual els últims dies ha patits bastants canvis i ara està molt millor. Gràcies Mikibc (discussió) 23:35, 23 març 2008 (CET)

[edita] Catedral de Jaén

Hola! Moltes gràcies per haver votat en aquest article. Salutacions --MarisaLR (discussió) 20:42, 24 març 2008 (CET)

[edita] Canvis des de la teva avaluació

Hola! He posat 33 referències més a l'article de l'Uruguai. A més, altres editors m'han ajudat amb la llengua. Salutacions, --Josep Gustau - Discussió 04:47, 29 març 2008 (CET)

Moltíssimes gràcies pel teu vot en l'article sobre l'Uruguai. Una abraçada, fa l'ullet --Josep Gustau - Discussió 16:22, 6 abr 2008 (CEST)

[edita] Articles a suprimir

Hola, He donat alguns arguments en contra de suprimir alguns articles dels que havies votat a favor de fer-ho. Podries mirar-ho per veure si son prou consistents per fer-te reconsiderar el teu vot?

Propostes de supressió

Salut!

arbocenc (discussió) 18:03, 3 abr 2008 (CEST)

[edita] Articles a suprimir 2

Perdona el retard, fins avui no he tornat a entrar a la wiki :-( Bueno, al final s'han suprimit casi tots (ja m'ho pensava perquè quan vaig escriure hi havia molts vots negatius). Quan tingui un rato provaré de fer una entrada "decent" del Salvador Pueyo compositor (perquè crec que és fàcil de fer) i d'Skamot Verd i altres grups ecologistes... Però com li deia al Xevi, veig un rigor molt diferent en un grup ecologista que, per exemple, amb un club esportiu com el club patí Breda, que també vaig començar jo com a esborrany... En fi, hauré de fer més bona feina :-)

Salut!

arbocenc (discussió) 22:59, 19 abr 2008 (CEST)

[edita] Pilots de Fórmula 1

Hola Beusson,

gràcies per avisar-me, però no acabo d'entendre quin ha estat l'error. L'Estirabot ha canviat la categoria "Pilots de Fórmula 1 catalans" per "Pilots de Fórmula 1 catalans del sud" (que era un canvi demanat). M'ho pots aclarir, si us plau?

Merci! --Meldor (discussió) 23:06, 20 abr 2008 (CEST)

Et puc passar l'enllaç on es demanava el canvi. En crear la categoria, es copia el contingut de la categoria anterior (Pilots de Fórmula 1 catalans), que pots veure aquí: [2]. De totes maneres, no hi ha problema, si el reanomenament és incorrecte, només cal que em diguis a què s'ha de reanomenar. Gràcies! --Meldor (discussió) 23:16, 20 abr 2008 (CEST)
L'enllaç a la categoria anterior no te'l puc passar, perquè es va destruir, l'únic que et puc donar és l'anterior: [3], que és la còpia de la categoria anterior. No sé qui va demanar el canvi, però li pots preguntar a Paucabot, que és qui demana la majoria de canvis de categories. De totes maneres, com he dit abans, si la recategorització és incorrecta, és molt fàcil solucionar-ho, només posa-ho a la pàgina de discussió i ho arreglo. --Meldor (discussió) 23:27, 20 abr 2008 (CEST)
El reanomenament va en la línia de Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Categorització de balears, catalans i valencians. "Del sud", simplement significa que són catalans "espanyols" i no "francesos". No vol dir que siguin de les terres de l'Ebre o d'Alacant. Així és com es va decidir usar el terme "catalans del sud". Pau Cabot · Discussió 07:03, 21 abr 2008 (CEST)
Jo no vaig participar en aquesta presa de decisió, però l'acat, tot i que compartesc amb tu que el nom no és molt "natural". De totes formes, s'ha de tenir en compte que no hi ha manera senzilla d'anomenar els "catalans espanyols". Pau Cabot · Discussió 21:23, 21 abr 2008 (CEST)
Perdona que em fiqui en la vostra conversa. El tema del nom és el que menys convençuts ens va deixar a la presa de decisió, però encara ningú ha fet una proposta millor que inclogui els catalans d'Espanya i no els de França. Personalment, estic obert a les alternatives millors que puguin sorgir.--Pere prlpz (discussió) 21:25, 21 abr 2008 (CEST)
L'objectiu és que tots els catalans estiguin a la categoria catalans i a la vegada a la categoria del seu estat, sense que hi hagi catalans en categories d'estats que no els toquin. Hi havia companys que consideraven molt greu que els catalans actuals no estessin categoritzats com a espanyols, mentre que d'altres consideraven greu que els catalans medievals sí que hi estiguessin, i encara d'altres consideràvem greu que els catalans del nord no estessin categoritzats com a catalans, a la vegada que ningú desitjava que els catalans del nord estessin categoritzats com a espanyols. Compatibilitzar-ho tot va ser complicat, i trobar un nom per cada categoria encara més. De fet, a la proposta es va dir que s'aprovava l'esquema però la qüestió dels noms es deixava oberta a canviar-los si apareixien propostes millors.--Pere prlpz (discussió) 20:46, 22 abr 2008 (CEST)

[edita] Grans Premis

Hola Beusson,

acabo de veure que a alguns dels títols dels articles que has creat els falta un article: no és "Gran Premi de Japó" sinó "Gran Premi del Japó". El mateix passa amb els "GP dels Estats Units", "GP de la Gran Bretanya", "GP del Brasil", "GP del Canadà" i no sé si algun més. N'hi ha que no duen article, com el GP d'Europa, el d'Itàlia, etc. (també s'ha de corregir el contingut dels articles, quan fan referència a aquests països ens hem de referir-hi amb l'article: allò que va passar al Japó -i no pas a Japó, etc.). Com que són molts els articles que has escrit (enhorabona!) amb aquest problemet, et demanaria si em poguessis ajudar a corregir-los i moure'ls quan sigui convenient. Gràcies!--Xtv (que dius que què? - Potser em trobes al xat...) 17:12, 7 maig 2008 (CEST)

Perdona, però també s'hauran de moure les categories corresponents (i els continguts...). Per exemple: Categoria:Gran Premi de Japó. Ho sento... però bona feina!--Xtv (que dius que què? - Potser em trobes al xat...) 17:57, 7 maig 2008 (CEST)
Estem recopilant info a Viquipèdia:Anomenar pàgines/Ús de l'article. –Pasqual · discussió · xat 13:16, 8 maig 2008 (CEST)

[edita] Microesborranys

El comentari que has fet a la taverna sobre els suposats microarticles que jo creo m'ha semblat ofensiu i malintencionat. Sobretot perquè les acusacions que has vessat a tort i a dret demostren que no tens ni idea del que parles.

  • Els emperadors asteques i els reis de Powys: els vaig crear pensant que ja els milloraria més endavant. Quan vaig veure que no ho podria fer, qui va demanar l'esborrat d'aquests articles? Jo mateix!!! Per tant, no veig cap contradicció amb la meva oposició als microesborranys.
  • Les estacions de tren de França: t'has molestat a comptar el nombre d'octets de les estacions, per casualitat? Cap d'elles no baixa del llindar de 500 octets, que és el que el programari MediaWiki comptabilitza com a article molt curt. En canvi, tots els microesborranys que he estat redirigint gairebé mai no arribaven ni a 350 octets. A més, quan l'usuari Pere_prlpz va proposar-ne l'esborrat, tampoc no m'hi vaig oposar; personalment, em sembla millor tenir els articles individuals, però també comprenc el punt de vista dels que no hi estan d'acord. Una vegada més, no veig cap contradicció ni cap presa de pèl a ningú.
  • Els animals prehistòrics extingits: deixant a part el fet que els microesborranys de població només diuen població, comarca i nombre d'habitants; mentre que els animals prehistòrics diuen el període geològic, estat de conservació, regne, fílum, classe, ordre, família, gènere, descriptor, any de la descripció, espècies, lloc on visqué l'animal... Quin és el problema d'aquest article? Tots aquests articles també sobrepassen els 500 octets de llarg. Tampoc no veig quina és la presa de pèl.

El que sí que em sembla que és una presa de pèl és anar acusant sense ni tan sols no molestar-se en comprovar la mida dels articles en qüestió, ni comparar-los amb els articles que he anat redirigint. Més que res perquè ja és la segona vegada que llances acusacions contra mi assumint que tu, en la teva profunda saviesa, saps perfectament el que passa pel meu cap. Com per exemple, quan m'acuses d'utilitzar coses com a arguments quan només les estic utilitzant com a il·lustracions per explicar un punt.

Mira, em dóna absolutament igual que em ploguin piles d'acusacions per coses que realment he fet malament. El que sí que no puc suportar és que algú em critiqui sense ni tan sols no haver comprovat si realment té motius per criticar-me. Perquè si t'haguessis molestat a mirar aquí, hauries vist que cap dels últims 500 articles que he creat baixa dels 500 octets, tret de Uinta que és una desambiguació. Però és clar, suposo que deu ser més fàcil (i més divertit) criticar a fons. – Leptictidium (pm!) 13:36, 12 maig 2008 (CEST)

Hola Beusson. No et preocupis, ja sé que no tens res contra mi i crec que tampoc no ho he dit mai. Però sí que penso que hauries de fer un esforç per entendre què volen dir els altres amb les seves paraules, perquè si no t'arrisques a posar paraules a la seva boca que no han dit. Les plantilles no només serveixen per donar més bona presència; en el cas dels animals prehistòrics, diuen moltes coses que no estan al text, igual que en el cas dels municipis: només cal comparar una cosa com Degeberga amb una com Akhiok. I, finalment, estic d'acord amb tu en una cosa: poca informació és millor que res. Però només en els casos d'esborranys no ampliables. Si una cosa té un potencial de 50 línies de text, quin sentit té tenir-ne només una? Em sembla que tan poca informació és negligible i només dóna la falsa impressió de ser una enciclopèdia molt completa quan en realitat no ho és. Doncs, et desitjo bona feina, vas veure que et vaig donar un (petit!) cop de mà creant en Jarno Trulli? Fins una altra! – Leptictidium (pm!) 13:41, 13 maig 2008 (CEST)
És molt fàcil: crees una subpàgina d'usuari com ara Usuari Discussió:Beusson/Arxiu 1. Retalles el que hi ha ara actualment a la teva pàgina de discussió i ho enganxes allà. I aleshores poses un enllaç perquè la gent pugui trobar l'arxiu. Què és el que encara has d'acabar? Si és poc, puc ajudar-te a crear alguns articles de pilots o d'escuderies, això sí les actuals. Fins una altra. – Leptictidium (pm!) 20:42, 13 maig 2008 (CEST)

[edita] Thankyou very much

THANKYOU SO MUCH Beusson for your Outstanding Translation effort!
I am very very Grateful.
May God Bless You!
If you want any of your favourite articles to be translated into the Chinese or Taiwanese language, then I would certainly be glad help you.
Yours Sincerely, From --Jose77 (discussió) 00:06, 29 maig 2008 (CEST)