[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Esv - Viquipèdia

Usuari Discussió:Esv

De Viquipèdia

Per a discussions passades, vegeu Usuari Discussió:Esv/Agost 2006-Desembre 2007
Per a discussions passades, vegeu Usuari Discussió:Esv/Gener 2008-Març 2008

Taula de continguts

[edita] Color taxobox

Hola! Estic copiant els articles de la wiki anglesa i no me n'havia adonat... Ara els canviaré a rosa. Mercès per l'observació!--Panellet (discussió) 16:08, 25 abr 2008 (CEST)

[edita] Loligo

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


S'haurien de crear els articles Loliginidae i Myopsina, en canvi els subgèneres potser estaria més bé una redirecció que no l'enllaç en vermell Fet Fet!-- Jordicollcosta (discussió) 19:29, 5 maig 2008 (CEST)

[edita] Evolution

Moltes gràcies pel teu vot! Per cert, m'he esperat uns quants dies per veure si era un retorn definitiu, però m'alegro de veure't aquí de nou! – Leptictidium (pm!) 10:56, 7 maig 2008 (CEST)

Estava revisant Nàutil per veure si podia millorar-lo una mica (tampoc no t'esperis grans coses, no sóc ni de bon tros un malacòleg!), i m'he trobat una contradicció. A la introducció es diu que només viuen al Pacífic, però a la secció d'hàbitat es diu que viuen a l'Indo-Pacífic. Ho deixo a les teves mans ja que segurament en saps molt més que jo. – Leptictidium (pm!) 11:56, 9 maig 2008 (CEST)

[edita] albinisme

crec que entens de genètica per les teves contribucions. No tenim aquest article tan bàsic, potser voldràs posar-t'hi, gràcies --barcelona (discussió) 11:32, 28 maig 2008 (CEST)

[edita] Wikispecies

Hola, potser t'interessa aquesta discussió. – Leptictidium (pm!) 20:20, 4 juny 2008 (CEST)