[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari:Allman - Viquipèdia

Usuari:Allman

De Viquipèdia

També em podeu trobar a...




Andra Pisano, detall de la porta meridional del babtisteri de la catedral de Florencia, (1330 - 1336)
Andra Pisano, detall de la porta meridional del babtisteri de la catedral de Florencia, (1330 - 1336)
El gluteus maximus és un dels músculs del cul.
El gluteus maximus és un dels músculs del cul.



Taula de continguts

[edita] NO-MADE


  • Regles d'esquivar vocables o mots grossers o pagesívols de 1487 de Bernat Fenollar i Jeroni Pau.
  • La brama dels llauradors de l'Horta de València contra lo venerable mossèn Bernat Fenollar de 1490, Un llibre que neix com a resposta a l'anterior, imprès a València 1561.


Van Orley Zelle.jpg

[edita] Burí i ascla

M'he mirat els articles sobre el burí en les Wikis anglesa i espanyola i també l'article matriu, els burins prehistòrics es feien retocant una ascla però una ascla sense retocar que per casualitat tingui una forma que sigui adient,pot servir de vegades com a burí i també pot gravar. De totes maneres sempre serà un cas excepcional, com instrument substitutiu. Ja en el paleolític superior es troben molts burins i no crec que calgui fer constar això de la lasca que jo vaig llegir en un llibre sobre història de l'art.--Victor M. Vicente Selvas 14:14, 5 gen 2007 (CET)

[edita] Gòtic catalanoaragonès

Et felicito per l'article, l'he vist molt exhaustiu i incorpora bones imatges cosa imprescindble en aquest tema. Hi he fet el canvi de "category" a "categoria" perquè sinò l'apartat Categoria quedava desplaçat amunt. També he canviat allò de la pesta amb relació a mala collita (sóc del gremi agrícola) consultant primer l'article pesta negra. Algunes referències al context social i cultural que hi apareixen poden ser matisables o no tenir una relació tan directa entre causa i efecte, però per modificar-les em caldrà esbrinar-ho.--Victor M. Vicente Selvas 20:49, 5 gen 2007 (CET)

[edita] Viquiprojecte art

Hola, disculpa que et respongui quan ja ha passat una setmana però he estat examinant-me d'història i no consultava ni col·laborava a la viquipèdia durant dies. El viquiprojecte està molt ben pensat només trobo que la inclusió de les arts marcials no hi encaixa ja que en aquest cas la paraula "art" respon a la primera definició que dóna el diccionari: la de l'habilitat per fer alguna cosa. També és interessant que hagis fet aquest llistat perquè així s'ajuda a veure la necessitat d'omplir oblits com la de fer un article sobre una cosa tan bàsica com l'artesania. Enhorabona pel viquiprojecte.--Victor M. Vicente Selvas 08:05, 27 maig 2007 (CEST)