Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Abertis - Viquip??dia

Abertis

De Viquip??dia

Abertis Infraestructuras, S.A.
Tipus Societat An??nima
Fundada 2003
Seu central Catalonia Barcelona, Catalunya
Persones Clau Isidro Fain?? Casas, President
Ind??stria Explotaci?? d'Infraestructures
Treballadors 10.763
Adre??a web www.abertis.com

Abertis ??s una corporaci?? catalana dedicada a les infraestructures de comunicaci?? i transport. El grup, que cotitza a l'??ndex Ibex 35 de la Borsa de Madrid, controla directa o indirectament una seixantena d'empreses.

[edita] L??nies de negoci

  • Autopistes: a Espanya Abertis controla diversos operadors d'autopistes com Acesa, Aucat i Aumar. A It??lia t?? una participaci?? en Autostrade i a l'Am??rica Llatina Ausol, Coviandes i Elqui.
  • Aeroports: El grup opera en forma de concessi?? o propietat vuit aeroports: London Luton, Belfast International i Cardiff International al Regne Unit; Orlando Sanford als Estats Units i La Paz, Santa Cruz i Cochabamba a Bol??via.
  • Aparcaments: Abertis ??s propiet??ria de Saba, empresa que gestiona diversos aparcaments a Espanya, It??lia, Portugal, Marroc, Xile i Andorra.
  • Telecomunicacions: la companyia presta diversos serveis de telecomunicacions (com ara la difusi?? a Espanya del senyal de la televisi?? anal??gica i digital) a trav??s de les empreses Abertis Telecom, Retevisi??n i Tradia,
  • Log??stica: Abertis gestiona diversos parcs log??stics a Espanya.

[edita] Enlla?? extern