[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Invasió de Zant sobre Hyrule - Viquipèdia

Invasió de Zant sobre Hyrule

De Viquipèdia

Invasió de Zant sobre Hyrule
Dates 100 anys després dels fets d'Ocarina of Time, en la línia temporal d'en Link nen.
Escenari Hyrule, Twilight Realm.
Resultat Victòria d'Hyrule, i enderrocament de Ganon.
Bàndols
Twilight Realm

Exèrcit de Ganon

Hyrule

Royal Family of Hyrule

Participants
Zant

Ganon
King Bulblin

Zelda

Link
Midna
The Group

Baixes
Zant
Ganon
Cuasi tots el seus seguidors i exèrcits
Cuasi tot l'Exèrcit Hylian
Cuasi tots els habitants de Kakariko Village
Queen Rutela

L'Invasió de Zant sobre Hyrule era un esdeveniment catastròfic a Hyrule al voltant de 100 anys després de la Imprisoning War (Guerra del Empresonament). En els fets de Twilight Princess, Zant, un Twili boig, es convertia en King del Twilight Realm i utilitzava els poders de fetiller per envair Hyrule i enderrocar la Família Reial (Royal Family of Hyrule).

Taula de continguts

[edita] Orígens

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Després dels fets d’Ocarina of Time en la línia d’en Link (l’Heroi of Time) nen, Ganondorf intentar convertir-se en el usurpador del King of Hyrule. S’atendrà en el Sacred Realm i aconseguí la Triforce del Poder. Aconseguí extraordinaris poders màgics, i amenaça conquerir Hyrule amb el seu poder. Però dit poder li varà cegar. I així els Sages del Mirror of Twilight el varen poder capturar i jutjar-lo en el Arbiter's Grounds (el Patíbul del Desert), encadenat –lo en la roca que obria el pas al Twilight Realm. Intentaren matar-lo amb una espasa àziga, però no ho aconseguiren, perquè Ganondorf és salvà graciés a la Triforce del Poder. Es varà desen encadenar i varà matar a un dels Sages (concretament al de l’aigua). En un intent de desesperació, els Sages tancaren al poderós malvat en el Twilight Realm utilitzant el Mirror of Twilight, convertint-lo en un esperit que vagaria durant dècades en aquest limbe. Fins al dia en que es despertaria per l'ambició d'un altre per al poder absolut.

Anys després, en el Twilght Realm, un dels seus habitants, el Twili Zant, era un candidat perfecte per convertir-se en el Twilight King, el governant del Twilight Realm, qui governaria tota la dimensió. Se'l deixava de banda, i en canvi, Midna convenia a convertir-se’n en la governant, perquè aquesta era membre de la Royal Family del Twilight Realm. Zant entrava a una avaria emocional i es tornava lentament boig. Zant, varà caure en l’avarícia del poder, pregant pels déus, una resposta a la seva injustícia de la seva miserable vida. Caigué de genolls, i hi és on va perdre la raó. En aquell precís instant, l’esperit de Ganondorf despertà, i contesta a les oracions de Zant com a un déu fals i, a canvi de que ell li sigues fidel, li donava extraordinaris poders de fetiller. Amb aquests poders nous, Zant usurpa el tron de Midna i segellava els poders del Sols, que són els orbs místics que protegeixen el Twilight Realm de la foscor. Amb el Sols inutilitzats, el malvat Zant transformar als Twili en Shadow Beasts, formant un poderós exèrcit, militar i alhora màgic. Així Zant, estaria llest per començar la invasió i la venjança dels Twili.

[edita] Invasió

[edita] Hyrule Castle

Hyrule Castle cremant-se durant l'invasió de Zant.
Hyrule Castle cremant-se durant l'invasió de Zant.

En la seva conquesta sobre Hyrule, l'objectiu de prioritat d’en Zant era el Hyrule Castle, des del qual regnava la Royal Family. L'exèrcit del malvat avançava cap al Castell i eliminava les defenses exteriors. La princesa Zelda i la seva unitat personal de guardes ocupaven les seves posicions en la Trom Room superior del castell, preparant-se per l'atac. Un núvol del Twilight es rebentava a l'espai, i un exèrcit de Shadow Beats emergia del núvol. Els Cavallers Hylian perderent contra l’Exèrcit Twili, traient-los del camí perquè Zant ingresses a l'espai. Zant donava una sola elecció a Zelda: rendir-se o que la gent del seu regne morís. Per protegir la seva gent, Zelda deixava caure la seva espasa i es rendia al Rei. Aquest fou el primer gran pas a la conquesta d’Hyrule d'en Zant, per els designes de Ganondorf.

[edita] Altres invasions

Zant ara tenia el poder total sobre Hyrule. Zant enviava els seus Shadow Beats per derrotar els Light Spirits (Esperits de la Llum), quina llum seria absorvida per uns insectes creats per ell mateix. Zant llavors, cobria les províncies essencials d’Eldin, Faron, i Lanayu amb el Twilight Realm, reduint els habitants d’Hyrule a esperits. En conjuctió amb l'exèrcit de Ganondorf, l’Exèrcit Twili governava a través de la terra, ocupant el poder.

En King Bulblin, general de l'exèrcit de Ganondorf, aclararia el camí a través de la d’Ordon Province amb el seu exèrcit de Bulblin, permetent el Twilight Realm cobrir la terra. Segrestà els nens d’Ordon Village, i mentre en Link seguía els captors fins al Twilight Realm, Link es convertí en un llop, la bèstia sagrada dels Twili. Els monstres de Zant el segrestaren i el portaren al Hyrule Castle, i amb el suport de Midna, ara convertida en una imp per una maledicció de Zant, ascendien a la torre, on es trobava Zelda captiva. Junts per el destí, Link i Midna es disposaren a acabar amb el domini de Zant. Altra vegada a Faron Province, on tornaven la llum del Spirit Faron, destruint el primer domini de Zant. Link es convertí altra vegada en un humà, però ara despertava com el descendent de l’Hero of Time. Link recuperar el primer fragment de la Fused Shadow, necessari per vèncer a Zant i al seu terrible poder màgic. Així es disposa a trobar dits fragments.

[edita] Batalla d'Eldin

Després de la invasió d’Ordona sota en King Bulblin, els nens d’Ordon Village eren salvats per Renado, el xaman de Kakariko Village. Els mantenia segurs al seu santuari. No era molt de temps abans que els Twili envaís la Eldin Province. Les criatures malvades varen dirigir-se Kakariko i destruïen el poble, deixant vius només els nens, Barnes, i Renado. Link s'aventurava en l’Hyrule sota el Twilight Realm i restaurava el pont que se n'anava a través de Kakariko Gorge i el seu camí en el poble. Allà, sacrificava els monstres Twilit restants al poble, i tornava els Estrips de Llum a l’Eldin Spirit, netejant la terra de Twilight Realm, i destruint els dominis del Shadow King, Zant.

Després del desastre, en King Bulblin i el seu exèrcit envaïen el poble i segrestaven Colin. Link seguir a cavall al malvat, que el portava al camp central d'Eldin en una batalla contra les hordes dels Bulblin. Mentre seguia el Rei, el seu Bulblins atacava Link en el seu marràs. Després que l'arnès de Bulblin es tallés i és destruís, es retirava al Great Bridge of Eldin. Link el seguir, i entrar en una gesta contra el malvat. Al final, el Rei fou derrotat, i caigué pel pont, encara que il·lès, amb l'excepció de perdre una banya. Colin se salvara. Link llavors viatjava cap amunt de Death Mountain per recuperar la Fused Shadow del patriarca Goron, Darbus. Link li fou revelat el nom del enemic contra qui lluitava per part de Midna: Zant.

[edita] Twilight Realm

[edita] Recerca del Mirror of Twilight

Després de la purificació de la Lanayru Province, Zant es trova a Link a la Lanayru Sprite. El Spirit Lanayru intentà espantar Zant, per només aconsegueix ser derrotat. Zant ficà un Shadow Crystal al cap d’en Link, que el guardaria permanentment en forma de llop. Zant llavors oferia un pacte amb Midna, però aquest rebutja la seva oferta. Llavors, el malvat utilitzava Lanayru en un intent de matar Midna exposant-la al llum del esperit. Lanayru aconsegueix portar Link i Midna del perill del malvat, lluny d'aquest i del seu poder màlefic.

Llavora’ns els i diu que per trencar la maleddició de Zant sobre Link i curar a Midna han d'anar a veure a la Princess Zelda. Quan ells arriben a la torre del Castell on es trova aquesta, Midna demanava a Zelda que digués la localització del Mirror of Twilight. La princesa llavors deia tant a Link com a Midna que trobaven la Mater Sword per trencar la maledició de Zant, mentre que aquesta pel que sembla se sacrificava per salvar la vida de Midna. Quant sortriren del Hyrule Castle aquest es tornava envoltat per una barrera màgica a través de la qual cap no es podia passar. La barrera era inexpugnable, i només una màgia tan poderosa i antiga podria destruir la barrera.

Zant llavors es dirigeix al Arbriter's Ground, l'origen de la invasió. Una vegada link estva purificat amb l'ús de l'Espasa Mestra recuperada del Temple of Time, (Temple del Temps) ingressava als patíbul per afrontar Zant. Zant utilitzà una fulla mágica per convocar Stallord, un fòssil gegant, a la vida. Link el derrotà. Però fou massa tard; Zant havia fugit al Twilight Realm i havia destrossat l'entrada, el Mirror of Twilight. Midna i Link comencen a buscar els fragments del mirall, en la Snowpeack Mountain, retrocedir en el temps al Temple of Time, i a la City in the Sky per recuperar les peces. Després d’una llarga búsqueda, el Mirall es restaurà, i ingressaven al Twilight Realm.

[edita] Batalla i assassinat de Zant

Midna i Link arrivarien per fi al seu destí: el Palace of Twilight, el castell de Zant, i destruïen a Phantom Zant, un versió fantasmal del propi Zant genuí. Amb la mort de Phantom Zant, podien restaurar el poder Sols. El poder del Sols es transferia a la Master Sword, donant-li l'habilitat per destruir literalment l’ombra. El dos aconseguia arribar a la Sala del Tro de Zant, on el malvat els esperaria per lluitar-hi contra els dos. Era la hora de la veritat en la que es decidiria el destí d'Hyrule i del Twilight Realm. Només Link amb la Master Sword podia derrotar-lo.

En la Sala del Tro del palau, Zant explicava a Midna i a Link la font del seu poder: Ganondorf. Revelava la seva natura com a psicòpata i atacava Link i Midna; els portar a diverses localitzacions de Hyrule i lluita contra ells en diverses tàctiques. Finalment, anaven a parar davant de Hyrule Castle Town, on es comprometien l'un a l'altre en un duel. Finalment, Link el derrotar, d’una vegada per totes. Zant seia al seu tron morint. Jurava que fins i tot si mor, retornarà. Midna utilitzava les Fused Shadow, que feien dels seus cabells créixer punxes llargues, i empenyent-los cap a Zant, empalant-lo en el seu cos, matant-lo al instant.

[edita] Hyrule Castle

[edita] Batalla contra King Bulblin

Midna utilitzava la Fused Shadow per a convertint-se en una criatura gegantina, i amb aquest poder fosc, destruïa la barrera al voltant de Castell d’Hyrule. Al pati, la porta que portava al castell principal estava tancada. En King Bulblin afrontava Link al pati. Lluita amb un destral, i finalment, Link vencia les seves defenses. Bulblin aturava la batalla. Afirmava que serveix només el costat més fort, i allò és tot el que sempre ha sabut. Donava la clau del castell a Link i marxava, desertant l'exèrcit de Ganondorf.

Una vegada dins del castell, un Darknut combatia Link, per només ser apunyalat i per ser matat. Link s’obria camí entre el castell, afrontant i matant Lizalfos i més Darknuts. Mentre buscava la clau a de la Sala del Tro dins d'una de les torres, els arquers Bulblin disparaven Fire Arrows al protagonista. Com el protagonista estava a punt de morir, The Group obria foc al pont fins a la torre amb Fletxes i i el Bazoca de Auru, matant els Bulblins. Link continuava cap amunt de la Torre de Castell d’Hyrule després d'aconseguir la clau, i finalment arribar a la porta a de la sala del Tro, on un altre Darknut esperarava. Link matava al Darknut i continuava el seu camí fins a Ganondorf.

[edita] Batalla contra Ganondorf

Ganondorf esperava enla Sala del Tro, on el cos mort de la Princesa Zelda estaba suspès dins d'un emblema de la Triforce. Ganondorf utilitzava els seus poders Twilight novament guanyats de transformar–se en matèria Twilight i ingressar al cos de la Princesa Zelda, posseint-la i atacant Link. Midna utilitzava el poder de les Fused Shadow per netejar Zelda de la matèria de Ganondorf. La matèria de Ganondorf amassada al pis, no reunint-se al cos de Ganondorf, sinó a Ganon, la forma de bèstia fosca de Ganondorf.

Ganon corria excedint-se al voltant de l'espai, destruint tot al seu camí, i deformant-se dins i fora dels Twilight Portals per aclaparar i confondre Link. Link finalment gestionat per enviar una fletxa a la cara de Ganon i atacar el gegant a la seva ferida blanca en el seu abdomen. Ganon canviava el seu esquema de batalla, ara aconseguint evitar els atacs Link absorbint-se a portals que s'obren damunt d’ell. En la seva resposta, Link utilitzava el Shadow Crystal de Zant incrustat al seu cap per transformar-se en llop i fer caure Ganon utilitzant els poders Twilight de Midna, i matar-lo, degenerant el seu cos en el camp. Amb Ganon mort, Midna donar a Zelda l'essència de vida que aquesta concedí a la Twilight Princess, reanimant-la. Era llavors que l'ànima de Ganon emergia del seu cos quant es desintegrava. Midna portar amb els seus poders a Link i Zelda a la Eldin Province i és transformava en la seva forma demoníaca gracias a la Fused Shadow per lluitar contra l'ànima de Ganon. En la subsegüent batalla, el Castell d’Hyrule explotava, destruint-se en mil fragments.

[edita] Batalla final

Ganon, encarnat al seu cos de Ganondorf, emergia del de Castell d’Hyrule a lloms del seu cavall, aguantant el casc de la Fused Shadow de Midna i esmicolant-lo amb les seves mans. Carregava cap a Zelda per matar-la, però els Light Spirits salvaven Zelda de Ganondorf i li concedien les LIght Arrows que utilitzaven amb els seus poders místics. Començaven Link sobre Epona en una batalla a cavall masiva contra Ganondorf en la seva montura. Lluitaren Link i Ganon, el primer esquivant els atacs del segon, i desdprés persegunit-lo perquè Zelda disparés amb Light Arrows a Ganondorf, deixant Link atacant-lo. El cavall de Ganondorf mort finalment, i en un últim intent de matar a Link, i Ganondorf empunyava la mateixa espasa que s'utilitzava per matar-lo en el Arbiter's Ground i envoltava l'àrea al voltant d'ell i Link amb barreres Twilight.

Així el retà a un duel final. Un duel d’espases on només el millor espadatxí seria el vencedor. Ganondorf abatía a en Link. Aqiest finalment, repartir el cop final; el Moviment d'Acabament ensenyat pel seu mentor, el Hero's Shade, al ventre de Ganondorf, clavant-li l’Espasa Mestra. Ganondorf encara tenia la força d'aixecar-se, però l'Espasa Mestra que punxava la mateixa ferida de l'execució. La Triforce de Poder s'esvania des de la seva mà, deixant-lo mortal. De cop i volta, a ell li resultava una visió: El coll de Zant que es trencava. Era llavors quant el King of Evil morí sense remei. La guerra ha acabat finalment, amb el vencedor del Light World i del Twilight: Link.


v  d  e
Saga de The Legend of Zelda

The Legend of ZeldaZelda II: The Adventure of LinkA Link to the PastLink's AwakeningOcarina of TimeMajora's MaskOracle of SeasonsOracle of AgesA Link to the Past/Four SwordsThe Wind WakerFour Swords AdventuresThe Minish CapTwilight PrincessPhantom Hourglass


Personatges · Enemics · Bosses · Manga · Música  · Races · TV sèries · Artefactes i Items