[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Darknut - Viquipèdia

Darknut

De Viquipèdia

Darknut
Darknut
Darknut, un dels enemics més poderosos de la saga The Legend of Zelda en la seva aparició en Twilight Princess.
Primera aparició The Legend of Zelda (1986)
Items utilitzats Espasa i Escut (i a vegades Llançes i Maces).
Items efectius Espasa.

Els Darknut (タートナック Taatonakku) són un poderosos cavallers enemics clàssics de la franquícia The Legend of Zelda. Típicament els Darknu són invulnerables als atacs frontals graciés a la seva armadura i el seu protector, per lo que Link, el protagonista de la sèrie, es veu obligat a atacar als Darknut per darrere amb la finalitat de destruir les seves defenses.

Són molt similars a un altre enemic típic de la franquícia, els Iron Knuckle. Es evident que aquests dos enemics siguin relacionats i freqüentment comparats el un al altre, especialment en els dos primers jocs de la saga, en que compartien un aspecte molt similar, tant en aspecte físic com en tàctica defensiva i ofensiva i altres diferents aspectes.

Taula de continguts

[edita] Aspectes

[edita] The Legend of Zelda (1986)

En el joc original de The Legend of Zelda (1986), els Darknut apareixen com un dels enemics més poderosos i resistents del joc. La seva gran resistència i perspicàcia el convertien en un dels grans obstacles del joc. Normalment apareixen en grans grups d’enemics. Només podien ser danyats atacant-los per la part posterior de la seva armadura i atacaven a Link només tocant-lo. Eren invulnerables a qualsevol projectil. Hi havia dos tipus de Darknut, els vermells i els blaus. Dits blaus tenien el doble poder ofensiu que el Darknut vermell i més resistència [1]

[edita] A Link to the Past

Article principal: A Link to the Past

Els Hylian Knights poden ser considerats com els Darknut del joc, només que en vers de ser monstres són humans controlats baix l’encanteri del malvat Agahnim. Els colors de l’armadura varien de verd a blau i vermell i la seva dificultat augmenta en dit ordre. Armen amb dagues llargues i escuts, tot i que també poden portar arcs. Els soldats vermells armen amb llances i poden fer servir bombes. Els soldats grocs també serveixen l’art del camuflatge per atacar l’enemic per sorpresa. Més poderosos que aquests soldats estan els estan aramts amb una bola amb cadena i que porten una armadura de platejada a daurada, tot i que també poden portar espasa i escut.

[edita] The Wind Waker

Article principal: The Wind Waker
Mighty Darknut.
Mighty Darknut.

En The Wind Waker els Darknuts són més poderosos i intimidants. Estan armats amb una gran espasa, que pot ocasionar grans danys en Link (similar als Iron Knuckle). També alguns porten una escut, i els fa més poderosos i resistents. Aquests acostumen ser daurats. Els més poderosos porten una espècie de capa per a protegir l’únic punt feble que tenen, la part darrera de l’armadura. Dits Darknut es diuen Mighty Darknut, i acostumen a tenir l’armadura vermella i un cas estilitzat. Són més poderosos i més resistents que els seus germans.

Per derrotar els Darknut es té que destruir la seva armadura i cas, ya sent atacat per darrere (el seu punt feble) o destruint-la a base de cops d’espasa. Quant Link combatí a un Darknut, i aquest lluitant li treu el casc d’un cop d’espasa, es pot veure el aspecte del Darknut, una espècie de xacal. Els Darknut es poden desarmar, però aquest immediatament poden recobrar la seva arma o la d’un altre aliat com la llança d’un Moblin o entre altres. Si no hi ha arma disponible, aquest lluitarà amb els punys, fins intentar matar Link a base d'aquests.

[edita] The Minish Cap

En The Minish Cap els Darknut tornen amb la aparença de The Wind Waker. Són molt més poderosos que en qualsevol entrega, ja que coneixen tècniques de combat devastadores i la seva inteligència artificial es molt alta. En aquest joc cal destacar que si trova el Black Knight, el Darknut més poderós i resistent de tota la franquicia i el enemic més poderós que el malvat Vaati ha tingut sota el seu control.

[edita] Twilight Princess

Article principal: Twilight Princess

Els Darknut tornen a fer acte de presència en Twilight Princess. Aparegué un com a Mini-Boss del Temple of Time, i més endavant del joc com a enemic d’alt nivell. Són distingits en altres enemics per la seva armadura, i la seva gran espasa, vestits de color negre, cobra, plata i or. El Mini-Boss del Temple of Time és l’únic que portà l’armadura negra amb texts Hylian, amb un casc diferent i particular als altres Darknut del joc. Es podria dir que aquest es un Darknut especial. Més endavant els Darknut apareixerien en el Hyrule Castle i en la Cave of Ordeals.

[edita] Referències


v  d  e
Saga de The Legend of Zelda

The Legend of ZeldaZelda II: The Adventure of LinkA Link to the PastLink's AwakeningOcarina of TimeMajora's MaskOracle of SeasonsOracle of AgesA Link to the Past/Four SwordsThe Wind WakerFour Swords AdventuresThe Minish CapTwilight PrincessPhantom Hourglass


Personatges · Enemics · Bosses · Manga · Música  · Races · TV sèries · Artefactes i Items