[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Iron Knuckle - Viquipèdia

Iron Knuckle

De Viquipèdia

Iron Knuckle
Iron Knuckle
Iron Knuckle, els poderosos enemics de The Legend of Zelda en la seva aprarició en Ocarina of Time.
Primera aparició The Legend of Zelda (1986)
Items utilitzats Destral, i Espasa amb Escut..
Items efectius Espasa.

Els Iron Knuckle (アイアンナック Aiannakku) són un poderosos enemics en la franquícia The Legend of Zelda. La seva traducció al català seria Nodals de Ferro. Dits enemics són freqüentment confundits amb els Darknut, ja que son molt similars a dits Iron Knuckle. Encara que varen ser introduïts a la saga armats amb espasa i escut, en The Legend of Zelda: Ocarina of Time portaven unes grans destrals que causaven grans danys al protagonista de la sèrie Link. Porten també una gran armadura que els feren lents i pesats i els seus atacs i moviments acostumen a ser lents. Quant aquests precedeixen un intrús al ser territori, es preparen per atacar al enemic sense pietat.

Taula de continguts

[edita] Aspectes

[edita] Adventure of Link

En dit joc a menut són considerats comel enemic més resistent i poderós. Es varen introduir armats amb una espasa i escut. Tenien una tàctica pràcticament infalible, eren molt poderosos ofensivament, i eren els enemics més resistents i durares del joc. Podien bloquejar des de qualsevol posició els atacs d’en Link amb el seu escut i el seva armadura, i els seus atacs eren molt poderosos i ociosament grans danys en Link. Hi havia tres tipus de Iron Knuckle: taronges, vermells i blaus. Dits blaus eren més poderosos i resistents. Podien llançar les seves espases en cas de necessitat. A vegades incorporaven un cavall de metall en batlla i atacaven amb una llança. Aquests eren Mini-Bosses.

[edita] Ocarina of Time i Majora's Mask

En Ocarina of Time i Majora’s Mask els Iron Knuckle atacaven amb unes monstruoses destrals, que amb un sol cop bastaren per treure quatre cors de salut de la vida d’en Link. Tal era el seu poder destructiu que Link no pot contrarestar els seus atacs. No tenia cap altre més remei que esquivar-los. Dits Nodals de Ferro podien destruir columnes de pedra amb la seva destral. E incoes el mísmisim tro de pedra on estava sentat aguardan Link. Els seus atacs i moviments són lents, així Link tenia una oportunitat per contraatacar. Quant Link destruí la seva armadura, els Iron Knuckle es feren més ràpids, ataca’n amb més agressivitat i més perill, però fent-los menys resistens a l’espasa del protagonista. Hi ha Iron Knuckle de varis colors, platejat, blanc, negre i vermell. Aquest últim era la Nabooru, utilitzada per Twinrova.

En Link lluita en total contra cinc Iron Knuckle en Ocarina of Time:

  • Un de color platejat sent nen. Aquest guardava els Guants Platejats (Silver Guantles) en el Spirit Temple. Era un dels Mini-Boss.
  • Un altre de color platejat protegint el Escut Mirall (Mirror Shield) en el Spirit Temple. Era un dels Mini-Boss.
  • El tercer es Nabooru introduïda en un armadura de Iron Knuckle per Twinrova en el Spirit Temple. Era un dels Mini-Boss.
  • El quart era de color blanc i es trobava en Ganon’s Castle, com a Mini-Boss.
  • L'últim era de color negre i es trobava en Ganon's Castle com a Mini-Boss.

Tornen aparèixer els Iron Knuckle en The Legend of Zelda: Majora’s Mask. Sorten quatre, no obstant un d’ells només en una armadura.

  • El primer apareix en en la Tumba del Cementiri d’Ikana (Ikana Graveyard Tomb) i es de color blanc.
  • El segon es de color negre i tornà aparèixer en la Tumba d’Ikana (Ikana Graveyard Tomb).
  • El tercer es troba en una habitació en la prova del nen de la màscara de Twinmold.
  • El quart es troba en la Botiga de Curiositats del Clock's City, però no es pot lluitar contra aquest.

[edita] Semblances

[edita] Darknut

Onox.
Onox.

Els Iron Knuckle tenen una aprença similar als altres enemics de la franquícia amb armadura: els Darknut. Els Nodals de Ferro i els Darknuts són cavallers amb una forta armadura i una poderosa arma. Són similars en altres aspectes com la tàctica de combat. Però he aquí les diferències. Els Darknuts acostumen a ser humans o criatures dintre d’una armadura, mentre que els Iron Knuckle no se saben que lo que són en veritat. Altres diferencies es que mentres els Iron Knuckle varen perden l’armadura van rebent dany i es tornen molt més agressius i poderosos, m’entre que els Darknuts es a l’inrevés.

[edita] General Onox

Apart de les múltiples semblances amb el Darknut, els Iron Knuckle compartien una semblaça particular amb el General of Darkness, Onox, l’antagonista de The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. Només el casc i l’arma d’en Onox era el que el diferenciava. Possiblement Onox per ocultar la seva veritable forma de Drac Obscur (Dark Dragon) Onox varà adoptar la forma i semblança d’un Iron Knuckle. O pot ser aquest en principi varà ser un Iron Knuckle transformat en un malvat i poderós ésser per el poder de la Twinrova (es té que recordar que Twinrova varà introduir Nabooru en una armadura de Iron Knuckle, i que aquesta tenia una la forma descomunal d’aquests). Però aquestes teories d’Onox no han estat recolzades ni ningun fanàtic de The Legend of Zelda li ha donat importància.


v  d  e
Saga de The Legend of Zelda

The Legend of ZeldaZelda II: The Adventure of LinkA Link to the PastLink's AwakeningOcarina of TimeMajora's MaskOracle of SeasonsOracle of AgesA Link to the Past/Four SwordsThe Wind WakerFour Swords AdventuresThe Minish CapTwilight PrincessPhantom Hourglass


Personatges · Enemics · Bosses · Manga · Música  · Races · TV sèries · Artefactes i Items