[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Enemics de The Legend of Zelda - Viquipèdia

Enemics de The Legend of Zelda

De Viquipèdia

Link, l'Heroi del Temps, i Sheik lluitant contra diversos enemics.
Link, l'Heroi del Temps, i Sheik lluitant contra diversos enemics.

En aquest article s’enumeren els diferents enemics o monstres de la franquícia The Legend of Zelda. Normalment aquests enemics estan sotmesos a la voluntat del antagonista principal Ganon (o també conegut com Ganondorf), o altres antagonistes principals i importants.

Taula de continguts

[edita] Deku Scrub

Article principal: Deku
Deku.
Deku.

Els Deku Scrub són originalment Deku, però totalment agressius i malvats (alguns per deslleialtat al Great Deku Tree o per por a Ganondorf i els seus seguidors). Originalment s’introduïren en The Legend of Zelda: Ocarina of Time, com a membres de la raça Deku servin a la Queen Gohma, imaginablement degut a la por que sentien a aquesta. Els Deku Scrubs ataquen en Link desde el seu cau llançat al protagonista una de les seves Deku Nuts per danyar-lo. Si Link s’acosta massa al Deku aquest s’amaga. El protagonista te que llavoren’s retonar-li la seva Deku Nut per poder danyar-lo. Així successivament fins destruir-lo. Hi ha alguns que recompensen a Link i admeten el seu error al fer el mal o altres que simplement moren.

[edita] Darknut

Article principal: Darknut

Els Darknut (タートナック Taatonakku) són un poderosos i ferotges caballers clàssics en la saga. Típicament els Darknut són invulnerables als atacs frontals graciés a la seva gran armadura i el seu protector, per lo que Link, el protagonista de la sèrie, es veu obligat a atacar als Darknut per darrere amb la finalitat de destruir les seves defenses. Són similars a un altre enemic de la franquícia: els Iron Knuckle. Es evident que aquests dos enemics siguin relacionats i freqüentment comparats el un al altre, especialment en els dos primers jocs de la saga, en que compartien un aspecte molt similar, tant en aspecte físic com en tàctica defensiva i ofensiva.

[edita] Iron Knuckle

Article principal: Iron Knuckle

Els Iron Knuckle (アイアンナック Aiannakku) són un poderosos i temibles enemics. La seva traducció al català seria Nodals de Ferro. Dits enemics són freqüentment confundits amb els Darknut, ja que son molt similars a dits Iron Knuckle. Encara que varen ser introduïts a la saga armats amb espasa i escut, en The Legend of Zelda: Ocarina of Time portaven unes grans destrals que causaven grans danys al protagonista de la sèrie Link. Porten també una gran armadura que els feren lents i pesats i els seus atacs i moviments acostumen a ser lents, però a l'ahora poderosos. Quant aquests precedeixen un intrús al ser territori, es preparen per atacar al enemic sense pietat i sense cap mena de cotempalció.

[edita] Shadow Beast

Shadow Beast.
Shadow Beast.

Els Shadow Beast són uns enemics exclusius en el videojoc de Twilight Princess. En anterioritat aquestes criatures eren Twili, una raça pacífica, corrompits i transformats en grotesques criatures per el poder fosc que el malvat Ganondorf varà donar a Zant. Convertits en despietades i malvades criatures endimoniades, es varen convertit en els soldats d’elit de Zant per invadir Hyrule, i arravatar la essència als Light Spirits per fusionar el món lluminós amb el Twilight Realm. Aquestes criatures causaren verdaders estragons en tot la trama de l’argument , encarà que aquestes foren tràgicament mortes per Link. Derrotaren amb molta facilitat l'exèrcit d'Hyrule en la invasió del país.

En combat els dimonis assassins apareixen en combat per portals tridimensionals que unien Hyrule amb el Twilight Realm controlats probablement per el propi Zant. Sempre atacaven en multitud. Si aquest grup de Shadow Beasts no morien en multitud, i quedava un en peu, en conseqüència aquest criatura amb un crit esgarrifós ressuscitava els seus companys morts.

[edita] Shadow Kargaroc

Shadow Kargaroc.
Shadow Kargaroc.

El Shadow Kargaroc apareixen exclusivament en Twilght Princess. Són uns enemics exclusius en el l’Hyrule sotmesa al Twilight Realm i al Palace of Twilight. Es tracten d’ uns ocells negres endimoniats contralts per el malvat Zant, el antagonista principal. Volen sobre els dominis controlats del tirà, en el cometi’t de protegir i vigilar les terres, com si d’uns ocells carronyaires es tractessin. No tenen cap; es pot notar a primera vista quant aquest enemic s’acosta al protagonista Link. Ataquen normalment en manada, tot i que a vegades es poden trobar sols. Ataquen amb el seu ‘’cap’’ a l’enemic. Són immensament grossos. Hi ha un especialment al Lake Hylia que es especialment gran, i que juntament amb un Shadow Bulblin serveix de Mini-Boss.

[edita] Shadow Insect

Shadow Insect.
Shadow Insect.

Els Shadow Insects apareixen en el videojoc The Legend of Zelda: Twilight Princess. Són uns malvats insects gegantints creats per Zant per absorbir la llum dels Light Spirits un cop derrotats per els Shadow Beasts. Són uns insectes invisibles per el ull humà, però graciés a la transformació en llop de Link pot veure’ls. Poden atacar amb electricitat que n’és el seu principal tàctica ofensiva. Alguns poden volar graciés a les seves ales. Altres poden excavar baix la terra. El Shadow Bloat, és la mare de tots aquests insectes.

[edita] Shadow Vermin

Els Shadow Vermin apareixen en Twilight Princess. Són unes versions dels Shadow Beasts, però molt més petites. Són uns enemics exclusius en el Twilight Realm entre altres. Apareixien com els primer enemics del Crepuscle a convatir per combtir en Link en la seva forma de llop. Apareixen en les tres áres del Crepuscle i en el Palace of Twilight, la residència del malvat Zant. Aquestes criatures semblen ser rates transformades per el Crepuscle, o simplement criatures creades per el poder màlefic del Usurper King Zant.

[edita] Stalfos

Article principal: Stalfos
Stalfos en Twilight Princess.
Stalfos en Twilight Princess.

Els Stalfos són uns enemics ficticis clàssics de la saga de videojocs The Legend of Zelda. Han aparegut en cada Zelda pdins a la data i sempre han pres la forma d'esquelets inmorts. Depenent del joc, eren a vegades nomenats com "Stalfos Knights". Els Stalfos són guerrers morts que encara tenen intenció de lluitar i servirà poders de soldats per a Ganon o Vaati.

[edita] Wizzrobe

Article principal: Wizzrobe
Wizzrobe al joc A Link to the Past.
Wizzrobe al joc A Link to the Past.

Els Wizzrobe són uns poderosos fetillers en The Legend of Zelda. [1] Són uns malvats usuaris de la màgia negre que ataquen al protagonista Link amb diferents i múltiples atacs màgics. Posseeix la habilitat de aparèixer i desaparèixer a voluntat i teletransportar-se al seu entorn al seu gust. El nom de Wizzrobe es en una barreja de paraules angleses: Wizz (que significa bruixot o en català), i robe (que significa roba en català).

[edita] Engendres de Zant

Article principal: Zant

Amb els seus extraordinaris poders màgics donat graciés al malvat Ganondorf, el fetiller Zant crea baix el seu servei innumerables monstres a les seves ordres. Dos d’ells particularment eren els seus engenders més directes, al igual i semblança que les seves versions fantasmals anomenades Phantom Zant.

[edita] Zant Head

Zant Head és un enemic exclusiu en el joc de Twilight Princess, concretament en el penúltim Dungeon, Palace of Twilight. Són versions agradades del casc que el malvat Zant vesteix. Quant la boca del casc s’obre, desprenen una ràfega de màgia similar a la del tirà per atacar al protagonista Link. Dites ràfegues es poden desviar si Link utilitza l’escut per defensar-se (aquestes es poden retornar contra l’enemic per atontar-les). Els atacs a distància amb l’arc i altres son invulnerables en el engendra de Zant. Només la Master Sword pot destruir-les en tres estocades. No obstant, si l’Espasa Mestra a rebut la llum de Solenoide (Taiyo) amb un sol cop d’espasa es suficient per derrotar a Zant Head. Aquest enemic a igual que el seu amo, té la habilitat de teletransportar-se a voluntat similar a Wizzrobe.

[edita] Zant Hand

Zant Hand al igual que Zant Head, es un enemic exclusiu en el videojoc de Twilight Princess, del Dungeon Palace of Twilight. Aquest enemic amb forma de mà diabòlica, no atacar maial protagonista Link, però si es una gran pegai molèstia; doncs sempre que el protagonista intenti portar el Solenoide a la plaça del Palau de Crepuscle, aquesta mà intentarà recuperar l’esfera lluminosa de mans d’en Link. Aquest enemic no pot ser destruït, però si pot ser paralitzat amb tres cops de fletxe. També posseeix l'entranya habilitat de passar a través de les parets sòlides de les diferents cambres Palace of Twilight. Aquest enemic es similar als Floormasters del The Wind Waker.

[edita] Referències

  1. Wizzrobe - Habitat: Tower of the Gods - Magic: Fire, summons - These mighty mages are adept at wielding flame and summoning other creatures to their aid. The only way to defeat them is to try to predict their movements and attack them during the brief moments that they assume physical form. - Wizzrobe figurine. The Legend of Zelda: The Wind Waker.


v  d  e
Saga de The Legend of Zelda

The Legend of ZeldaZelda II: The Adventure of LinkA Link to the PastLink's AwakeningOcarina of TimeMajora's MaskOracle of SeasonsOracle of AgesA Link to the Past/Four SwordsThe Wind WakerFour Swords AdventuresThe Minish CapTwilight PrincessPhantom Hourglass


Personatges · Enemics · Bosses · Manga · Música  · Races · TV sèries · Artefactes i Items