[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:El noi de la garriga - Viquipèdia

Usuari Discussió:El noi de la garriga

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola El noi de la garriga!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


--barcelona 12:37, 2 set 2007 (CEST)

Taula de continguts

[edita] Xammar

No passa res. Fa temps que volia fer aquesta rticle i t'has avançat. M'alegro que hi hagi algun garrigenc interessat en els temes locals. Soc de l'Ametlla, però he fet alguna cosa de la Garriga. Mira't l'article del Joaquim Raspall i ja em diras que opines. Salut !!--amador 13:00, 11 set 2007 (CEST)


[edita] la garriga

Creia que estava duplicat, ja que hi havia més d'un article amb nom similar i parèntesis i a més tenia l'etiqueta de destruir. Ja està restaurat, ho sento molt. --barcelona 23:44, 5 nov 2007 (CET)

a veure, ho he restaurat i està buit! quin article és el bo?? --barcelona 23:54, 5 nov 2007 (CET)
em sembla que està arreglat, si no, m'ho dius --barcelona 11:45, 9 nov 2007 (CET)
tema oblidat i a continuar fent articles! --barcelona 18:23, 10 nov 2007 (CET)

[edita] Guerres

Veig que estàs fent feina a la Guerra dels Segadors, potser voldràs passar-te després per Llista de conflictes armats i completar els del mateix període, gràcies! --barcelona (discussió) 11:08, 23 des 2007 (CET)

[edita] Batalla de Cambrils

Veig que has fet col·laboracions en aquesta i altres pàgines de batalles que he començat. Moltes gràcies! Una cosa: per evitar que s'hagin de posar espais en blanc per qüestions estètiques, es posa: {{FixHTML|begin}}, {{FixHTML|mid}} i {{FixHTML|end}}, si mires la pàgina Batalla de Cambrils, i comproves l'edició Revisió de 16:31, 23 des 2007, veuràs què et dic. Bon any! Panotxa 06:41, 31 des 2007 (CET)

Pel tema que dius, de les plantilles, veuràs que quan edites una pàgina que en té, a baix de tot apareixen els links a les pàgines de les plantilles, de manera que només et cal editar-la. A mi també em va costar. --Panotxa (discussió) 15:02, 31 des 2007 (CET)

[edita] checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:02, 12 gen 2008 (CET)

[edita] Spam amic

Ei, company !!

Ja dono per "prou bo" l'article del Joaquim Raspall i el presento com a AdQ. Et demano que t'ho miris i el votis. Estic segur que t'agradarà i sentarà un precedent sobre biografies d'artístes i la seva obra. Salut !! --amador (discussió) 23:39, 19 feb 2008 (CET)

[edita] Tindre, obtindre

Hola, noi! He vist que a l'article "Tintura" has substituït els mots "tindre" i "obtindre" per les variants "barcelonines" "tenir" i "obtenir"... Tan sols volia dir-te que les primeres són absolutament normatives (IEC i AVL) i prou corrents a la major part del nostre domini lingüístic (des de Lleida fins a Alacant). Si som catalanistes i partidaris de la unitat de la llengua, el fet de "suprimir" unes determinades modalitats per afavorir unes altres no treballa a favor de l'esmentada i cacarejada unitat del català... Crec que aquesta és una enciclopèdia dels Països Catalans i no només d'una part de l'anomenada Comunitat Autònoma de Catalunya.--Panellet (discussió) 12:01, 25 feb 2008 (CET)

Totalment d'acord. Ho vaig fer per desconeixement que aquestes formes també fossin normatives. Ho sento.--El noi de la garriga (discussió) 16:14, 25 feb 2008 (CET)

[edita] Michel Ney

El penses ampliar, o el puc marcar per destrucció ràpida? -- Leptictidium (pm!) 17:52, 26 feb 2008 (CET)

L'acabo de crear ara mateix, com pots veure, i el voldria anar traduint de mica en mica.--El noi de la garriga (discussió) 18:03, 26 feb 2008 (CET)

[edita] Ortografia

Hola, T'agraeixo que hagis repassat l'ortografia d'Alexandre de Laborde. Podries mirar-te la Catedral de Jaén?. Moltes gracías. --MarisaLR (discussió) 15:09, 9 març 2008 (CET)

D'acord.--El noi de la garriga (discussió) 15:12, 9 març 2008 (CET)
Ja he vist que has treballat de valent, moltes gràcies i perdona les molèsties. --MarisaLR (discussió) 23:22, 9 març 2008 (CET)

[edita] Plantilles per batalles

He vist que has creat plantilles per les batalles del Jarama i de Brunete, de la GCE. Havent la plantilla {{batalla}}, és necessari? Hi ha centenars d'articles que usen la genèrica. --Panotxa (discussió) 06:46, 26 març 2008 (CET)

[edita] Batalla de Muret

He presentat aquest article que forma part del portal HMC, m'agradaria que li donéssis un cop de vista i el votessis com AdQ si ho creus oportú. El següent en el que treballo per fer AdQ és la Batalla de Montjuïc (1641), m'hi acabo de posar. --Panotxa (discussió) 07:45, 25 maig 2008 (CEST)

[edita] Julien Lahaut

Mercés per a les teves correccions a l'article que vaig iniciar sobre Julien Lahaut. --Flamenc (discussió) 01:38, 2 juny 2008 (CEST)

[edita] Giorgio Vasari

Hola, veig que has afegit a l'article de Giorgio Vasari una llista d'artistes que va biografiar a Le Vite. Aquesta llista apareix més completa a l'article principal (Le Vite), que es referencia al de Giorgio Vasari, i per tant crec que no cal posar-la. Es dóna la circumstància que porte uns mesos fent tots els articles de la llista, tal i com apareix a l'article principal i més o menys per ordre. T'ho dic per si t'abelleix fer-ne algun. Cordialment, Corretger (discussió) 17:36, 2 juny 2008 (CEST)