[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Robert Bauval - Viquipèdia

Robert Bauval

De Viquipèdia

Robert Bauval, enginyer i escriptor, nascut el 5 de març de 1948 a Alexandria, Egipte, de parents d'origen belga. Fou alentat a un col·legi per a xics anglesos, L'"escola anglesa d'Alexandria" i el "col·legi dels franciscans de Buckinghamshire", Anglaterra. Fou expulsat d'Egipte durant el regnat de Gamal Nasser. Ha passat la major part del seu temps vivint i residint a Egipte i altres països del Orient Mitjà i Àfrica. Enginyer de la construcció, des de molt jove s'interessà per l'egiptologia i als anys vuitanta inicià una investigació sobre las piràmides que intentava combinar l'astronomia i l'història. Ha publicat nombrosos articles sobre aquest tema i diversos dels seus descobriments han sigut presentats al British Museum.

Entregat des de 1979 al estudi del significat de les piràmides. Interesat ja no tant en com, sinó en el perquè foren construïdes, quin ha pogut ser l'origen de la imperiosa i imponència de la seua presència al desert de les piràmides d'egipte, de la seua complexa estructura, la seua mesura i vocació d'eternitat. Amb els anys s'hi va unir a Adrian Gilbert i la combinació dels seus esforços donà com a resultat la resolució publicada i documentada de les conclusions que es plantejen, al El misteri d'Orió (The Orion Mistery) publicat a 1994 respecte de la correlació de les construccions piramidals de l'Antic Egipte amb respecte a l'observació estel·lar.

El misteri d'Orió (The Orion Mystery, Unlocking the Secrets of the Pyramids) és el seu primer llibre, el qual va escriure junt a Adrian Gilbert. Llibre al qual explicaven la seua teoria sobre la Correlació d'Orió amb respecte a la seva possible influencia astronòmica sobre la col·locació de les Piramides al desert de Giza.

[edita] Obra

  • The Orion Mystery (amb Adrian Gilbert) (1994)
  • Keeper Of Genesis (amb Graham Hancock) (1995)
  • The Mars Mystery (amb Graham Hancock) (1998)
  • Secret Chamber (1999)
  • Talisman (amb Graham Hancock) (2004)
  • The Egypt Code (Oct 2006)

[edita] Enllaços externs