[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Erwyn Seerutton - Viquipèdia

Erwyn Seerutton

De Viquipèdia

Erwyn Seerutton és un músic-compositor originari de l'Illa Maurici establert des de fa anys a Catalunya.

Pels seus orígens i influències musicals, ha desenvolupat un estil propi com a instrumentista i com a cantant. Toca la guitarra, la bateria, el washboard i altres intruments folklòrics de l'illa.

Les seves influències més marcades provenen del jazz, el gospel, i la música tradicional del seu país, el Segà (que neix de la confluència entre la música africana i la cultura criolla de l'illa Maurici). El seu repertori inclou composicions pròpies, adaptacions de temes clàssics del jazz i temes populars de l'illa Maurici, tant en creole com en anglès.

Ha actuat arreu del país, destacant per la seva importància les actuacions al Festival de Jazz Terrassa, al Palau de la Música Catalana (cicle Millenium), i a la Fundació Puigvert.

Ha participat en festivals internacionals de jazz de Nova Orleans, Japó, Hongria, Alemanya, Holanda, Dinamarca, França i Finlàndia.

Ha liderat grups com" Terrassa Swing Reunion" i "Erwyn's Hot 5", "Erwyn's Hot Brass", "Erwyn's Segá 4" i "Erwyn's Jazz Kreol".

Ha col·laborat i col·labora com a músic i cantant amb diversos i reconeguts artistes i grups: "La Vella Dixieland", "Locomotora Negra", "La Porteña Jazz Band", Leroy Jones, Josep Maria Farràs, Ignasi Terraza, Oriol Romaní, August Tharrats, Emmanuel d'Job i Big Mama entre d'altres

Actualment la base dels seus concerts és una selecció de temes compostos per ell mateix que mostren un estil que podríem definir com a "cançó d'autor amb arrels".

[edita] Enllaços Externs

Pàgina web d'Erwyn Seerutton