[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Avinguda del Doctor Manuel Candela - Viquipèdia

Avinguda del Doctor Manuel Candela

De Viquipèdia

Avinguda de Manuel Candela
Avinguda de Manuel Candela

l'Avinguda del Doctor Manuel Candela és una via urbana de València, situat entre l'avinguda de Blasco Ibáñez i el carrer Tomás Montanyana. També fita amb l'avinguda del Port i el carrer dels Sants Just i Pastor.

[edita] Nom

L'avinguda pren el nom del Doctor Manuel Candela.

[edita] Història

[edita] Elements importants

L'edifici més conegut de l'avinguda és la Clínica Casa de Salut al cantó amb Sants Just i Pastor. Divideix els barris de l'Amistat i Albors de Ciutat Jardí i Aiora.

A la cruïlla de l'avinguda amb Sants Just i Pastor hi ha l'estació de metro (línia 5) d'Amistat.

Als números alts del carrer, des del llindar amb Just i Pastor fins a Blasco Ibáñez trobem gran quantitat d' entitats bancàries, a destacar el Deutsche Bank, la CAM, Caixa Catalunya, La Caixa o Caixa Galicia. Als números baixos, des de Just i Pastor fins l' Avinguda del Port trobem gran quantitat de restaurants i establiments d' alimentació regentats per immigrants.




Aquest article sobre la comarca de la Ciutat de València és un esborrany i és possible que li calga una expansió substancial o una bona reestructuració. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.

Coordenades: 39° 28′ 10.0″ N 0° 20′ 59.1″ O