[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Deutsche Bank - Viquipèdia

Deutsche Bank

De Viquipèdia

Torre del Deutsche Bank, un dels gratacels de Frankfurt
Torre del Deutsche Bank, un dels gratacels de Frankfurt

Deutsche Bank AG és un banc internacional amb més de 75.000 empleats (juny 2007) que cotitza en la Borsa de Frankfurt i la Borsa de Nova York. La seva seu central es troba a Frankfurt del Main, en les Torres Bessones de Deutsche Bank. És un dels majors bancs d'inversió del món.

L'activitat de Deutsche Bank a l'Estat Espanyol es remunta a 1904, quan es funda a Barcelona el Banc Comercial Transatlàntic. La societat principal del grup a Espanya és Deutsche Bank Sociedad Anómina Española. El seu principal accionista és Deutsche Bank AG, amb més del 99% de les accions; la resta està en mans de petits accionistes. La seu social de Deutsche Bank, SAE es troba a Barcelona, i els serveis centrals de l'entitat estan repartits entre Madrid i Barcelona.


Fàbrica Aquest article sobre empreses és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant-ne la qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.