[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Universitat de Nova York - Viquipèdia

Universitat de Nova York

De Viquipèdia

La Universitat de Nova York, o New York University en anglès (es fa servir l'acrònim NYU), és una institució privada de educació universitària i investigació, i una de les més prestigioses del món.

Establerta a Nova York, Estats Units el 1831 per Albert Gallatin i un grup de destacats novayorkins, la NYU s'ha convertit en la major universitat privada, sense ànim de lucre dels Estats Units amb una població universitària de 39.408 estudiants (sense incloure els 12.526 estudiants que participen en programes que no atorguen crèdits).

La Nova York University ha crescut fins a comprendre actualment 14 escoles i institucions associades. Compte amb 6 grans centres a Manhattan i amb instal·lacions pròpies a Londres, París, Florència, Praga, Madrid, Berlín, Accra i Shanghai.

[edita] Enllaços externs


Aquest article sobre una universitat és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.