Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Maria de l'Anunciaci?? de Borb??-Dues Sic??lies - Viquip??dia

Maria de l'Anunciaci?? de Borb??-Dues Sic??lies

De Viquip??dia

La princesa Maria de l'Anunciaci?? de Borb??-Dues Sic??lies, arxiduquessa d'??ustria.
La princesa Maria de l'Anunciaci?? de Borb??-Dues Sic??lies, arxiduquessa d'??ustria.

Maria de l'Anunciaci?? de Borb??-Dues Sic??lies, arxiduquessa d'??ustria (Palau de Caserta 1843 - Viena 1871). Princesa de les Dues Sic??lies amb el tractament d'altesa reial que contragu?? matrimoni amb l'arxiduc Carles Llu??s d'??ustria.

Nada el dia 24 de mar?? de l'any 1843 al Palau de Caserta, sent filla del rei Ferran II de les Dues Sic??lies i de l'arxiduquessa Maria Teresa d'??ustria. Maria de l'Anunciaci?? fou n??ta per l??nia paterna del rei Francesc I de les Dues Sic??lies i de la infanta Maria Isabel d'Espanya mentre que per l??nia materna ho era de l'arxiduc Carles Llu??s d'??ustria i de la princesa Enriqueta de Nassau-Weilburg.

El dia 16 d'octubre de 1862 es cas?? per poders a Roma amb l'arxiduc Carles Llu??s d'??ustria, fill de l'arxiduc Francesc Carles d'??ustria i de la princesa Sofia de Baviera. La parella tingu?? quatre fills:

  • SAIR l'arxiduc Ferran Carles, nat a Viena el 1868 i mort a M??nic el 1915. Es cas?? morgan??ticament amb Bertha Czuber.

La descend??ncia de Maria de l'Anuncaci?? ??s l'actual branca primog??nita de la mil??len??ria casa dels Habsburg d'??ustria. Maria de l'Anuncaci?? mor?? l'any 1871 a Viena.