[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Més Ciutat - Viquipèdia

Més Ciutat

De Viquipèdia

Més Ciutat va ser una publicació de periodicitat mensual en llengua catalana, que s'editava a Barcelona. Va substituir l'antic Ciutat Nord, un periòdic local nascut a Nou Barris de la mà del periodista Tito Ros, des del mes de juliol de 2005 fins al moment del seu tancament, el gener de 2007.

El Més Ciutat comptava amb tres edicions: Sant Martí-Ciutat Vella, Sant Andreu i Nou Barris-Horta-Guinardó. L'empresa que l'editava, el Grup 100, havia mostrat interès en estendre el periòdic a d'altres districtes, i va arribar a programar una edició a Sants-Montjuïc, tot i que al final no va veure la llum.

Cada periòdic s'estructurava en les següents seccions: política i societat del districte corresponent, Barcelona, Àrea Metropolitana i Cultura i Espectacles. Les edicions de Sant Martí-Ciutat Vella i Nou Barris-Horta-Guinardó comptaven amb un suplement, Més Esport, que també partia d'una publicació anterior, Esports Nord, que es distribuïa com a suplement del Ciutat Nord.

El Més Ciutat, com el seu predecessor, es repartia gratuïtament en equipaments municipals i diversos comerços dels districtes barcelonins on tenia edició.

El mes de gener de 2007 va aparèixer el número 17 de Més Ciutat, l'últim que es va publicar. L'empresa editora va al·legar que la publicació del periòdic se suspenia amb la mirada posada a reprendre el projecte en el futur.


Publicacions històriques de Catalunya

AcraciaArielBandera del Poble CatalàCalendari Català¡Cu-Cut!Diari CatalàDiari La RamblaEl Correo CatalánEl Estado CatalánEl LlampEl MatíEl Noticiero UniversalEl ObreroEl Poble CatalàEl VaporFomentFora Grillons!La BatallaLa Campana de GràciaLa Corona de AragónLa Gaceta de CataluñaLa GrallaLa GramallaLa GrescaLa HumanitatLa Ilustració CatalanaLa Llumanera de Nova YorkLa NauLa Nostra RevistaLa PublicitatLa RenaixençaLa TrallaLa Veu del MontserratLes CircumstànciesLo Gay SaberLo RegionalistaLo SomatentLucha SocialL'Esquella de la TorratxaL'HoraL'idealL'OpinióMés CiutatNous HoritzonsPont Blau¿Por Qué?Quaderns d'EstudiQuaderns de l'exiliRessorgimentSolidaridad ObreraXaloc