[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Lendakaris Muertos - Viquipèdia

Lendakaris Muertos

De Viquipèdia

Lendakaris Muertos
Origen Pamplona (Navarra)
Temps 2004 - Ara
Estil/s Punk-rock
Discogràfica/s {{{discografica}}}
Membres Aitor Ibarretxe - veu
Asier Aguirre - guitarra
Txema Garaikoetxea - baix
Potxeta Ardanza - bateria
Estat Actiu
Plana web {{{plana web}}}

Lendakaris Muertos és una banda de punk procedent de Pamplona (Espanya). Es caracteritza per un punk ortodox, gran velocitat, temes molt curts, cors continus i lletres iròniques amb acidesa combina humor i crítica sense reparacions ni vergonya per tractar temes socials i polítics d'Euskadi i Espanya.

Als cinc mesos de vida, mes de juny de 2004, graven la seva primera maqueta amb Iker Piedrafita, de Dikers, i la publiquen per descàrrega gratuïta en la seva pròpia web. Les continues actuacions per gaztetxes i el boca a boca assoleixen que hi hagin més de 20.000 descàrregues de cançons com Gora España, Gafas de pasta, El problema Vasco o Veteranos de la Kale Borroka.

Firmen per GOR Discos i editen el 2005 una versió renovada de la maqueta a la que afegeixen 11 temes nous. La maqueta és retirada parcialment de la web per temes legals, generarent algunes crítiques per part de seguidors que preferien l'opció copyleft dels inicis.

El 2006 editen el seu segon disc també amb Gor Discos amb el títol de Se Habla Español. Setze curts en mitja hora de treball continu per la mateixa senda que van iniciar dos anys abans.

El 2008 surt a la venda el seu tercer treball amb el nom "Vine, vi y me vendí". 21 cançons tractant altres temes de forma similar als anteriors treballs.

[edita] Membres

  • Aitor Ibarretxe - veu
  • Asier Aguirre - guitarra
  • Txema Garaikoetxea- baix
  • Potxeta Ardanza- bateria

[edita] Discografia

Any Títol Discogràfica Format
2004 Lendakaris Muertos Autoeditada Maqueta
2005 Lendakaris Muertos GOR Discos CD
2006 Se Habla Español GOR Discos CD
2008 Vine, vi y me vendí GOR Discos CD

|}

[edita] Enllaços externs