[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

José Martín Cáceres - Viquipèdia

José Martín Cáceres

De Viquipèdia

Martín Cáceres
Martín Cáceres
Informació personal
Nom complet José Martín Cáceres
Sobrenom El Pelado, El Puma
Data de naixement 7 d'abril del 1987
Lloc de naixement Montevideo, Uruguai
Alçada 1'79 m.
Informació del club
Club actual FC Barcelona
Posició Defensa central
Clubs professionals
Anys Club PJ (gols)
2006-2007
2007-2008
2008-
Defensor Sporting Club
Real Club Recreativo de Huelva
FC Barcelona

33 (2)

José Martín Cáceres és un futbolista uruguaià que va néixer a Montevideo el 7 d'abril del 1987. La seva posició és la de defensa central i, des del 4 de juny del 2008, milita al FC Barcelona.

Taula de continguts

[edita] Biografia

Cáceres és un dels millors defenses joves dels últims anys, amb una gran projecció. És un jugador amb un poderós joc aeri tant en defensa com en atac. És molt agressiu en l'entrada al rival i amb un gran predomini de la condició física en el seu estil de joc. Ha jugat en les posicions de defensa central, lateral i de mig-centre defensiu, però ha estat jugant de central on ha aconseguit els millors resultats. Hom compara el seu joc amb el del madridista Sergio Ramos.

Va debutar al futbol professional al Defensor Sporting Club de Montevideo a l'Uruguai. El 2007 fou fitxat pel Vila-Real CF, el qual el cedí al Real Club Recreativo de Huelva, on destacà poderosament, fins al punt que la UEFA el va incloure en l'equip revelació de l'any a Europa, juntament amb Bojan Krkic. El 4 de juliol del 2008 fou fitxat pel FC Barcelona[1], que pagà 16,5 mil·lions d'euros al Vila-Real CF.

[edita] Clubs

Club País Temporades
Defensor Sporting Club Uruguay Uruguay 200607
Real Club Recreativo de Huelva Espanya Espanya 200708
FC Barcelona Catalunya Catalunya 2008-

[edita] Selecció Nacional

Cáceres destacà amb la selecció uruguaiana sub-20 en el Campionat Sud-americà Sub-20 del 2007 disputat al Paraguai, on fou considerat el "Millor Defensa" del campionat. A pesar de la seva gran aportació defensiva, la seva selecció no va poder classificar-se pels Jocs Olímpics d'estiu 2008, tot i que a l'acabar en tercera posició, va aconseguir la classificació per la Copa Mundial de Futbol Sub-20 de 2007 que es va disputar al Canadà.

[edita] Referències

[edita] Enllaços externs