[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Altzaga - Viquipèdia

Altzaga

De Viquipèdia

Altzaga
Localització
Localització d'Altzaga
Municipi de de Guipúscoa
Estat
• CCAA
• Província
• Comarca
Espanya
CA Basca
Guipúscoa
Goierri
Gentilici Altzagatarra
Predom. ling. Basc
Superfície 2,53 km²
Altitud n/d
Població (2005)
  • Densitat
156 hab.
61,66 hab/km²
Coordenades 43° 3′ 51″ N 2° 9′ 17″ OCoordenades: 43° 3′ 51″ N 2° 9′ 17″ O
Distàncies 40 km de Sant Sebastià
Formació
Fundació
 
1615
Dirigents:
• Alcalde:

Imanol Muxika Katarain
(Indep.)
Codi postal 20248
Web

Altzaga és un petit municipi rural de la província de Guipúscoa (País Basc).

Compte amb una extensió de 2,53 km² i una població de 148 habitants (2004).Es situa en la part centre-sud de Guipúscoa dins de la comarca del Goierri.

El municipi limita al nord amb Legorreta, a l'est amb Baliarrain i Gainza, al sud amb Zaldibia i a l'oest amb Isasondo i Arama. La capital de la comarca, Beasain, està a 6,5 km en direcció oest. La capital provincial, Sant Sebastià se situa a 41 km.

El poble més proper és Arama que està a 1,6 km de distància. A Alzaga s'arriba després de prendre la sortida de Arama i Ordizia en l'A-1 (antiga N-1) i després de recórrer uns pocs centenars de metres per la GI-2131, prendre la carretera GI-3871 que ascendeix fins al poble després de travessar Arama.

[edita] Personatges il·lustres

[edita] Enllaços externs

 
Municipis de Guipúscoa
Bandera de Guipúscoa

AbaltzisketaAdunaAiaAizarnazabalAlbizturAlegiaAlkizaAltzagaAltzoAmezketaAndoainAnoetaAntzuolaAramaAretxabaletaArrasateAsteasuAstigarragaAtaunAzkoitiaAzpeitiaBaliarrainBeasainBeizamaBelauntzaBerastegiBergaraBerrobiBidegoianDebaDonostiaEibarElduainElgetaElgoibarErrenteriaErrezilEskoriatzaEzkio-ItsasoGabiriaGaintzaGazteluGetariaHernaniHernialdeHondarribiaIbarraIdiazabalIkaztegietaIrunIruraItsasondoLarraulLasarte-OriaLazkaoLeaburuLegazpiLegorretaLeintz-GatzagaLezoLizartzaMendaroMutiloaMutrikuOiartzunOlaberriaOñatiOrdiziaOrendainOrexaOrioOrmaiztegiPasaiaSeguraSoraluzeTolosaUrnietaUrretxuUsurbilVillabona-AmasaZaldibiaZarautzZegamaZerainZestoaZizurkilZumaiaZumarraga