[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Álvaro Navarro Serra - Viquipèdia

Álvaro Navarro Serra

De Viquipèdia

Álvaro en guanyar l'Individual del 2007
Álvaro en guanyar l'Individual del 2007

Álvaro Navarro Serra (Faura, 1973), més conegut simplement com a Álvaro en el món de la pilota valenciana, és un dels pilotaris a batre en qualsevol de les pistes de qualsevol de les modalitats en què jugue gràcies a la seua esquerra poderosa i la seua professionalitat, gràcies als quals ha arribat a ser membre de la Selecció Valenciana de Pilota. Actualment està en la nòmina de l'empresa ValNet.

[edita] Història

Comença a jugar als 13 anys a l’equip de Quart de les Valls en la modalitat de galotxa. L’any 1988 es matricula en l’Escola Comarcal de Pilota de Sagunt i queda campió dels Campionats Autonòmics d’Escoles de Pilota en la modalitat d’Escala i corda en la categoria de cadets. Un any més tard forma part de l’equip campió del Campionat de Galotxa - Trofeu El Corte Inglés en la modalitat juvenil. Debuta com a professional al trinquet de Burriana el 1994.

Ha sigut campió del Circuit Bancaixa 3 voltes, i sub-campió altres 4.

Pel que fa al Campionat Individual, l’any 1995 va arribar a la final en una partida històrica que acabà guanyant Genovés per 60 a 55. L’any 98 es va proclamar Campió Individual per primera vegada i, fins ara, ja ho ha sigut 8 voltes, i sub-campió altres 2.

A l´estiu de 2001 es va convertir en el revulsiu de la Selecció Valenciana en l'Europeu jugat a Holanda, on es va proclamar campió de frontó i joc internacional.

Álvaro és un jugador polifacètic que s'ha consagrat en modalitats tan diverses com les internacionals o el frontó. Ha viatjat en diverses ocasions al País Basc per enfrontar-se a pilotaris de renom com Agirre. A més, ha disputat quasi totes les edicions de l'Open Ciutat de València de Frontó.

El 9 d'Octubre de 2005 rebé de mans del President de la Generalitat, Francesc Camps, la Medalla d'Or al mèrit esportiu, màxima distinció que atorga el Govern valencià.

[edita] Palmarés

Campionats Internacionals de Pilota

  • Campió d’Europa de Frontó i Joc internacional, Països Baixos 2001
  • Sub-campió de Llargues, Països Baixos 2001
  • Campió del Món de Llargues, Joc internacional i Frontó, Argentina 2002
  • Campió del Món de Llargues, Itàlia 2004
  • Sub Campió del Món de Frontó i Joc internacional, Itàlia 2004

[edita] Enllaços externs