[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Zivilyn - Viquipèdia

Zivilyn

De Viquipèdia

En l'univers fictici de Dragonlance Zivilyn, també conegut com a El savi a Mithas, l'Arbre de la Vida a Qualinesti i Silvanesti o Arbre del Món, és un déu neutral representant de la saviesa. Els seus colors són el verd i l'or i els seus símbol un gran arbre -en ocasions un vallenwood- verd o daurat.

És un déu que viu alhora a tots els temps i realitats possibles. Per això tot i la seva vasta saviesa, als altres déus els és difícil treure'n una opinió, ja que les consideracions que ha de prendre per pronunciar-se són massa com per fer-ho de manera simplificada.

Està emparellat amb Chislev per què aquesta és la natura font de tota saviesa. Treballa molt intensament amb Gilean, ja que aquest es el coneixement el qual sense la saviesa que representa Zivilyn no és res, de la mateixa manera que la saviesa sense coneixement no té sentit.

Com a avatar va prendre la forma d'un kender que tot i aparentar el caràcter d'un membre d'aquesta raça, era capaç de conduir les situacions cap on volia. Hi ha qui ha proposat que l'Astinuis és de fet una altra manifestació de Zivilyn.

Panteó de Dragonlance
Bé: Paladine Majere Kiri-Jolith Mishakal Habbakuk Branchala Solinari
Neutralitat: Gilean Sirrion Reorx Chislev Zivilyn Shinare Lunitari
Mal: Takhisis Sargonnas Morgion Chemosh Zeboim Hiddukel Nuitari
Altres: Ionthas En disputa: Mina