[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Silvanesti - Viquipèdia

Silvanesti

De Viquipèdia

Silvanesti és un reialme i de l'univers fictici de Dragonlance així com la raça d'elfs que l'habita.

Taula de continguts

[edita] Geografia de Silvanesti

La seva capital és Silvanost. Quasi tot el territori és bosc.

[edita] Els elfs silvanesti

Són la raça més antiga coneguda d'elfs. Creuen de manera molt ferma ser els escollits dels déus, els primers éssers en crear-se, i defenen aferrissadament la puresa de sang. Tenen colors de cabell que van des del castany clar fins al ros tirant a blanc. Són de pell clara i tenen els ulls de color avellana.

Vesteixen túniques, capes i peces de roba soltes i penjants. Tenen el seu propi idioma anomenat simplement silvanesti. Tot i ser molt semblants als qualinesti, mantenen unes relacions tenses amb ells degut a motius històrics i polítics.

[edita] Forma de govern

El cap de l'estat és l'Orador de les Estrelles. També té poder de govern el Synthal-Elish. S'estructuren en Cases que tenen funció de castes.

Des de la Guerra de Kinslayer practiquen l'aillacionisme del món i amenacen de mort a qualsevol que s'acosti massa a les seves fronteres.

[edita] Història de Silvanesti

És el regne més antic de tot Ansalon. Va ser fundat per Silvanos, de qui els silvanesti en varen prendre el nom.

En el territori ja hi habitaven dracs cromàtics, els quals foren expulsats en Guerres dels Dracs.

Degut a l'obsesió per la puresa de raça va patir una escisió en temps del governant Sithas per part dels elfs occidentals que havien tingut contacte amb humans naixent el regne de Qualinesti després de les Guerra de Kinslayer.


Races d'elfs de Dragonlance
Beekatawahb · Cha'asii · Dargonesti · Dirmenesti · Hestites · Huldrefolk · Kagonesti · Lukanesti · Mahkwahbs · Qualinesti · Silvanaes · Silvanesti · Talanesti · Tamire