[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Silvanost - Viquipèdia

Silvanost

De Viquipèdia

En l'univers fictici de Dragonlance, Silvanost és la capital de Silvanesti.

Es troba en una illa boscosa en el riu Thon-Thalas. Fou el primer territori que fou reclamat per Silvanos i el seus seguidors abans de començar una guerra amb els dracs que culminés amb la creació del regne de Silvanesti.

La seva arquitectura es basa en torres. Les classes altes estan fetes de materials moldejats amb la màgia que s'han alçat del terra per formar els edificis. En canvi, els edificis de les classes baixes estan construits a mà amb argamassa. Tanmateix, solen tenir tres o quatre plantes. La quasi totalitat dels edificis té un territori col·lindant que fa de jardí i que sol ser proporcional a l'alçada de l'edifici.

Disposa d'un port amb el que es comunica amb l'oceà Courrain per comerciar amb Tarsis o Istar a travès de baixes i també per viatjar a les altres ribes del riu mitjantçant unes tortugues gegants absolutament domesticades.

És on estroba el Palau de Quinari, seu de la família reial i la Torre de les Estrelles, l'edifici més sagrat dels silvanestis i el més alt de la ciutat.

[edita] Història

Durant la Guerra de la Llança va quedar despoblat i deformat després que en Lorac Caladon fes servir un Orbe dels Dracs per dominar el Drac Verd Cyan Bloodbane i aquest conseguís dominar-lo en direcció contrària a més de fer-hi fluir la seva màgia per corrompre el territori.

Més tard, acabada la guerra fou el primer territori de tot Silvanesti que fopu purificat.