[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Nuitari - Viquipèdia

Nuitari

De Viquipèdia

Nuitari és el déu patró de la màgia negra en l'univers fictici de Dragonlance. El seu avatar és el d'un mag túnica negra amb una lluna negra per cap. El seus símbol són un cercle o una esfera negres i el seu color el negre.

És un dels fills de Takhisis i Sargonnas, i germà bessó de Zeboim.

Nuitari, de manera paral·lela a Solinari i Lunitari, és més lleial a la preservació del coneixement màgic que als altres déus del mal. És el déu de la màgia negra i l'adoren l'orde dels mags túniques negres a canvi de què ell els influeixi el poder màgic per fer encanteris.

Nuitari apareix en el cel sota la forma d'una lluna negra, visible només per als mags túniques negres o d'altres éssers sobre naturals com Lord Soth. També el poden veure gent amb coneixements d'astronomia com els astrònoms i els navegants però indirectament en eclipsar els estels de fons. Quan els altres déus de Krynn varen abandonar-lo durant el Cataclisme, Nuitari (així com els altres dos déus de la màgia) varen romandre en l'esfera celestial. No ho va fer així després de la Guerra del Caos, en què va desaparéixer.

Panteó de Dragonlance
Bé: Paladine Majere Kiri-Jolith Mishakal Habbakuk Branchala Solinari
Neutralitat: Gilean Sirrion Reorx Chislev Zivilyn Shinare Lunitari
Mal: Takhisis Sargonnas Morgion Chemosh Zeboim Hiddukel Nuitari
Altres: Ionthas En disputa: Mina