[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Zeboim - Viquipèdia

Zeboim

De Viquipèdia

En l'univers fictici de Dragonlance Zeboim, també coneguda com a Rann a Ergoth, Zyr Tarsis, Zebir Jotun al Mur de Gel, Bhezomiax a Thorbardin o Maelstrom a Mithas és una deessa del mal pel mar, la gelosia, les races marines, el clima, les tempestes i les races marines mortes vivents. El seu símbol és una closca de tortuga i els seus símbols el verd i el vermell.

És filla de Takhisis i Sargonnas i germana de Nuitari. És l'enemiga declarada de Habbakuk, odiant que aquest tingui domini sobre el mar, motiu pel que recompensa amb bon clima a qui mati els seus sacerdots.

Com a avatar ha pres la forma humana, però prefereix la forma d'una gengantina tortuga marina amb el rostre d'una humana. Tot i ser reverenciada pels minotaures miriners, que poden guarnir els vaixells en el seu honor, té pocs autèntics sacerdots ja que gairebé tothom tem la seva natura capriciosa. Als pocs que ho són, se'ls exigeix que sàpiguen nadar. La majoria de races de nans, adversos com són per natura a la navegació, ignoren l'existència d'aquesta deessa.

Panteó de Dragonlance
Bé: Paladine Majere Kiri-Jolith Mishakal Habbakuk Branchala Solinari
Neutralitat: Gilean Sirrion Reorx Chislev Zivilyn Shinare Lunitari
Mal: Takhisis Sargonnas Morgion Chemosh Zeboim Hiddukel Nuitari
Altres: Ionthas En disputa: Mina