[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Temple Expiatori de la Sagrada Família - Viquipèdia

Discussió:Temple Expiatori de la Sagrada Família

De Viquipèdia

Peer review Aquest article va ser sotmès a una lectura avaluadora que ha estat arxivada. Hi podeu trobar idees per a aprofitar-les per a millorar aquest article.

Sobre la frase:

També molts arquitectes i tècnics de tot el món, han donat suport a que la construcció d'un túnel per sota d'un edifici com aquest, posa en perill la seva estabilitat.

Tal com està escrita, és inconcreta i, a més, no aporta referències, pel que no es pot considerar neutral ni enciclopèdica. Sí que seria enciclopèdic dir que una determinada associació o col·legi d'arquitectes s'hi ha manifestat en contra (amb referències), com seria enciclopèdic explicar els recursos que està plantejant el patronat contra el projecte. Trec la frase.--Pere prlpz 19:25, 9 juny 2007 (CEST)

Molts articles relacionats amb la Sagrada Família, com AVE pel litoral o Antoni Gaudí ja estan enllaçats al text de l'article, pel que no cal repetir-los al final amb una secció Vegeu també, que serviria per posar els enllaços relacionats que no surten al text o, en articles força més llargs que aquest, els enllaços importants que costen de trobar dintre del text (que aquí no és el cas, perquè és un article curt amb pocs enllaços i en que queda claríssim a quin paràgraf cal buscar el tema de l'AVE).--Pere prlpz 21:35, 12 juny 2007 (CEST)

[edita] Articles nous a partir del Temple Expiatori de la Sagrada Familia