[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Newsweek - Viquipèdia

Newsweek

De Viquipèdia

Newsweek és una revista d'informació general d'aparició setmanal, publicada a Nova York i distribuida als Estats Units. És la segona revista setmanal amb major difusió als Estats Units, havent estat en aquesta posició darrere de la revista Time durant tota la seva existència (excepte un breu període de temps, en el qual va superar els seus ingressos publicitaris).

No obstant això, la seva difusió és superior a la de U.S. News & World Report. De les tres revistes, Newsweek és generalment considerada lleugerament més liberal que Time, mentre que U.S. News és clarament conservadora Originalment denominada "News-Week", va ser fundada per Thomas JC Martyn el 17 de febrer de 1933. Aquest número contenia set fotografies de les notícies de la setmana en la seva portada. Amb el pas del temps va ampliar el concepte de revista de notícies, des d'històries personals a l'anàlisi i la crítica.

El 1961 The Washington Post Company va comprar la revista. A data de 2003, es calcula que té una distribució mundial de més de 4 milions, incloent 3,1 milions a Estats Units També publica edicions en japonès, coreà, polonès, rus, espanyol i àrab, a més de Newsweek International en anglès.

Encara que estigui centralitzada a Nova York, té 22 oficines: 9 a Estats Units i també oficines a Pequín, Ciutat del Cap, Frankfurt, Hong Kong, Jerusalem, Londres, Ciutat de Mèxic, Moscou, París, Tòquio i Varsòvia.