[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Malin Akerman - Viquipèdia

Malin Akerman

De Viquipèdia

Malin Akerman va nèixer el 12 de maig de 1978 a Estocolm (Suècia). Actriu, model i cantant, ha intervingut igualmant en diferents pel·lícles. El seu nom de neixament és Malin Maria Akerman.

[edita] Biografia

Tot i nèixer a Suécia, amb tan sols dos anys, la seva família va marxar a viure a Canadà. Als 17 anys va guanyar el concurs per a ser la model de l'empresa Ford d'aquell país nord-americà. Desprès de fer de model, va marxar a Califòrnia, als EUA, per treballar en el cinema i la televisió. Destaquen les seves aparicions a sèries de TV com «Earth: Final Conflict», «Relic Hunter» ( A Catalunya coneixem la série com Caza Reliquias) amb Tia Carrera o «The Comeback» sèrie molt popular als EUA. En el món del cinema va debutar a The Skulls junt amb l'actor canadenc Joshua Jackson, desprès a The Utopian Society amb Samia Doumit i Austin Nichols i al 2006 estrenà The visiting on ha treballat amb Nicole Kidman.

Akerman tambè es coneguda per ser la cantant del grup indie Ozono, que posteriorment va canviar el seu nom per The Petalstones.

Al 2006 va ser escollida entre les 100 dones més atractives per la revista For Him Magazine

[edita] Filmografia

  • The Visiting (2006) .... Autumn
  • Harold & Kumar Go to White Castle (2004) .... Lian
  • The Utopian Society (2003) .... Tanci
  • The Circle (2001) .... Tess
  • The Skulls (2000) .... Coed a l'apartament de Caleb

[edita] Enllaços externs