[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Judith Mossman - Viquipèdia

Judith Mossman

De Viquipèdia

La doctora Judith Mossman és un personatge de la sèrie de videojoc Half-Life. És un dona d'una quarantena d'anys que treballa amb el doctor Eli Vance al laboratori secret de Black Mesa Est.

Judith és un física de talent motivat per una gran curiositat científica. Treballa en secret per al doctor Wallace Breen. Aquest últim l'ha utilitzat per infiltrar-se a l'equip del doctor Eli Vance.

Al fil del seu treball amb Eli, se n'enamora. Es troba llavors constantment turmentada per la idea d'haver de trair-lo. És per aquesta raó que es mostra freda i distant per intentar superar el seu malestar.


La primera aparició de la doctora Mossman es fa al capítol 2 (Un Dia Memorable). Intenta estabilitzar la teletransportació equivocada del protagonista Gordon Freeman.

Gordon trobarà físicament Judith al capítol 5 (Black Mesa Est). Mentre es troba en el sedàs d'entrada de la base, el doctor Mossman li obre la porta. Li explica llavors l'indret on es troben. Judith porta Gordon a la vora d'Eli i aquesta li explica que Judith havia postulat igualment, com ell, una feina a Black Mesa encara que només per un punt de distancia, l'equip científic, había triat a Gordon Freeman

Alyx Vance te una petita bronca amb Judith. Cap de les dues es porten gaire bé entre elles, encara que Alyx Vance te la sospita de que Judith, en realitat, es una traidora.