[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Barney Calhoun - Viquipèdia

Barney Calhoun

De Viquipèdia

Barney Calhoun és un personatge de videojoc de la sèrie Half-Life i l'heroi d'Half-Life: Blue Shift. Si Barney Calhoun és un personatge que juga un paper important en la sèrie, «Barney» és un nom genèric per designar els guàrdies de seguretat del Centre d'Investigació de Black Mesa (del qual Barney Calhoun forma part).

Barney Calhoun és un dels principals personatges de Half-Life 2. La manera de com ha succeït en Ciutat 17, com tot allò que li ha succeït des de la seva fugida de Black Mesa i el treu dels tres altres científics que l'acompanyava, no esta explicat durant el joc.

Surt per primera vegada disfressat de policia de protecció civil de l'aliança i ve diverses vegades en ajuda de Gordon Freeman. Es el Cap visible de la resistencia

Cap a la finalitat del joc, Barney participa en l'aixecament massiu de Ciutat 17 contra l'aliança i combat breument en els costats de Gordon en un antic museu reconvertit en la base dels soldats de l'aliança. La salut de Barney es regenera molt ràpidament, i, encara que no sigui invencible, és difícil que mori llevat que el jugador l'abandoni a la seva sort.

En Half-Life 2: Episode One, Alyx i Gordon troba a Barney en un immoble on s'han refugiat dels membres de la resistència. Barney s'ocupa de l'evacuació dels habitants de Ciutat 17 abans de la molt propera destrucció d'aquesta ciutat, a causa de l'entrada en fusió del reactor de la Ciutadella provocat per Freeman al final de Half-Life 2. Alyx i Gordon s'encarreguen d'ocupar l'aliança, mentre que Barney dirigeix els supervivents a l'estació de Ciutat 17 on s'ha de fer l'evacuació. Gordon i Alyx s'ajunten, llavors allà l'ajuden a escortar els refugiats. Al final, es veu partir en l'última comboi de refugiats mentre que Alyx i Gordon Agafen un altre tren.