[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Formigues lleó - Viquipèdia

Formigues lleó

De Viquipèdia

Les Formigues lleó (En anglès, "antlion") són éssers ficticis del videojoc creat per Valve Programari, Half-Life 2. Les formigues lleó són éssers provinents d'altre planeta, aquests van aparèixer en el planeta a causa de la pluja de portals ocasionada per l'assassinat del líder del Xen, Nihilanth. Aquesta pluja de portals va atreure infinitats d'éssers al planeta terra, els antlions es van situar en les costes properes a la ciutat 17 (pel que se sap). Aquesta raça és una plaga en aquestes zones, eliminen qualsevol amenaça que s'acosti al seu territori. Aquests surten sota la terra al sentir les vibracions a causa de que algun ésser és desplaça en el seu terreny.

Poden volar curtes distàncies i són sensibles a l'aigua. Són rivals poderosos e impossibles de vèncer a causa del seu avantatge numèric. L'única protecció que existeix contra aquestes criatures són els "Combini Thumpers" maquines que donen cops a terra generant grans vibracions, això fa que les Formigues lleó s'espantin.

Després de Vença el seu cap, un Vortigaunt fa servir el seu poder per obtenir un ou de les seues cries, que et donara el poder de poder controlar-les.