Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fourni - Viquip??dia

Fourni

De Viquip??dia

Fournoi o Fourni es un grup d'illes al sud-est d'Ic??ria i sud-oest de Samos amb 200 habitants. La principal es diu Korseon i tamb?? Fournoi o Fourni, el principal lloc de la qual es diu igualment Fourni, al sud de la qual hi ha les dos badies bessones de Kampi i altres badies que foren nius de pirates. L'altra ciutat de l'illa es Chrysomilia, al nord de l'illa (la part nord-est i la part sud-est formen dos parts que semblen dos illes separades unides nomes per un istme).

Apart d'aquesta illa nom??s Thimena (Thymaina) es habitada i la seva ciutat es diu igual que l'illa i es a la costa est, casi enfront de Fourni.

Altres illes son Thymainaki, Kisiria, Agion Minas, Alatsonisi, Megalo i Mikra Anthropofas, Prasonisi, Plaka i Makronisi i alguns illots menors (quatre).

Aquestes illes foren refugis dels pirates des el temps dels romans fins al segle XIX. Actualment es dediquen a la pesca. No hi circulen vehicles.

 
Illes del Dodecan??s

Agath??nisi ?? Astakida ?? Astip??lea ?? Fourni ?? Ic??ria ?? K??limnos ?? K??rpathos ?? Kasos ?? Kastel??rizo ?? Khalki ?? K??naros ?? Kos ?? Leros ?? Levitha ?? Lips?? ?? N??siros ?? Ofidoussa ?? Patmos ?? Rodes ?? Samos ?? Saria ?? Simi ?? Sirna ?? Tilos ?? Zafor??