[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fletcher School of Law and Diplomacy - Viquipèdia

Fletcher School of Law and Diplomacy

De Viquipèdia

Imatge:FFlag.jpg

Mission Educar professionals d’arreu del món i preparar-los per a posicions de lideratge i d’influència en els terrenys nacionals i internacionals. Augmentar el coneixement dels problemes i les preocupacions internacionals a través de l’ensenyança, la investigació, i les publicacions. Servir les comunitats locals, nacionals, i internacionals en la recerca de relacions de benefici mutu, se seguretats, i justícia en un món cada vegada més interdependent.
Fundació 1933
Nom oficial The Fletcher School of Law and Diplomacy
Universitat Tufts University
Tipus d’institució Privada
Rector Stephen W. Bosworth
Localització Medford, Massachusetts, EUA
Matriculació 400 alumnes de posgrau
Imatge:Tufts univ seal brown blue.png

La Fletcher School of Law and Diplomacy, també anomenada simplement The Fletcher School, és la universitat més antiga d'Estats Units dedicada exclusivament a estudis de post-grau en relacions internacionals. És una de les vuit facultats que formen la Universitat de Tufts.

Taula de continguts

[edita] Història

La Fletcher School va ser fundada l’any 1933 en memòria d’Austin Barclay Fletcher, qui va deixar més de $3 milions a la Universitat de Tufts després de morir l’any 1923. Una tercera part havia de ser destinada a l’establiment d’una escola de dret i diplomàcia per a la preparació de futurs diplomats i per a l’ensenyament de matèries de relacions internacionals. L’escola es va establir com a projecte col.laboratiu entre la Universitat de Harvard i la Universitat de Tufts. Amb els anys, la Universitat de Tufts va passar a ser l’única responsable de l’administració de l’escola, però la Fletcher School ha continuat cooperant amb altres universitats. A més de varis programes conjunts, els estudiants de Fletcher poden matricular-se a classes de la MIT, la Kennedy School of Government de Harvard, i la Harvard Business School.

[edita] Antics alumnes notables

Plantilla:Unreferencedsection

[edita] Referències

[edita] Enllaços externs