[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Ferbr1 - Viquipèdia

Usuari Discussió:Ferbr1

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Ferbr1!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Lohen11 22:32, 12 gen 2007 (CET)

Taula de continguts

[edita] Tarka

Bones. Si vols reanomenar l'article es pot fer utilitzant la pestanya que diu "reanomena". Si vols redireccionar un altre nom a aquest article utilitza l'icona "#R".--Lohen11 09:45, 13 gen 2007 (CET)

No t'havia entès. Una foto no es pot reanomenar. Si no és correcte s'ha de marcar per eliminar. Si no ho saps fer, m'ho dius.--Lohen11 15:03, 13 gen 2007 (CET)

[edita] Imatge

(Missatge del 13 gen 2007, però publicat a la meva discussió i no a la teva.)

Vale ara la trec, la vaig treure de la wikipedia englesa.. Quena

allà deia:

  • A traditional flute of the Andes. See Quena

En l'englesa deia que Quena = Tarka... però ara veig que no ho és...

Per cert no hi ha cap problema amb el català... :)--Malet 10:00, 10 març 2007 (CET)

[edita] Siku

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.

Jordi Coll Costa 19:44, 27 abr 2007 (CEST)

[edita] Zamba

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.



Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.



--Jordicollcosta (discussió) 11:56, 18 maig 2007 (CEST)

Pots veure totes les categories i subcategories a aqui. Jo acostumo a mirar les categories d'articles semblants, en aquest cas he mirat Zamacueca. Ànims que fas molt bona feina. Jordicollcosta (discussió) 12:16, 18 maig 2007 (CEST)

[edita] Roberto Fontanarrosa i Les Luthiers

Roberto Fontanarrosa, ja enllaça amb: Usuari Discussió:Jordicollcosta , Fontanarrosa i ara també amb Les Luthiers i Roberto Negro Fontanarrosa. gràcies pel teu interés. --Jordicollcosta (discussió) 16:27, 20 jul 2007 (CEST)

A TV3 (El Club) Oscar Nebreda en conexió telefònica per parlar del segrest dEl Jueves avui a les 15:00 h. ha anunciat la mort de Fontanarrosa. --Jordicollcosta (discussió) 17:04, 20 jul 2007 (CEST)

[edita] Monobook Suite

El que més s'hi assembla són els Viquiestris. Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 02:15, 2 ag 2007 (CEST)

Amb els viquiestris avançats es pot activar el mòdul dels popups afegint la línia «carrega popups» al monobook; de tota manera, si no tens els Viquiestris avançats, et serà més fàcil seguir els passos de Viquipèdia:Popups i afegir {{subst:popups}} al teu monobook.js. Salut!--Iradigalesc (discussions) 16:52, 2 ag 2007 (CEST)

[edita] No està contemplat

Si vols eliminar aquella plantilla hauràs d'iniciar unes votacions d'eliminació, però no està contemplat que es pugui eliminar a través del mecanisme d'eliminació ràpida. Llull · (vostè dirà) 09:08, 6 ag 2007 (CEST)

Jo no puc eliminar-ho per què no sóc administrador. Tu tampoc. Per un administrador tampoc pot eliminar-ho per què no té poder per eliminar una opinió. Si inicies unes votacions i les guanyes, en canvi, es veuran obligats a procedir. Llull · (vostè dirà) 09:13, 6 ag 2007 (CEST)
T'estic dient quina és la manera democràtica per la que podries aconseguir l'eliminació de la plantilla. L'altra plantilla no està pensada per a aquesta finalitat. És curiós o com a mínim paradoxal que un tan gran antinazi que es dediqui a anomenar vàndal a qui defensi els mecanismes habituals per eliminar una plantilla tingui por de la democràcia i vulgui actuar amb nocturnitat i en contra de les normes. Llull · (vostè dirà) 09:21, 6 ag 2007 (CEST)

Copio el que diu a la plantilla que poses: en cas que hi hagi qualsevol discussió sobre la seva destrucció, cal fer una proposta per discutir-la i votar-la. T'agrairia que en comptes de ser un antinazi antidemocràtic defensis el teu punt de vista des de posicions democràtiques. Això és un pèl estrambòtic que t'ho hagi de demanar. Llull · (vostè dirà) 09:33, 6 ag 2007 (CEST)

Si vols esborrar ràpidament un article i hi ha algun usuari que s'hi oposa, s'ha de passar pel procés de votació, no pots pas continuar insistint en l'esborrament immediat. Per tant, no pots acusar en Llull d'un vandalisme que no ha comès i per això he revertit les teves contribucions a l'Observatori del vandalisme. Si tens cap dubte, en parlem. Salut!--Xtv (que dius que què?) 13:19, 6 ag 2007 (CEST)
Quan en Llull ha tret la plantilla ha afegit el comentari: "revresió, no procedeix", "reverteixo aplicació de censura aplicant una plantilla en unes condicions que no estan contemplades", etc. No jutjo si els arguments que usa són correctes o no, però en qualsevol cas queda claríssim que aquest usuari discrepa de l'eliminació ràpida. En tal cas, no es pot tornar a aplicar la plantilla de destrucció ràpida, sinó que, si es vol eliminar, s'ha de proposar per esborrar. Així doncs, pot ser tant considerat vandalisme el fet de treure la plantilla, com el de tornar-la a posar quan no procedeix. Jo crec que ni un ni l'altre ho són i que no deixa de ser una petita discrepància que es va solucionar ben aviat.--Xtv (que dius que què?) 14:22, 8 ag 2007 (CEST)
La Viquipèdia en català és encara una viquipèdia petita i, per sort, encara no ens hem trobat amb gaire problemes de vandalisme, més enllà dels evidents (insults, esborrar pàgines, ...). Així doncs, en aquests pocs casos anem amb més bona fe, parlem i generalment es solucionen els problemes, com en aquest cas, sense requerir més intervenció. Salut i fins la propera!--Xtv (que dius que què?) 15:14, 8 ag 2007 (CEST)

[edita] Plantilla redundant

Sí, tens raó. La vaig crear i poc després em vaig adonar que ja n'existia una igual però amb un altre nom. Si mires bé, a la meva pàgina d'usuari en tinc una altra diferent, que ja havia estat creada anteriorment per un altre usuari. Gràcies, de tota manera, per l'avís. La marcaré per procedir al seu esborrament immediat. Salutacions, --Josep Gustau - Discussió 08:18, 27 ago 2007 (CEST)

Em sembla bona idea fer una plantilla amb el lloc d'origen de cada usuari. Si vols seguir, per mi està bé. --Josep Gustau - Discussió 06:34, 30 ago 2007 (CEST)

[edita] Re: categories

Pots revertir les categoritzacions incorrectes, argumentar-ho a la discussió i comunicar-ho al Usuari:Enric Naval, mentres no hi hagi guerra d'edicions no hi veig que puc fer. --Jordicollcosta (discussió) 15:01, 30 gen 2008 (CET)

Bé, sembla que amb el teu guiatge s'ha solucionat, et felicito. --Jordicollcosta (discussió) 09:47, 31 gen 2008 (CET)
Que ja s'ha solucionat tot? Arribo tard a la festa? :D Perdona la tardança, Ferbr1, no coneixia el costum de contestar a la pàgina de l'altre usuari i he fet un altre comentari a la discussió de Jordi abans de venir aquí. Gràcies pels teus consells. --Enric Naval (discussió) 18:16, 31 gen 2008 (CET)

[edita] Homosexualitat a Israel

Pot ser bona idea fer plantilles del tipus {trad|es} o {trad|en}, etc. però jo no sóc cap expert amb plantilles, és un tema que pots comentar a la taverna.

He corregit i traduït forces paraules mirat els canvis. --Jordicollcosta (discussió) 14:45, 7 feb 2008 (CET)

[edita] Sionisme

No ho veig com tu, Ferbr1, t'has dedicat a editar immediatament les meves edicions a dos articles, que corregien errors completament parcials i indignes d'una enciclopèdia, el que escrius sobre el sionisme israel és purament propagandístic, sense posar citacions de cap mena, com tens la barra d'amagar-te darrere un suposat formalisme, tu afegeixes extres objectivament falsos sense cap citació (un nombre semblant als estats àrabs...) i encara demanes citacions als altres, com pots tenir tanta barra? Imagcat

[edita] Utilització fraudulenta de la viquipedia

Em sembla que hi ha un problema de comunicació, escrius molt malament i entre això i que no pares de mentir no entenc res del que dius. Et recomano aprendre una mica català, i també Viquipèdia:Punt de vista neutral que és un punt que no compleixes gaire, i violes sistemàticament, no dues o tres, sinó de manera constant de cara a utilitzar la viquipèdia com a eina de propaganda, i no és això. Imagcat

[edita] Re. Problemes amb un usuari

Li he deixat un primer avís de viquietiqueta. --Jordicollcosta (discussió) 12:27, 10 feb 2008 (CET)

[edita] Associació Ferroviària de Godella

Crec que és claríssimamanet una falta d'ortografia (no sé si intencionada o no) i no un localisme. Pau Cabot · Discussió 12:22, 27 feb 2008 (CET)

[edita] No hi ha cap problema

Gràcies per la correcció. No em molesta que em corregeixin ja que estic aquí per a aprendre. Respecte a això, tu també tens un error d'ortografia: en català només s'usa un signe d'exclamació, no dues (com vas deixar a la meva discussió). Salutacions d'un rioplatense. --Josep Gustau - Discussió 03:37, 25 abr 2008 (CEST) P.S: Per cert, vius a Catalunya?

Hola. Ara mateix no estic fent traduccions de la viqui castellana. A més, tradueixo des d'altres projectes i gairebé sempre incorporo material meu, pel que la majoria de les vegades, no són només traduccions. De totes maneres, gràcies per l'avís. --Josep Gustau - Discussió 14:47, 29 abr 2008 (CEST)

[edita] Re: Correccions...

Cap problema, endavant! --Jordicollcosta (discussió) 15:15, 26 abr 2008 (CEST)


[edita] Carroza

Pq cal esborrar Discussió:Esperando la carroza ? Ho has posat per error ? Xevi (discussió) 21:37, 28 abr 2008 (CEST)

[edita] Dreceres

Hola. He esborrat la redirecció de "Els cinc pilars" ja que no està recomanat fer redireccions entre diferents espais de noms, especialment des d'articles a altres espais, per separar clarament el que són articles enciclopèdics d'allò que no ho és. Només s'admeten les dreceres normalitzades a VP:D. --V.Riullop (parlem-ne) 12:26, 1 maig 2008 (CEST)

[edita] Oscar bcn

L'interviqui no li anava perquè deia "Usuari" en comptes d'"Usuario" (o "User", que també hagués funcionat).--Pere prlpz (discussió) 01:06, 16 maig 2008 (CEST)

[edita] Oscar bcn

l'hi he corregit la plantilla de comptador d'usuari.

Cal tenir paciència amb els usuaris novells. --Jordicollcosta (discussió) (xat) 10:36, 16 maig 2008 (CEST)

[edita] Recordatori reanomenar

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP. --Pere prlpz (discussió) 20:41, 30 maig 2008 (CEST)