[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Bloc per Palma - Viquipèdia

Bloc per Palma

De Viquipèdia

Eberhard Grosske, cap de llista del Bloc per Palma a les eleccions municipals del 2007, intervé durant la festa de clausura de la campanya electoral (25 de maig de 2007)
Eberhard Grosske, cap de llista del Bloc per Palma a les eleccions municipals del 2007, intervé durant la festa de clausura de la campanya electoral (25 de maig de 2007)

El Bloc per Palma es una coalició electoral integrada pel Partit Socialista de Mallorca, Esquerra Unida de Mallorca, Els Verds de Mallorca, la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a les Illes Balears i ciutadans independents. La coalició va concórrer a las eleccions municipals de l'any 2007 presentant una candidatura unitària a la batllia de la ciutat de Palma de Mallorca.

El cap de llista de la coalició fou Eberhard Grosske (Esquerra Unida de Mallorca). A les eleccions municipals de 27 de maig de 2007, el Bloc per Palma va obtenir 12.887 vots (9.08 % del total) i 2 regidors: Eberhard Grosske (Esquerra Unida de Mallorca) i Nanda Ramon (Partit Socialista de Mallorca).

Després de les eleccions municipals de maig de 2007, el Bloc per Palma va tancar un acord de governabilitat amb el PSOE i Unió Mallorquina. Aina Calvo (PSOE) fou elegida, el 16 de juny de 2007, nova batllessa de Palma amb al suport dels dos regidors del Bloc per Palma i dels dos regidors de Unió Mallorquina. Fruit de l'acord, els regidors del Bloc per Palma assumiren les següents àrees de gestió dins del govern municipal: Eberhard Grosske (Esquerra Unida de Mallorca) fou nomenat regidor de benestar social i participació, Nanda Ramon (Partit Socialista de Mallorca) regidora de cultura i patrimoni, i José Manuel Gómez (Els Verds de Mallorca), en qualitat de regidor no electe, va assumir la regidoria d'habitatge.

[edita] Vegeu també