[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

X-Moto - Viquipèdia

X-Moto

De Viquipèdia

X-Moto
Desenvolupat per Nicolas Adenis-Lamarre (Rasmus Teislev Neckelmann)
Última versió 0.4.2
Llançament 18 de març del 2007
Gènere/s Plataformes (Acció)
Mode/s Un jugador
Plataforma/es Microsoft Windows, Mac OS X, Linux i FreeBSD
Format Descarregable a través d'Internet

X-Moto és un videojoc de codi obert i lliure de plataformes amb motos de motocross en 2D desenvolupat per a Linux, FreeBSD, Mac OS X i Microsoft Windows, en el qual la física és subtilment diferent que a la vida real. El projecte es va inciar el 2005[1].

Taula de continguts

[edita] Mode de joc

El concepte del joc és simple. El jugador comença en un nivell i ha de recollir totes les maduixes que hi ha escampades. Quan les ha recollit totes pot dirigir-se cap a la flor per passar al següent nivell. Els obstacles són: un terreny abrupte, elements que no es poden tocar... en certs nivells i ha objectes que es mouen sols. El conductor només es malmet quan el seu cap xoca contra la roca o algun altre objecte, llavors s'ha perdut el nivell.

[edita] Gràfics i so

El gràfics són simples. El joc és completament en 2D, tot i que també s'utilitza l'acceleració 3D per millorar-ne el rendiment. El so és escàs: tan sols hi ha sons al guanyar o perdre un nivell, mentre el menú té una banda sonora. Els nivells poden tenir la seva pròpia música.

[edita] Referències

  1. D'acord amb Pàgina del projecte al SourceForge 26/05/2005 a les 16:57

[edita] Enllaços externs

Portal dels Videojocs Articles relacionats amb els videojocs


Joystick Aquest article sobre videojocs és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.