[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Winry Rockbell - Viquipèdia

Winry Rockbell

De Viquipèdia

Winry Rockbell (ウィンリィ・ロックベル , Winrī Rokkuberu?) és un personatge de l' anime i manga Fullmetal Alchemist

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

És amiga de la infància dels germans Edward Elric i Alphonse Elric, té la mateixa edat que l'Ed. Viu en Rizenbul amb la seva àvia, des de la mort dels seus pares en la guerra d'Ishval. És una experta en implants autòmates, com la Pinako, i mecànica particular de l'Edward Elric. És un fanàtica de les màquines en general. Té un gos que es diu Den.

Tot i que es preocupa molt pels germans Elric, el quals tracta com a germans seus, ells procuren deixar-la al marge dels seus problemes pel seu propi bé, cosa que l'exaspera molt. Sent alguna cosa per l'Edward, tal i com ho confesa a Riza Hawkeye en el manga.

[edita] Curiositats

En un dels OVAs es veu com un dels descendents de l'Edward en aquest món és una nena que s'assembla molt a la Winry de petita. Això fa pensar que hi va trobar a algú en aquest món que era el reflexe de la seva amiga, o que d'alguna forma els seus descendents es van emparentar amb descendents d'aquella que era reflexe de la Winry.

En un altre dels OVAs es veu quan s'omple de gelosia en veure la foto de l'Ed amb la gitana anomenada Noa. Ella li està donant un petó al front mentres l'Edward dorm, gràcies a això la Winry es llença a sobre de l'Edward a desmantelar-lo (això sembla ja que l'ataca amb eines seves) tota gelosa.