[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Edward Elric - Viquipèdia

Edward Elric

De Viquipèdia

El protagonista
El protagonista

L'Edward Elric és el protagonista de la serie d'anime Full metal alchemist.

Expert en arts marcials i amb un cos força desenvolupat per la seva edat, pateix, però, d'un terrible complexe degut a la seva baixa estatura (potser degut a la aversió que sent cap a la llet), fet que tothom l'hi recorda en veure'l i que l'hi fa crispar-se molt.

Altra peculiaritat es que va perdre la seva cama esquerra quan va intentar ressuscitar la seva mare morta. A més, degut a aquest accident el seu germà petit, l'Alphonse Elric, va morir, tot i que va aconseguir salvar-l'hi la seva ànima unint-la a una armadura que es trobava al mateix lloc, perdent el seu braç dret en l'intent. Després d'això, es va fer posar un braç i una cama de metall en el seu lloc.

Com alquimista, l'Edward té l'habilitat de fer alquímia només connectant totes dues mans, i no l'hi és necessaria l'ajuda dels cercles de transmutació que son tradicionalment emprats per la resta d'alquimistes. Normalment, emprà el seu poder per transformar objectes en d'altres (amb especial predilecció en transformar el seu propi braç dret en armes per atacar els seus enemics) o per reparar objectes vells o trencats.

El seu gran objectiu es trobar la Pedra Filosofal, que l'hi permetria tornar tant el seu cos com el del seu germà a la normalitat.