[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Warhawk (videojoc de PlayStation 3) - Viquipèdia

Warhawk (videojoc de PlayStation 3)

De Viquipèdia

Marca sobre un esdeveniment d'actualitat Aquest article o secció conté informació sobre un videojoc que encara no s'ha llançat al mercat.
El contingut pot anar canviant de manera dràstica quan hi hagi més informació disponible o es llanci el videojoc. Si us plau no afegiu especulacions als articles.
Warhawk
Desenvolupat per Incognito
Publicat per SCEA, Incognito
Llançament Europa / Països Catalans 29 d'agost del 2007[1]
EUA 4 de setembre de 2007[2]
Gènere/s Acció en tercera persona
Mode/s Multijugador a 32 jugadors (en línia) i a Pantalla partida
Qualificació ESRB: Teen(T)
Plataforma/es PlayStation 3
Format PlayStation Store i Blu-ray Disc
Dispositius d'entrada Sixaxis

Warhawk és un videojoc de combat aeri previst per ser llançat per PS3. Aquest videojoc és una adaptació (o Remake) del videojoc original llançat el 1995 per PlayStation. El remake és del tipus d'acció en tercera persona, amb la possibilitat de controlar caces, tancs, i jeeps. En un principi, es sabia que el videojoc es llançaria amb els modes un sol jugador i multijugador, però el mode d'un sol jugador va ser eliminat ja que els desenvolupadors han especulat que aquest mode seria molt inferior al de multijugador.[3]

[edita] Modes de joc i jugabilitat

El videojoc tindrà quatre modes de joc; Deathmatch, Team Deathmatch, Captura la Bandera (Capture the Flag), i Zones.[4] En el Deathmatch farà que els jugadors puguin triar entre els escamots Eucadian o Chernovan, i el jugador ha d'aconseguir com més blancs possibles. El Team Deathmatch és com el Deathmatch però els jugadors podran jugar cooperativament amb altres jugadors (pantalla partida). El mode de Capturar la Bandera és com el Team Deathmatch excepte que l'objectiu principal és entrar en territori enemic, prendre'ls-li la bandera i tornar a la base per obtenir resultats. En el mode de Zones fa que el jugador ha d'aconseguir capturar diverses àrees en el mapa. Cada zona que s'aconsegueixi serà premiat amb punts i l'equip que tingui més punts al final és el que guanya.

[edita] Referències i notes

  1. Preu i llançament aproximat a VaDeJocs.cat
  2. 4 actualitzacions del videojoc a l'IGN.com
  3. Warhawk només es jugarà per via multijugador
  4. Al subapartat Overview de l'apartat de Game Features

[edita] Enllaços externs