[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Warcraft - Viquipèdia

Warcraft

De Viquipèdia

Warcraft és una saga de videojocs amb una ambientació similar a la de la Terra Mitjana creats per Blizzard Entertainment.

Taula de continguts

[edita] Jocs de la saga Warcraft

[edita] Warcraft: Orcs & Humans

Warcraft: Orcs & Humans és un joc d'estratègia per ordinador d'una popular saga creada per Blizzard Entertainment que va sortir l'any 1994. La història està ambientada en un món medieval fantàstic, aquest primer joc enfronta els orcs amb els humans. Té una resolució de 320x200. I ja disposava de partides multijugador a través d'Internet.

[edita] Warcraft II: Tides of Darkness

Un any més tard va sortir a la venda la segona part (Warcraft II: Tides of Darkness), concretament el dia 1 de novembre de 1995. Igual que la anterior entrega els jugadors poden escollir entre dos faccions però aquesta es distingeixen per Aliança i Horda, i cada facció incorpora divereses races.

La història ens situa 7 anys més tard de la primera entrega, després de la guerra el món ha acabat tot en runes, això obliga els humans a buscar un altre refugi i a aliar-se amb els Elfs, Gnoms i Nans per parar els Orcs i els seus nous aliats, els Trolls i els Ogres.

El joc està dissenyat perquè funcioni en PC i en MAC, i té una resolució de 640x480 a 256 colors.

El dia 30 d'abril de 1996 va sortir la primera expansió anomenada Warcraft II: Beyond the Dark Portal. Al cap d'uns quans anys va sortir una nova versió anomenada Warcraft II: Battle.net Edition que inclou el joc original, la expansió i algunes millores, el principal canvi és la converció total del joc perquè funcioni sense problemes en el Windows 95, soluciona alguns errors i inclou un mode multi-jugador que utilitza el servei de Blizzard anomenat Battle.net.

[edita] Warcraft III: Reign of Chaos

Tengué una expansió: The Frozen Throne

[edita] World of Warcraft

Joc de rol online massiu.

Té una expansió: The Burning Crusade.

Jocs del Blizzard Entertainment
Jocs del StarCraft StarCraft i Brood War (expansió) | SC: Ghost
Jocs de Warcraft Warcraft | Warcraft II | Warcraft II Beyond the Dark Portal | Warcraft Adventures: Lord of the Clans | Warcraft III | Warcraft III The Frozen Throne expansion | World of Warcraft (WoW) | World of Warcraft: The Burning Crusade
Jocs del Diablo Diablo | Hellfire | Diablo II | Diablo II: Lord of Destruction


Joystick Aquest article sobre videojocs és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.