[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Diablo II: Lord of Destruction - Viquipèdia

Diablo II: Lord of Destruction

De Viquipèdia

Diablo II: Lord of Destruction
Desenvolupat per Blizzard North
Publicat per US Blizzard Entertainment
EU Sierra Entertainment
Última versió 1.11b (13 de setembre de 2005)
Llançament (PC)
USA /Canada /EU /Poland 29 de juny de 2001
(Mac)
USA /Canada 20 de juny de 2001
Germany 29 de juny de 2001
Gènere/s Action RPG
Mode/s Monousuari, Multiusuari
Qualificació ESRB: Mature
PEGI: 16+
ELSPA: 15+
OFLC: MA15+
OFLC/NZ: M and R16+
Plataforma/es Windows
Mac OS
Mac OS X
Format CD-ROM
Requisits del sistema Mac OS:
Processador G3 o millor, System 8.1 o posterior, 64MB RAM més memòria virtual, 650MB d'espai al disc dur, 4X CD-ROM, pantalla amb un mínim de 256 colors i 800x600, Diablo II
Windows:
Pentium 233 MHz o millor, 32MB RAM, 650MB d'espai al disc, 4X CD-ROM, targeta de vídeo compatible amb DirectX, Diablo II
Dispositius d'entrada Teclat, Ratolí

Diablo II: lord of destruction, (sovint abreujat com a LoD) és una expansió del videojoc Diablo II. És una expansió oficial, dissenyada per la companyia Blizzard north.

Lord of destruction és una expansió molt completa, que a més d'afegir nous tipus de personatges i noves localitzacions, modifica la jugabilitat del joc, en mode monousuari i especialment en mode multiusuari. Aquestes característiques el convertiren en una de les expansions de jocs més reeixides, i fan que molts jugadors de Diablo II la considerin imprescindible.



Joystick Aquest article sobre videojocs és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.