[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Wamba - Viquipèdia

Usuari Discussió:Wamba

De Viquipèdia

Salutacions cordials

--Lohen11 16:34, 3 juny 2007 (CEST)

Taula de continguts

[edita] edat dels metalls

He vist que sols contribuir en articles d'història. Potser podries ajudar-nos en Edat dels Metalls, demanat des de període històric i que és un article fonamental que ni tan sols té un esborrany --barcelona 11:41, 14 oct 2007 (CEST)

[edita] Contribució de la quinzena

L'article Història de l'Islam, que va rebre el teu vot com a Contribució de la quinzena és la contribució de la quinzena des de fa 10 dies i encara no s'hi ha fet cap edició. També tenim la categoria Història de l'Islam, també sense gaire moviment en els darrers dies (bàsicament, té les contribucions que hi has fet tu).--Pere prlpz 20:42, 14 nov 2007 (CET)

[edita] Formalisme rus

Fet Fet!, salutacions.--Lohen11 (discussió) 09:01, 31 març 2008 (CEST)

[edita] Procés d'hominització com AdQ

Els articles de qualitat tenen un procés per arribar a ser-ne, i aquest s'ha saltat el punt 4 (Avaluació). Et convido a presentar-lo a avaluació a veure què diuen els usuaris, entretant queda retirat de la votació. --Panotxa (discussió) 06:51, 27 maig 2008 (CEST)

[edita] Valoracions d'articles de qualitat

El camí cap a un article de qualitat
  1. Inicieu un nou article
  2. Recerqueu i escriviu un bon article
  3. Comproveu els criteris de qualitat
  4. Rebeu suggeriments creatius (avaluació)
  5. Proposeu un article per ser distingit
    1. Llista d'articles de qualitat
    2. Llista d'articles bons

Gràcies per voler millorar els continguts de la viquipèdia. Els articles han de passar un procés de polit i millora per ser distingits com a bons o de qualitat. Un cop un usuari considera que l'article està prou bé o no sap com millorar-lo, el presenta a avaluació (pas 4), i la resta d'usuaris opinan sobre com millorar-lo. Un cop ja s'ha avaluat l'article i correguides i ampliades les millores sol·licitades i passades unes setmanes, es passa a votació (pas 5). Es pot votar cada un dels apartats (Llengua, Completesa, Estructura, Referències i Imatges) segons el teu propi criteri com Qualitat / Bo / Objecció Objecció / Neutral NS/NC. No té gaire complicació, cal seguir els passos que t'explica en cada pàgina, com ja vas fer amb Procés d'hominització. --Panotxa (discussió) 13:42, 27 maig 2008 (CEST)