[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Vingadoncs - Viquipèdia

Usuari Discussió:Vingadoncs

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Vingadoncs!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 

--joanjoc 15:12 13 abr, 2005 (UTC)

Taula de continguts

[edita] Vilanova

Quan edites una pàgina tens una "advertència sobre els drets d'autor". No copiïs material de la web de l'ajuntament. El seu avís legal diu: "Tots els drets estan reservats. Únicament s’autoritza la reproducció i/o distribució dels continguts si és sense finalitat comercial". No és el cas de la Viquipèdia on el material ha de ser lliure sota les condicions GFDL. --V.Riullop (parlem-ne) 19:35, 6 juny 2007 (CEST)

[edita] Hola!

Bones, he vist que has creat un article sobre un videojoc, només recordar-te que hauries d'afegir a sota de l'article, "[[Categoria:Videojocs]]", perquè estigui en el grup dels videojocs. Ah, recorda que s'ha d'afegir interviquis (el mateix article en altres llengües) i d'intentar arreglar els errors en escriure ja que alguns són en anglès, i això és la Viquipèdia catalana, no!?

Per últim et dono personalment les gràcies per les teves contribucions en augmentar la viquipèdia. Jo també creo articles sobre el món dels videojocs, i t'envio un missatge més que res per saber si vols col·laborar millorant tot això (que de feina n'hi ha).

Bona feina, i bona sort!--Manlleus 17:55, 19 juny 2007 (CEST)


[edita] Imatge amb informació discutida

Algun usuari de la Viquipèdia ha posat en dubte el que afirmeu en la imatge Silk intro.jpg. Segons ell, la llicència, o la informació que heu donat per a justificar-la és dubtosa o incongruent. Llegiu els arguments que exposa en la pàgina de discussió i no us ho prengueu com una qüestió personal. Intenteu entendre'n els motius i doneu les explicacions adequades o bé rebateu-ne els arguments. No us avergonyiu de admetre el vostre error si aquest és el cas. Atenció: Si ningú no respon aquestes disconformitats en 7 dies, la imatge podrà ser destruïda. --Iradigalesc (discussions) 11:16, 20 juny 2007 (CEST)

[edita] Silkroad Online

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 13:19, 20 juny 2007 (CEST)

[edita] La imatge-logo de Silkroad Online

Hola, he vist que has penjat un logo del videojoc Silkroad Online, a Imatge:Silk intro.jpg, només dir-te que hauries d'omplir la taula que hi ha sobre d'on l'has treta la imatge (no posis del teu pc, que això ja se sap), a quin article surt (enllaçant-lo), l'autor o titular dels drets? Doncs escrius la companyia que la fet (enllaçant-la també, sinó hi ha article encara, l'enllaces a la web seva), també posa la resolució i també si es pot substituir per alguna de lliure (poses que no (almenys de moment)), Propòsit didàctic? Posa que és per il·lustrar l'article en qüestió i per a altres articles que si relacionen, ah, també escriu la data que la vas penjar. Sinó omples aquests requisits la imatge podria quedar esborrada (u sé x eXperiència). Em sembla que ja u he dit tt. Pregunta'm el que vulguis, no fos cas que et quedessis encallat.--Manlleus 17:26, 21 juny 2007 (CEST)

[edita] Recordatori

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Comparació d'allotjaments d'un sol clic.


--Jordicollcosta (discussió) 09:33, 3 ag 2007 (CEST)

[edita] Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:Halo 3.JPG que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 11:28, 24 nov 2007 (CET)

[edita] hombrew

amplia l'article, clarifica la definició i posa exemples, és una mica abstracte per als no entesos --barcelona (discussió) 16:42, 25 nov 2007 (CET)