[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Steven Tyler - Viquipèdia

Steven Tyler

De Viquipèdia

Stephen Victor Tallarico Blach (26 de març de 1948 a Yonkers, Nova York), es un músic i cantant de rock estatunidenc.

[edita] Biografia

Tyler és descendent d'italians i alemans per branca del seu pare Victor Tallarico, i de nord-americans i russos per branca de la seva mare, Susana Blach. Té una germana, anomenada Lynda Tallarico.

Tyler comença la seva carrera com cantant als 6 anys al cor d'una esglèsia al conegut barri del Bronx, a Nova York.

L'any 1964, Steven Tyler forma The Strangers, i es fa càrrec de la bateria. D'aquest grup sorgeix Chain Reaction, on versionaven cançons dels Beatles i dels Rolling Stones, i tocaven temes que componia Tyler. Al 1970 s'uneixen al grup Joe Perry i Tom Hamilton per crear Aerosmith.

De jove, la seva debilitat per les dones el portà a realitzar vàries teràpies per problemes d'infidelitat.

Mantingué una relació de 9 anys amb la seva primera esposa, Cyrinda Foxe, i tingué una filla, Mia Abigail Tyler; a finals dels 80 es casaria amb Teresa Barrick, on mantingué 2 anys de relació matrimonial, amb la que tingué 2 fills més, Chelsea Anna Tyler, i després el seu únic fill mascle, Steven Taj Monroe Tyler. Posteriorment es casà amb la model Bebe Buell, on tingué a l'actual actriu i model Liv Tyler.

Steve, a més de ser vocalista d'Aerosmith, també toca el teclat, l'harmònica, la guitarra, la bateria i la percusió.

En una entrevista revel·là que el seu lloc preferit en el món és el mont Halliahkala a Maui, on pot contemplar la sortida del sol, el seu menjar preferit és el menjar italià, la seva cançó preferida d'Aerosmith és no suprize, és fan d'AC/DC, la seva pel·lícula preferida és Ferris Bueller's Day Off. En un altre mitjà revel·là que tenia l'hepatitis C. Tyler també té passió per la pintura.